yok canım kocamızıda kapıp koyurmadıkbak bunu sana hiç yakıştıramadım neşeciğim ne demek başlarının çaresine baksınlar kıs erkekeler en çok eşleri hamileyken aldatırmış benimki yapmaz demeyin bende diyorum benimki yapmaz ama hayat bu kıslar onları bırakmamak lazım mesela ben çoğu kişiden duyuyorum biz yıkandık öle doğuma gittim diyenler var gerçi annemde hep kızar öle şeye derdi bebeğin başı beyaz oluyormuş :roflol: ben hiç öle bişi görmedim derdi annem hep belli zamandan sonra keserlermiş ilişkiyi ama kimisi son ana kadar götürüyor işi valla bilmiyourum kıslar benden sölemesi kocişlere sahip çıkın
benim adet süreme bi etkisi olmadı ama yumurtlamaya oldu kesinlikle hatta doktorum da şaşırdı baya detaylı sordu nasıl yaptın kaç gün kullandın falan diye.
kızlar slm almak yokmu
canım doktor çatladığını şundan anladı su var dedi ben o şaşkınlıkla çok detayını sormadım ama baktı baya inceledi ve çatlamış yumurtan dedi diğer 2 yumurtanın bi fonksiyonu olmuycak gerçi ama o çatlayan enteresan kuzu benim normalde diyorum ya
çatlaması zor zaten olunca da en fazla 1 yumurtam oluyoduu.bal tarçın çörek otuna devam edicem her ay.
kızlar slm almak yokmu
belkide kalmışsındır hem sen bir kere kalmadınmı senin kolay o zaman kuşum yaaa hadi inşallah bu ayki hamiş listesini sayıyorum ama bu ayki kalanlar önümüzdeki ayın ilk haftasındada haber verebilirler onlarda dahil neşe-yavruceylan-tatlıkız-hilal (o kadar çalışmaya hamiş kalmazsa akannehir) -evin (olabilir ama adetlerinden emin olamıyorum ki ) heee tiryak ıda saymak istiyorum her ne kadar o ümit etmesede ben olabilir diyorum sonra ayyy aşkımı kayracığımı nasıl unuturum o da var yımırtladı hem bu ay inşallah ta tutacak başka başka sizde söleyin kıslar başka kim olabilir kendimle ilgili bi yorum yapmıyorum allah bilir
hee anladım canım ama sen demişsin ya olsaydı kan testinde çıkardı daha yumurtlayalı 1 hafta olmuş olmamış diyormuş dr ya kuşum daha dölleniyorda olabilir döllenecekde olabilir sen çalış kuşum 10 gün sonra bendede sonuç belli olacak belki aynı anda veririz haberleri ohhh ohhh ahada hamiş listeme biri daha ekledim alpyyyyyy
bak şimdi kuzucum dedigin gibi çatlayıp tüplere gidebilir
ama bide yumurtalık vücuttan kaybolabiliyormuş
yani yumurtalıklar sönüküyormuş
ben ta önce den böyle igne tedavisi görürken
bir sürü yumurtam vardı 2 tanesi içinde büyüktü
bugün git yarın gel dediler neyse yarın gittik
hiç yumurtadan eser yok e neredeye gitti
doktor dediki yumurtalık sönüküp kaybolabiliyor dedi
ayy çok afedersin canım ya aleyküm selam valla biz bi daldıkmı konulşara gidiyor aklımız başımızdan nasıl ısn hoşgeldin
belkide kalmışsındır hem sen bir kere kalmadınmı senin kolay o zaman kuşum yaaa hadi inşallah bu ayki hamiş listesini sayıyorum ama bu ayki kalanlar önümüzdeki ayın ilk haftasındada haber verebilirler onlarda dahil neşe-yavruceylan-tatlıkız-hilal (o kadar çalışmaya hamiş kalmazsa akannehir) -evin (olabilir ama adetlerinden emin olamıyorum ki ) heee tiryak ıda saymak istiyorum her ne kadar o ümit etmesede ben olabilir diyorum sonra ayyy aşkımı kayracığımı nasıl unuturum o da var yımırtladı hem bu ay inşallah ta tutacak başka başka sizde söleyin kıslar başka kim olabilir kendimle ilgili bi yorum yapmıyorum allah bilir
ftil ne içindi canım mantar falanmı vardıkızlar adet olmuşum :1shok:
dün gece fitil koymuştum iç çamaşırımada günlük ped koydum akarsa diye
sabah bişeyler akıyo ama ben fitil eriyip akıyo sandım umursamadım ama bi baktım 2 aydan sonra adetim gelmiş :lepi:
aaaaaa akannehirakannehir kıs deme öle yoksa benimkide mi sönüp kayboluverdi de dr banan çatladı dedi korkudan ayyy çok üzülürüm valla kalitesiz yumurta sönebilir evet dimi ayyy şimcik üzüldüm bak yaaa akannehir
günaydın cnmKUZUCUK günaydın
bütün kızlara günaydın
sabah sabah bulmuşsunuz muhabbetinizi
heeeeeeeeeeeeee
ftil ne içindi canım mantar falanmı vardı
kuzuu yaa kafam karıştıı doktor bana dediki dün bu akşam ilişki olsun daha olmasın 10 gün boş geçsin dedi.benim de içim rahat etmiyo gün aşırı devam etsem mi ki acaba???
inşş herkes sırayla hamiş kalırr.. ya kızlar eşime doğum gününde böyle bi haberi vermeyi çok isterdim. şubatın 20 sinde. yadaa evlilik yıldönümümüzde nisanın 26 sındaa... off inşş ya ateşim düşmezde çıkarr.belkide kalmışsındır hem sen bir kere kalmadınmı senin kolay o zaman kuşum yaaa hadi inşallah bu ayki hamiş listesini sayıyorum ama bu ayki kalanlar önümüzdeki ayın ilk haftasındada haber verebilirler onlarda dahil neşe-yavruceylan-tatlıkız-hilal (o kadar çalışmaya hamiş kalmazsa akannehir) -evin (olabilir ama adetlerinden emin olamıyorum ki ) heee tiryak ıda saymak istiyorum her ne kadar o ümit etmesede ben olabilir diyorum sonra ayyy aşkımı kayracığımı nasıl unuturum o da var yımırtladı hem bu ay inşallah ta tutacak başka başka sizde söleyin kıslar başka kim olabilir kendimle ilgili bi yorum yapmıyorum allah bilir
valla hiç bilmiyorumm ama bi dk bi bakayımgünaydın cnm
dün gitmiştim doktora mantar yok enfeksiyon varmış vajinit yani
onun için vermişti
şimdi adetliyken kullanılıyormu o acaba bilen varmı kızlar :uhm:
söylemeyim dedim ama her ihtimali göz önünde bulundurmak lazım canım
inşallah çatlamıştır spermcikler koşup yapışmışlardır inşallah
KUZUCUK günaydın
bütün kızlara günaydın
sabah sabah bulmuşsunuz muhabbetinizi
heeeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?