valla mı ay üzüldüm şimdi ya sende al sana kıs mümkünse vebali bende kalmasın
arkadaşlar bu bayaa uzun konu olmuş sayfalar çok fazla ilk sayfayı okudum birde son birkaç sayfayı kuzunaz'ı merak ettim hamilemi diye mide bulantısı falan bütün sayfaları okuyamam bana bilgi verin yada kendisi buradaysa ilkağızdan alayım bilgiyi çok merak ettim çok sevinicem hamileyse...
hoşgeldin alpy cım nasılsın canım
abla bencee sen şey yap romantik bi yemek masası hazırla kendinde en güzel şekilde giyinn güzel bi yabancı müzikk böyle eşinii ceezbedecek bi müzik olması lazım.bence hiç eskimezzz bi bu yöntem bide dans edinn sonra bebiş çalışmalarıınaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:kedi:
canım benim sağol valla ağzım kulaklarıma vardı gülümsedim hamile değilim sadece nescafe dokundu ama hamişlerimiz var topiğimizde
yaaa kızlar acil yardm edinnn lütfenn ben 3ay önce bebegiimi kaybettm karnımda öldü sölemiştim size....kürtajı 10eylülde oldum ilk adetimi 10ekimde 2yi 12kasımda bugunde 3.yü oldummmm cok erken geldi..ve leke gelior.....geçen ayda leke leke gelip söküldüüü ama buay cok erken noluooo yaa nedendir ne bu ne offffffffffffffffffffffffff:sinifsinif::sinifsinif::gitme::gitme::gitme::gitme:
canım çok erken değil 26. gününde olmuşsun 25 ten az olunca sorun olur düşünecek bişi yok canım rahat ol sen stres yapma
ya ama kuzunazcım düzene bakarmıısın yaaa biyerde 33gün biyerde 26yaleke leke gelio kesildi şimdi gelip duruyo nezman sökülücek bütün düzenm bozuldu nası kalıcam hamile :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
yok cnm ya ben biliorum adet bu ama cok kötü çok değiştim....of of of cok zor durumdayım leke leke gelip duruoooo vede önceden geldi çok önceeeleke leke gelip kesilmesi iyi bir şeye işaret olabilir sakince beklermisin canım
Canım ben çok anlamam ama cevap vermek istedim bildiğim kadarıyla kürtajdan sonra adet düzensizlikleri yaşamak çok normal ve 4-5 ay gebe kalmak önerilmiyor sakın canını sıkma sağlıklı olsunda bi kaç ay geç olsun
anladım canı benim kuzenimde kürtaj olmuştu ondan yola çıkarak cevap verdim bende probe kürtaj oldum seninkinden farklı rahim duvarım kalınlaşmıştı hem onu araştırmak hemde 21. gün progesteronun etkisini tespit etmek için olmuştum ama lütfen sıkma canını yarın hemen bi dr git için rahat etsin
saol cnm cok saol....cnm beni sasırtan erken glmesi...nebilim ya....geçen ayda leke leke geldi ama erken diil geç geldi...leke leke geldi ama yine doktora giittim bişe yok dedi nebilim ya cnm :sinifsinif:
anladım canı benim kuzenimde kürtaj olmuştu ondan yola çıkarak cevap verdim bende probe kürtaj oldum seninkinden farklı rahim duvarım kalınlaşmıştı hem onu araştırmak hemde 21. gün progesteronun etkisini tespit etmek için olmuştum ama lütfen sıkma canını yarın hemen bi dr git için rahat etsin
bu gebelikten önce kaç günde bir adet oluyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?