kızlarr bi de ne diicem size 2 gün önce kan testi yaptırdım dedim yaa sonuçç negatif çıktı eve geldikk ben çok tuhaf oldum namaz esnasında hüngür hüngür ağlamaya başladımmm ama o kadar ağladım kii anlatamam yaa içimi iyice boşalttım ama engel olamadım kendimee.ertesi gün de doktora gidip az da olsa sevindirici bişey duyunca hemen aklıma geldii Rabbim kullarının üzülmesine dayanamıyor az da olsa onların yüreklerine su serpiyor dert veriyor ama o dertleri arasında soluklayacakları duraklar da veriyor.ben bunu tüm kalbimle hissettim kızlar ve duanın gücünü bir kez daha anladımm.Bu ay hamile olmuycam bu %90 bööle.ama olmasam gerçekten hep hamdedicem çünküü benii duyan bir rabbim var.
inşallah sende haber verceksin hamileyim diyeben biliyorum zaten sen şimdiye kadar neden sölemediğini beni üzmemek için değilmi ama canım çok akıntımm oldu dr a da söledim yni elime alıp rengine kıvamına bakmadım ama selpakla silerken geliyordu sancım olduğunada eminim ama tam sancım olduğu zamanı hatırlayamıyorum perşembe gecesimiydi cuma günümüydü emin olamıyorum neyse hayırlısı rabbim istediyse olmuştur ama istemediysede hiç bişi sebep olamaz hayırlısı allah kimseyi hayal kırıklığına uğratmasın
valla hiç bilmiyorumm ama bi dk bi bakayım
rabbim büyük cnm nimetleri vermekle tükenmezkızlarr bi de ne diicem size 2 gün önce kan testi yaptırdım dedim yaa sonuçç negatif çıktı eve geldikk ben çok tuhaf oldum namaz esnasında hüngür hüngür ağlamaya başladımmm ama o kadar ağladım kii anlatamam yaa içimi iyice boşalttım ama engel olamadım kendimee.ertesi gün de doktora gidip az da olsa sevindirici bişey duyunca hemen aklıma geldii Rabbim kullarının üzülmesine dayanamıyor az da olsa onların yüreklerine su serpiyor dert veriyor ama o dertleri arasında soluklayacakları duraklar da veriyor.ben bunu tüm kalbimle hissettim kızlar ve duanın gücünü bir kez daha anladımm.Bu ay hamile olmuycam bu %90 bööle.ama olmasam gerçekten hep hamdedicem çünküü benii duyan bir rabbim var.
canımm baktımmm adetliyken kullanılmıyomuşş.normalde bu fitile ara vermemek gerekiyomuşş. nezman başladın?eğer dünbaşladıysan hemen bırak bitince başlarsın.
rica ederim allah sendende razı olsun cnaımrabbim büyük cnm nimetleri vermekle tükenmez
inşallah bizede verecek ve yüzümüzü güldürecek
saol cnm teşekkür ederim
dün başlamıştım artık bitince devam ederim allah razı olsun Şeniz
hıııı anladım şimdi kuzucum dün sabah ateşim 37.1 di ama 10:30 da ölçüyorum hep
bugün 9:00 da ölçtüm ve 37:0 çıktı erken ölçmüş oldum ondan demi canım arada bir buçuk saat bir derece eksik çıkmış demi
rabbim sabrımızı deniyor evetkızlarr bi de ne diicem size 2 gün önce kan testi yaptırdım dedim yaa sonuçç negatif çıktı eve geldikk ben çok tuhaf oldum namaz esnasında hüngür hüngür ağlamaya başladımmm ama o kadar ağladım kii anlatamam yaa içimi iyice boşalttım ama engel olamadım kendimee.ertesi gün de doktora gidip az da olsa sevindirici bişey duyunca hemen aklıma geldii Rabbim kullarının üzülmesine dayanamıyor az da olsa onların yüreklerine su serpiyor dert veriyor ama o dertleri arasında soluklayacakları duraklar da veriyor.ben bunu tüm kalbimle hissettim kızlar ve duanın gücünü bir kez daha anladımm.Bu ay hamile olmuycam bu %90 bööle.ama olmasam da gerçekten hep hamdedicem çünküü benii duyan bir rabbim var.
rabbim büyük cnm nimetleri vermekle tükenmez
inşallah bizede verecek ve yüzümüzü güldürecek
inşşş :Saruboceq: :Saruboceq:
ayy çok afedersin canım ya aleyküm selam valla biz bi daldıkmı konulşara gidiyor aklımız başımızdan nasıl ısn hoşgeldin
yüksek ihtimalle sen HAMİLESİN NEŞECİM
kızlarr bi de ne diicem size 2 gün önce kan testi yaptırdım dedim yaa sonuçç negatif çıktı eve geldikk ben çok tuhaf oldum namaz esnasında hüngür hüngür ağlamaya başladımmm ama o kadar ağladım kii anlatamam yaa içimi iyice boşalttım ama engel olamadım kendimee.ertesi gün de doktora gidip az da olsa sevindirici bişey duyunca hemen aklıma geldii Rabbim kullarının üzülmesine dayanamıyor az da olsa onların yüreklerine su serpiyor dert veriyor ama o dertleri arasında soluklayacakları duraklar da veriyor.ben bunu tüm kalbimle hissettim kızlar ve duanın gücünü bir kez daha anladımm.Bu ay hamile olmuycam bu %90 bööle.ama olmasam da gerçekten hep hamdedicem çünküü benii duyan bir rabbim var.
günaydın şekeriiimmmmm naber
cidden öylemiyim bu ay bi tuhafım
kızım zeynepte hiç öyle hissetmedim arkadaşım
2 gündür mide bulantım var idrara çıkıyorum
ve baş dönmem var ve dün akşam hiç tansiyonum düşmez
megersemki tansiyonum 8 e 6 ya düşmüş
yani bilemiyorum canım
inşallah hamileyimdir
kızımı kaybedeli 8 ay oldu en azından 8 aydan sonra rabbim yüzümüzü güldürür inşallah
bakın kıslar bişi dicem meryem süresinin türkçe mealini okudum 2 kere zekeriyya peygamber dua ediyor rabbim diyor ben yaşlılığın son haddine geldim karımda kısır diyor bi çocuğum yok fakat ben arkamdan gelecek mirasçılardan korkarım bana öle bi dost verki güvenebileceğim biri olsun diyor yüce rabbimiz Allah CC. ise onu Yahya peygamberle müjdeliyor hiç bir adşaı olmayan yahya adında bir oğul vereceğiz sana diyor zekerriya peygamber de diyorki nasıl olur alllahım ben çok yaşlıyım üstelik karımda kısır diyorki yaradanımız rabbimiz diyorki Öyle evet! fakat o bana kolaydır biz senide hiç bir şey değilken yaratmadıkmı ? diyor aynı şekilde Meryem anamız hamile kaldığında Cebrail genç bir delikanlı kılığında geliyor ve Meryem anamıza hamile olacacığın söylüyor oda bana dokunma senin şerrinden Alalha sığınırım diyor bana kimse el sürmedi ben bakireyim üstelik kahbe de değilim diyor cebrail a..s. öyle fakat o rabbine kolaydır diyor ve bu baştan kararlaştırılmış bir iştir diyor yani kıslar aman benim buyum var olmaz şuyum var olmaz demeyelim O RABBİMİZE KOLAYDIR
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh
neşe
dilerim allahım senin yüzünü evlattan yana güldürsün
rabbim boş kucakları hayırlı evlatlarla doldursun yüzümüz gülsün
cümlemizin inşallahhhhhhhh......
okuyunca tüylerim diken diken oldu....ne kadar şanslısın ki bunu hissedebildin... allah çok büyük ve emin ol o bizim için en iyisini biliyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?