evet canım artık ali cengiz oyununa döndü benim gebeliğimm.. kızlar kimyasalmı sizce
amin canım bende aynı durumdayım rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah hilalimhayırlısı canım allah hepinizin gönlüne göre versin
beni en çok bebek konusunda stresin etkilediğini biliyorum
ama maalesef uzuk duramıyorum yaaaaaaaaa
kızlar şimdi bir yakınım aradı daha önce bahsetmiştim 1 çocuğu doğdu 2 gün yaşadı öldü 3 buçuk senedir hamile kalamıyoo eşinde de varikosel varmışş çok sıkkın canıı ona da keçiboynuzu falan yap dedimm eşinee dualarınızda onu da unutmatın alpy nin akrabası deyinn.Offf Rabbim inşş hayırlısıyla o da hamişş olur.adetleri düzenli ,bence eşinden dolayı olmuyo fırında çalışıyo doktor sıcak yerde çalışanlarda sperm bozukluğu olur demiş ben de ısrarla keçiboynuzu uygula bi dedim bakalım işe yarıycak mı bildiğiniz başka bişey var mı kızlarr yapması gereken?
kızlar şimdi bir yakınım aradı daha önce bahsetmiştim 1 çocuğu doğdu 2 gün yaşadı öldü 3 buçuk senedir hamile kalamıyoo eşinde de varikosel varmışş çok sıkkın canıı ona da keçiboynuzu falan yap dedimm eşinee dualarınızda onu da unutmatın alpy nin akrabası deyinn.Offf Rabbim inşş hayırlısıyla o da hamişş olur.adetleri düzenli ,bence eşinden dolayı olmuyo fırında çalışıyo doktor sıcak yerde çalışanlarda sperm bozukluğu olur demiş ben de ısrarla keçiboynuzu uygula bi dedim bakalım işe yarıycak mı bildiğiniz başka bişey var mı kızlarr yapması gereken?
canım rabbime sığın hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun ne yaparsak yapalım kaderden öteye yol yok belki kimyasaldır belki değildir değildir ama bi yakınım 8 aylık hamileydi izin raporu almak için dr a gittiğinde kalbi durmuş bebeğin ve kaybetti tatlım rabbim daha beterinden korusun tevekkül et olurmu canım unutma bizler hep kalben yanındayız rabbim yanında yalnız değilsin içini ferah tutevet canım artık ali cengiz oyununa döndü benim gebeliğimm.. kızlar kimyasalmı sizce
valla bilmiyorum canım negatif çıkan özel hastaneydi aynı hastahane değil ama bugün gittiğğmle ilk gittiğim. aynı yerr.
öyle canımm rabbime sığınmakdan başka çaremde yok zaten.sağol canım biliyosunn sizde benim için öylesiniz.canım rabbime sığın hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun ne yaparsak yapalım kaderden öteye yol yok belki kimyasaldır belki değildir değildir ama bi yakınım 8 aylık hamileydi izin raporu almak için dr a gittiğinde kalbi durmuş bebeğin ve kaybetti tatlım rabbim daha beterinden korusun tevekkül et olurmu canım unutma bizler hep kalben yanındayız rabbim yanında yalnız değilsin içini ferah tut
keseye neden bakmadı bugün dr canım
hilalciğim canım bazı yerlker malzemeyi az kullanabilirmi kullanabilirde bilemeyiz ama eşimin aldığı karışımı nurbal siparişe yapıyor bi anlamda marka yani canım böle yerler olursa ii olur sanırım
kayra ,hilal kızlar dediklerinizi de söylerim uygulasınn bakalım işe yarıyacak mı çok stres yapmış o da telefonda bile sesi o kadar stresli geliyo kii kimseyle de paylaşamıyoo ancak bunu yaşayan bilir yaa başkası bizi anlamaz tabii.
Kızlar ben yemeğe çıkıyorumm gelince görüşürüz hepinizi öptümm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kıslar ben yemeğe çıkıyorum canlarım gelince görüşürüz tribulusu inceleyin demir dikeni erkekler için
merhaba kizlar
kayracim cevap yazdim geldimi
kızlar yazdıklarımı okuyun
mutlaka
bu son gönderdiğim denenmiş ve uygulanmış bir çok kişi tarafından
belki almak isteyeniz olabilir hadi kolay gelsin
herkese afiyet olsun bende kaçıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?