Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

Tiryakcığıma da üzüldüm yaaa :çok üzgünüm:
bu arada kayracığım döktürmüş hislerini Bin maaşşaaalllaaaah
Ama beni saymamıııııış :a015: :a015: :a015:
Nasıl umutla okumuştum sayfaları halbukiiii

Kuzu ve ayşecim bana bi fikir versenize kızlar
7 ay bitti hala hamiş değilim
ama düzenli adet olutorum
hormonlarda lh ım fsh'dan yüksek
fakat bir katı kadar yüksek
progestrobn iyi dedi dr 23. günde 9 çıktı
İyi mi???
Bi tek geriye rahim filmi kaldı
Çünkü eşiminde sonuçları iyi
acaba yaptırayım mı hsg??
yoksa önce klomene mi başlayalım?? Ne dersiniz??

canım rahim filmi çektirdim antibiyotik kullandım hem tamda bayrama denk geliyordu iyikide yapmamışım kısmet artık alalh inşallah nasip eder

hsg yi tedaviden önce çektirmen senin lehine olur canım bütün sorunlarından emin olursun lh ın fsh tan yüksek oluşu pko olduğunu gösteriyor ama demekki çok ileri derecede değil

Hıh işte ben de aynı şeyi diyorum ayşe
Niye hamile kalamıyorum yaaaa... :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
allahtan sen bunun tekrar olabileceğini biliyorsun be güzelim

hsg yi tedaviden önce çektirmen senin lehine olur canım bütün sorunlarından emin olursun lh ın fsh tan yüksek oluşu pko olduğunu gösteriyor ama demekki çok ileri derecede değil

haklısın canım da ben korkuyorum yaaa..... :1no2: :1no2:
bi de sanırım o ayı boş geçmek gerekiyor değil mi??
Hem verilen ilaçtan hem de radyasyondan dolay...

slm kızlar ya bu ot karısımı benı sıkıstıryor yanı sole ıdararım geldııgnde eskıden tutardım tutabılırdım yanı ama artık zorluo ve cok akıntı olmaya basladı bu ıyı bırseymı yoksa kotumu

bal tarcın corek otu ayrıca adacayı hayıt otu

Canım bal tarçın çörekotunu sadece adetin 2. ve 12. günleri arasında sabah akşam alırs<an yumurtanı büyütür.
Sürekli yersen vucudu dkuvvetlendirir.
Hayıtı içmedim
sadece 2 gün içtim ben de bişey yapmadı
acaba üşütmüş olabilir misin?

cnm adetım ıkıncı gunu baslamadım baslıyamadım adetım bıttıkdne sonra basladım yumurtalama zamanıma daha var o zaman kadar yıyecem akıntım var sarımtırak bılmıyorum usutmedım ama ben otdan dıyorum hayırlısı

bu corek otu olayı ılla on ıkı gun fılanmı yenmesı gerekıyor yanı o gunden fazla yesek zararlımı olurkı

yavru ceylancım nasılsın ben iyiyim şükür sabahtan beri bu sitedeki sorun del,irtti beni başıma ağrı girdi artık bi düzeliyo beş dakika sonra yine bozuluyo uyussss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…