Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

abla bencee sen şey yap romantik bi yemek masası hazırla kendinde en güzel şekilde giyinn güzel bi yabancı müzikk böyle eşinii ceezbedecek bi müzik olması lazım.bence hiç eskimezzz bi bu yöntem bide dans edinn sonra bebiş çalışmalarıınaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:kedi:

canım benim sağol valla ağzım kulaklarıma vardı gülümsedim hamile değilim sadece nescafe dokundu ama hamişlerimiz var topiğimizde

kızlar hepiniz rabbime emanet olun kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere canlarımmmopuyorumnanaktan

canımcım ya onu yaptım eski evdeyken hatta biraz acemice olmuştu ama masamın resimlerini çekmişitim evdeki pcde olması lazım duruyorsa gösterişrim size o zaman da kayınvalidem yoktu evde tadıını çıkarmak istemişitim başka bişi istiyorum bize renk katsın ama sonunda ilişki olmayacak bişi olsun evnciğim çünki adet olabişlirim olmasamda hiç istemiyorum ya

canım benim sağol valla ağzım kulaklarıma vardı gülümsedim hamile değilim sadece nescafe dokundu ama hamişlerimiz var topiğimizde

seni gülümsettimse ne mutlu bana hamile olanlara rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin olmayanlarada (bende dahil) tez zamanda hamilelik nasip etsin inşallah

yaaa kızlar acil yardm edinnn lütfenn ben 3ay önce bebegiimi kaybettm karnımda öldü sölemiştim size....kürtajı 10eylülde oldum ilk adetimi 10ekimde 2yi 12kasımda bugunde 3.yü oldummmm cok erken geldi..ve leke gelior.....geçen ayda leke leke gelip söküldüüü ama buay cok erken noluooo yaa nedendir ne bu ne offffffffffffffffffffffffff:sinifsinif::sinifsinif::gitme::gitme::gitme::gitme:

canım çok erken değil 26. gününde olmuşsun 25 ten az olunca sorun olur düşünecek bişi yok canım rahat ol sen stres yapma

canım çok erken değil 26. gününde olmuşsun 25 ten az olunca sorun olur düşünecek bişi yok canım rahat ol sen stres yapma

ya ama kuzunazcım düzene bakarmıısın yaaa biyerde 33gün biyerde 26yaleke leke gelio kesildi şimdi gelip duruyo nezman sökülücek bütün düzenm bozuldu nası kalıcam hamile :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

leke leke gelip kesilmesi iyi bir şeye işaret olabilir sakince beklermisin canım

Canım ben çok anlamam ama cevap vermek istedim bildiğim kadarıyla kürtajdan sonra adet düzensizlikleri yaşamak çok normal ve 4-5 ay gebe kalmak önerilmiyor sakın canını sıkma sağlıklı olsunda bi kaç ay geç olsun

leke leke gelip kesilmesi iyi bir şeye işaret olabilir sakince beklermisin canım
yok cnm ya ben biliorum adet bu ama cok kötü çok değiştim....of of of cok zor durumdayım leke leke gelip duruoooo vede önceden geldi çok önceee

cnm cok teşşekr ederim cevap verdiğin için evet biliorum benm bebegm cok küçüktü 7haftalıktı fakat 9haftalık olmaydı ama gelişmemişti oyüzden cok küçük die ilk adet geçsin korunma dedi doktor...ya off

anladım canı benim kuzenimde kürtaj olmuştu ondan yola çıkarak cevap verdim bende probe kürtaj oldum seninkinden farklı rahim duvarım kalınlaşmıştı hem onu araştırmak hemde 21. gün progesteronun etkisini tespit etmek için olmuştum ama lütfen sıkma canını yarın hemen bi dr git için rahat etsin

saol cnm cok saol....cnm beni sasırtan erken glmesi...nebilim ya....geçen ayda leke leke geldi ama erken diil geç geldi...leke leke geldi ama yine doktora giittim bişe yok dedi nebilim ya cnm :sinifsinif:

bu gebelikten önce kaç günde bir adet oluyordun

düşürdüğüm bebeğimden öncemi canım?29 30....kürtajdan sonra yani bundan bi önceki adetim 33günde geldi cnm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…