tanısalım canımcım 23 yasındayım 24 gırdım çaktırma :) yaslanıyorum hehe
5 ıncı senemdeyım ama hala bebik yok
sorun bende allaha sukur esımde bısey yok
doktora kalsa sımdı asılama dıyo ama ben yanaşmıyorum.. işte boyle cnm
selam kızlar nasılsınız.
yok canım dinleyemiyoz aslında bi radyo kanalı koysalar iyii olur haakızlar bişey soracam burdan müzik dinleyemiyoruz demi
bende 84 lüyüm kıs eylülde 26 ya girdim daha girmeden 26 yım diyordum boşver hr yaşın bir güzelliği var ben hem hala kendimi 18 gibi hissediyorum bi 18 yaş birde 38 beden takıntısı var bende zaten çıkamıyorum bu numaralardan eşimde öle diyor zaten bu arada sorunbende derken neyin var canım senin
hoşgeldin balımmmmmm..biz iyide sen nasılsınn.
valla biz hergün yaptık yaptık dün akşam bu sefer ben aşkım bu akşam yapmıyalım dedim.oda böle yaptı :umursamaz:..kız hevesin yarım falan kalmasınn ne yarımııı yarım bırakmakk yokk.. hala hevesliyiz öle değilmi anne olmayaa..inş 3 değil 30 kişi birden kalır diycem (abartmış olcam :):))
yok canım dinleyemiyoz aslında bi radyo kanalı koysalar iyii olur haa
olur tatlım oda olacak bi gün umutsuzluk bezmek yok tatlım bi gün hepimiz anne olacaz inşşşş hoşgeldin bu arada
kızlar hayırlı sabahlar ben geldim tamda 1500 sayfada geldim nasılsınız
yok canım dinleyemiyoz aslında bi radyo kanalı koysalar iyii olur haa
keşke hamile kalanların listesi olsa:)))
kısmet canım üzme kendini.allah işini bilir. bide bakmışın en ummadığın zmanda gelmişş o yüzden sıkma canını.Kızlar bu sabah adet oldum çok üzgünüm. Oysa bu ay çok ümitliydim dr 4 tane yumurtan var demişti çatlatma iğnesinden sonra her gün çalıştık popomun altına yastık koydum 1 saat hiç kalkmadım ama olmadı
Kızlar bu sabah adet oldum çok üzgünüm. Oysa bu ay çok ümitliydim dr 4 tane yumurtan var demişti çatlatma iğnesinden sonra her gün çalıştık popomun altına yastık koydum 1 saat hiç kalkmadım ama olmadı
ayy kuşum 1500. sayfaın son mesajını yazmışsın bu yüzden görmedim seni hoşgeldin bacım nasılsın kısss hilallllll sende hoşgeldin bacım bak ümitsizliğe kapılkmak yok valalklava: öldürerem sizi
cnm hormonal sorunlar ve pco var herseyı hallettık pco kaldı 6 kür klomen kullandım ama tık yok bıraktık bızde
bu ay kullanıyorum drumdan gızlı sonkez :)
cnm hormonal sorunlar ve pco var herseyı hallettık pco kaldı 6 kür klomen kullandım ama tık yok bıraktık bızde
bu ay kullanıyorum drumdan gızlı sonkez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?