Bir çok kişi hamile kalacak (Kürlerimizle, inancımızla, Dualarımızla) Buna inanıyorum

kuzucum benimkide ağustosadaydı ben kupa bardak üzerine ikimizin düğün sütüydo resmimizi bastırdım
çok şık bi kutuya koyup üzerine seni çoook seviyorum yazıp iş yerine gönderdim çok şaşırmış ve acayip mutlu olmuş sende böyle bişey yapabilirsin ama bu bi hediye değil ayrietten güzel bişey gerekiir
mesela beraber bi resturanta gidin sen önceden o resturantın çalışanlarını tembihle yemek isteyin kapaklı bakır kapta gelsin yemek içinden çiçek vede seni seviyorum yazılı birr kağıt olsun yemek yicem diye açacak içinde not ve çiçek bulacak çok ggüzel bir süpriz olabilir bizim lokantada yapıyolar bazen evlilik yıldönümşerinde doğum günlerinde pastaya mum yakıp götürüp süpriz yapıyoruz bekleriz gelin bakırköydeyiz indirimli yersiniz dürümcü dede ve 2. şubemiz ali haydar usta

ayşe sen burda fikirmi verdin reklammı yaptınn.. allah iyiliğini versin emiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafadulden

günaydın güzel anne adayları
kuzucum nice senelere beraberliğiniz bir ömür boyu sürsün Allah mutlulugunuzu bozmasın inşallah

canım teşekkürler verdiğin fikir için ama perşembe günü eşimde yemeğe götürecekmiş ben istemedim of hafta içi uğraşamam ertesi gün iş var çünki kaydirigubbakcemile3 neyse bakarısz bişiler şu an hiç bişi düşünemiyorum

kayracım tatlıkız günaydın hoşgeldiniz kayracım san abişi sorucaktım sen aslen nereliisin eskişehirli misin

günaydın kııııııııııııııııııııızlarrrrrrrrrrrrr hamiş dolu bir gün olur
inşallah:lepi:

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Kuzunaz, alpy+, aycanisa, evindarkece+, kayra_esk, XTATLIKIZ, _hande_

kızlar tekrar günaydın herkese nasılsınız bakalım kayracım yazmadı hala

günaydın kuzuuuu,
Ben iyiyim ama her zamanki gibi uykusuzum benneyaptımki

iyiyz canım ya su domuz gribini arastırıyorum eşim ası ol diye bende olmak ıstemıyorum

hepinize günaydın kızlar hayırlı mutlu haberler alacağınız bir gün olur inşalllaaahhh nasılsınızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…