kuzucum sen dr a gidince adetim gelmedi diycektin dedinmi bi kan testi yaptırsaydın keşke hala acaba diyorum kendimden umudum yok bu ayda kalamam aşkım hasta oldu antibiyotik kullanıyo oda zaten spermlere etki ediyo biliyosun benim bu ayda şansım yok
canım benimde kendimden umudum yok dr a söledim kan testş filan yapmadı farlutal kullandımd edim kaç gün oldu dedi 5 filan dedim biraz daha bekle dedi eşine çok geçmiş olsun antibiyotik etkiliyor derken normal spermleri olan bi insanı çok fazla etkilemez ayrıca sana doğal bir antibiyotik önereyimmi soğanı 4-5 parçaya bölüyorsun akşamdan üzerine 1 yemek kaşığı şeker serpip ağzını kapatıyorsun sabah kalktığında bu soğanın suyu çıkmış olacak ve bunu yemeklerden sonra 1 er tatlı kaşığı içebilir doğal antibiyotikdir canım bu
çok sağol canım bunuda yapıcam ama eşimin faranjiti var o yüzden kullanıyo birde spermleri ameliyattan sonra kimi dr iyi dedi kimi değil dedi ?????? bilemiyorumki şimdi nasıl
e ameliyatı kayracığım
eşim tek taraflı varikosel ameliyatı oldu canım 2005 te
bunu bilmiordum yada unuttum canım peki sperm sayısı nasıldı bu arada varikoseli tam olarak bilmiyorum ameliyat neden yapılıyor
bu kasıklarda damar genişlemesi oluyomuş sanırım buda sperm kalitesini düşürüyo ameliyatta kasıktan yapılıyo bazıları tek taraflı bazıları iki taraflı yani sol varikosel sağ varikoselden ameliyat olunuyo eşin hiç sperm testi oldumu canım o testte düşük çıkınca ultrasyonda bakılıyo
mrb kızlar bu kecıboynuzu kurunu yapan varmı aranızda kaynattuktan sonra kecı boynuzlarını nayapıyorsunuz tekrar kullanıyormusunuz yoksa atıyormusunuz........
kuzucum nasılsın canım
kayracım sen nerelerdesin özledim ya ben girdiğimde siz olmuyorsunuz evin de yok ayça falan nerelerdeler ya?
canım hoşgeldin şükür iyiyim sen nasılsın burdayım başka şeylerle uğraştığım için şimdi okudum mesajını canım özür dilerim
kuzunaz ben listede yokum canım beni ekler misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?