• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir çözüm bulmak istiyorum

Hıım,anladım haklısınız o zaman.O sarışın mühendis çocuğun oluru yokmuş zaten ama bence kim olursa olsun direkt işin içine aileleri katmayın amacınız evlilik de olsa.Çünkü bu niyeti ciddi erkeklerin bile tırsmasına neden olur.İlişkilere başladığınızda ciddi düşünün ama direkt evlilik endeksli gibi görünmeyin ama belirtin ciddi bir ilişki istiyorum diye ama 'evlilik' kelimesini ağzınıza almayın;o kelime erkekleri çok ürkütür ve uzaklaştırabilir.Bu arada 29 yaş çok genç bence,yani umutsuzluğa kapılmaya gerek yok,içinizi ferah tutun siz.Umarım her şey istediğiniz gibi olur.:21:

çok teşekkür ederim yorumlarınız için ...tavsiyelerinizi dikkate alacağım :54::16:

Sizin sorununuz su kisiyrle gidemem guvenmiyorum suna bakamam begenmiyorum. Boyle olmazki bakip taniyacaksin. Bi erkegin tipini begenmezsin ama oyle gulusu vardirki seni senden alir. Yada cok yakisiklidir dusunce tarzini begenmezsin. Cirkindir dusunce tarzini begenirsin. Uzaktan kavun degil ki koklayipta alasin.
Bir ablam var 30 una kadar bekledi sonra sinemada uzerine meyvesuyu doken adamla tartisirken asik oldu :52: askin nasil nerde yakalayacagi belli.olmaz yeterki insanlara uzak durma :16:

Son düzenleme:
Sizin sorununuz su kisiyrle gidemem guvenmiyorum suna bakamam begenmiyorum. Boyle olmazki bakip taniyacaksin. Bi erkegin tipini begenmezsin ama oyle gulusu vardirki seni senden alir. Yada cok yakisiklidir dusunce tarzini begenmezsin. Cirkindir dusunce tarzini begenirsin. Uzaktan kavun degil ki koklayipta alasin.
Bir ablam var 30 una kadar bekledi sonra sinemada uzerine meyvesuyu doken adamla tartisirken asik oldu :52: askin nasil nerde yakalayacagi belli.olmaz yeterki insanlara uzak durma :16:

ya keşke banada meyva suyu dökseler aniden gelişse kendiliğinden... Blinçli görüştürmelerde bişey olmuyo ki ... Ama herşey bendede bitmiyo...Sadece ben beğenmiyorumda olmuyorum gibi bi durum yok..Karşıma gelen adamlarda isteksiz...Bazen sadece benim adım attığım laf arasında kendimi bi yerlere davet ettirmeye çalıştığım oluyo ama karşı taraftan bişey olmayınca bende ne yapabilirim onu bilmiyorum...

ya keşke banada meyva suyu dökseler aniden gelişse kendiliğinden... Blinçli görüştürmelerde bişey olmuyo ki ... Ama herşey bendede bitmiyo...Sadece ben beğenmiyorumda olmuyorum gibi bi durum yok..Karşıma gelen adamlarda isteksiz...Bazen sadece benim adım attığım laf arasında kendimi bi yerlere davet ettirmeye çalıştığım oluyo ama karşı taraftan bişey olmayınca bende ne yapabilirim onu bilmiyorum...

Ay nerde yasiyosun ki etrafimda cok bekar abim var :52: saka biyana vardir rabbimin bi bildigi en guzel.en ozelini yasatsin insallah :16:

doğru haklısın yaa.... en iyisi gerçek hayattan bulmak... :25:

Geçenlerde sanal kurbanı biriyle dertleştik çocuk 30 yaşında sohbet sitesinden bir bayanla tanışıp yazışmışlar onun ifadesiyle çıkmışlar sevgili olmuşlar evlilik için planlar bile yapmışlar çıkmışlar diyorum Real'de bir görüşme gerçekleşmemiş kendince çıkmış camda bir birlerini görmüşler kızla sesli ve görüntülü bir konuşma yapmış kıza demiş ailemle Yaşar mısın kız demiş seni dünyaya getiren annenin babanın kölesi olurum yani tabi yaşarım kurban o an delice aşık olmuş bu devirde bu düşüncede kaç bayan olabilir istemeye geleceğiz çocuk demiş kız bakmış iş ciddi sonra açıklamış evli olduğunu ve çocukları olduğunu kurban inanmamış bayan düğün resimlerini göstermiş kurban sinir krizi geçirmiş silahla kendini vurmaya kalkmış akrabaları mani olmuş sonra tedavi olmak için hastaneye sakın aldanmayın sanala günümüzde neler oluyor neler tanımadığınız görmediğiniz bir insanla neyi paylaşa bilirsiniz bu arada halen daha evli olduğuna inanmıyor kurban 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam bu olaya odaklanmak biraz insanı itici gösteriyo canım
bneden tavsiye ilgilendiğin insanlardan ilgi bekle
ben erkeklerin çok ısrarcı kızlardan hoşlandıklarını düşünmüyorum
biraz bu olaydan uzaklaşın herkese evlenebilecek adam mı diye bakmayın
böyle yapan arkadaşlarımı gözlemlediğim için söylüyorum bende 29 yaşımda evlendim
hemde görücü usulü eşimi ilk gördüğümde aşık olmadım hatta yeni ciddi bir ilişkiden çıkmıştım
ama eşimi gördüğümde bu adam beni mutlu eder demiştim ve şuana kadar hiç yanıltmadı
sonra sonra sevdim eşimi iyiki hatta çok şükür iyiki bu adamla evlendim
inşallah Allah sizin karşınıza da iyi insan çıkarsın

Ay nerde yasiyosun ki etrafimda cok bekar abim var :52: saka biyana vardir rabbimin bi bildigi en guzel.en ozelini yasatsin insallah :16:

Antalya...Canım benimde çevremde bekar çok ama gerçekten nasip işi ya... Daha öncesinde halk eğitim merkezinde usta öğreticiydim...sırf bayanlarla muhatap oluyodum diyodum yani...sırf bayan doğal olarak kısmetim çıkmıyo..şimdi sırf erkek mühendislerin olduğu bi yerdeyim ...gene bişey yok... Vakit gelmeden olmuyo gerçekten... :14:

Geçenlerde sanal kurbanı biriyle dertleştik çocuk 30 yaşında sohbet sitesinden bir bayanla tanışıp yazışmışlar onun ifadesiyle çıkmışlar sevgili olmuşlar evlilik için planlar bile yapmışlar çıkmışlar diyorum Real'de bir görüşme gerçekleşmemiş kendince çıkmış camda bir birlerini görmüşler kızla sesli ve görüntülü bir konuşma yapmış kıza demiş ailemle Yaşar mısın kız demiş seni dünyaya getiren annenin babanın kölesi olurum yani tabi yaşarım kurban o an delice aşık olmuş bu devirde bu düşüncede kaç bayan olabilir istemeye geleceğiz çocuk demiş kız bakmış iş ciddi sonra açıklamış evli olduğunu ve çocukları olduğunu kurban inanmamış bayan düğün resimlerini göstermiş kurban sinir krizi geçirmiş silahla kendini vurmaya kalkmış akrabaları mani olmuş sonra tedavi olmak için hastaneye sakın aldanmayın sanala günümüzde neler oluyor neler tanımadığınız görmediğiniz bir insanla neyi paylaşa bilirsiniz bu arada halen daha evli olduğuna inanmıyor kurban 😊

evet doğru güven yok... nerdeyse 10 senedir internet kullanıcısıyım ama o sitelerden tanışmaya cesaret edemiyorum...Güvenilir gibi gelmiyo...İyisi vardır ama bana denk gelirmi tamamen piyango...risk almak istemiyorum...en iyisi gerçekte yüz yüze ortamlardan tanışmak ....

selam bu olaya odaklanmak biraz insanı itici gösteriyo canım
bneden tavsiye ilgilendiğin insanlardan ilgi bekle
ben erkeklerin çok ısrarcı kızlardan hoşlandıklarını düşünmüyorum
biraz bu olaydan uzaklaşın herkese evlenebilecek adam mı diye bakmayın
böyle yapan arkadaşlarımı gözlemlediğim için söylüyorum bende 29 yaşımda evlendim
hemde görücü usulü eşimi ilk gördüğümde aşık olmadım hatta yeni ciddi bir ilişkiden çıkmıştım
ama eşimi gördüğümde bu adam beni mutlu eder demiştim ve şuana kadar hiç yanıltmadı
sonra sonra sevdim eşimi iyiki hatta çok şükür iyiki bu adamla evlendim
inşallah Allah sizin karşınıza da iyi insan çıkarsın

Zaten karşı taraf adım atsın diye bekliyorum hep..Sadece istekliliğimi güler yüzle belli etmeye çalışıyorum..terbiyeli seviyeli şekilde... Ama insanların hayatlarında neler yaşadığını bilemediğim için akıllarında başka insanlarımı var ya da beğenmiyolarmı kestrimek zro... bu olaydan uzaklaşamıyorum...Kafamı başka şeye veremiyorum artık..Bir ara sırf iş olaylarına kafayı takıyodum..Çok şükür 6 aydır çalıştığım kurumsal bi yerdeyim şuan...Ama artık kendimi amaçsız gibi hissediyorum...Her gün eve gel işe git...Arkadaşlarımla görüşsem onlarda çoğu kocasıyla plan yapıyo..Bazı arkadaşlarım çocukları kreşe başladı.... Benim daha tanıma aşamasında olduğum bir adayım bile yok... Annemde artık benimle beraber kafayı takmış durumda..ilk çocuğum ben mürüvetimi görmek istiyolar.... :43:

evet doğru güven yok... nerdeyse 10 senedir internet kullanıcısıyım ama o sitelerden tanışmaya cesaret edemiyorum...Güvenilir gibi gelmiyo...İyisi vardır ama bana denk gelirmi tamamen piyango...risk almak istemiyorum...en iyisi gerçekte yüz yüze ortamlardan tanışmak ....

Aynen sana katılıyorum sanalda kız arayan yada erkek arayan toplum tarafından bastırılmış kişiler bir toplulukta insan yerine konmazlar klavye önünde Aslan olurlar sen akıllı bir bayan olarak sakın yapma

Ben ilk bakışta aşkla başlayan ilişkilerimi hatırlıyorum da ne kısa sürmüşlerdi :) oysa şimdiki sevgilimi ilk gördğümde hissettiğim tek şey " ay çok komikmiş bu" idi. Birkaç ay hiçbirşdy hissetmedim sadece uğraştı. Sonra hafif ısındım derkeen şimdi onsuz nasıl olurum diyorum. Yani inanmazdım ama zaman çok etkiliymiş :) tavsiyem denemeniZdir

Ben ilk bakışta aşkla başlayan ilişkilerimi hatırlıyorum da ne kısa sürmüşlerdi :) oysa şimdiki sevgilimi ilk gördğümde hissettiğim tek şey " ay çok komikmiş bu" idi. Birkaç ay hiçbirşdy hissetmedim sadece uğraştı. Sonra hafif ısındım derkeen şimdi onsuz nasıl olurum diyorum. Yani inanmazdım ama zaman çok etkiliymiş :) tavsiyem denemeniZdir

Tamam eğer beni tanımak isteyen bir erkekle tanışırsam hiç bişey hissetmesemde şans verip tanıyacağım ... Bir de öyle denemek lazım doğru söylüyosunuz...

ya sevemezsem diye korkuyorum başta hiç etkileşim olmayınca...Bazı insanların mesela enerjileri güzel...Aradığım şey yakışıklılık değil...Çekicilik...Yani konuşmasıyla kendine güveniyle enerjisiyle beni alıp götürsün istiyorum... Yoksa ne yakışıklı adamlar var mal mal bakıp hiç bişey yapmıyolar karşısındaki bayana karşı....

Belli bir yasa gelince cogu erkegin aslinda ayni oldugunu hissediyorsun. Beyaz atli prens diye biri yok. O yuzden daha fazla irdelemeden biriyle tanisip evlenmeni tavsiye ederim. Bu demek degildir ki , her onune gelen bekar biriyle evlen. Gozune hos gelen, ortak noktalariniz olan, seni incitmeyecek, ruhu ruhuna uyumlu biri olmali.

Son düzenleme:
Belli bir yasa gelince cogu erkegin aslinda ayni oldugunu hissediyorsun. Beyaz atli prens diye biri yok. O yuzden daha fazla irdelemeden biriyle tanisip evlenmeni tavsiye ederim. Bu demek degildir ki , onune gelen bekar biriyle evlen. Sadece gozune hos gelen, ortak noktalariniz olan, seni incitmeyecek, ruhu ruhuna uyumlu biri olmali.

işte o son cümlendeki kişiyle tanışsam bişeyler olucak ta.... nasıl çözüm bulucağım :52::52::52: ... nasıl ortamlara girsem ...

işte o son cümlendeki kişiyle tanışsam bişeyler olucak ta.... nasıl çözüm bulucağım :52::52::52: ... nasıl ortamlara girsem ...

Ilgi alanlarini bilmiyorum ama bir dil kursu, yeni bir hobi, spor salonu bile ise yarayabilir. Birde sunu ekleyeyim hayatindan mumkun oldugunca zevk almaya bak. Bir erkekle tanismak icin bu tur seylere baslama. Sen kendini rahat biraktikca onlar sana gelir zaten, sen bile sasirirsin.

Ilgi alanlarini bilmiyorum ama bir dil kursu, yeni bir hobi, spor salonu bile ise yarayabilir. Birde sunu ekleyeyim hayatindan mumkun oldugunca zevk almaya bak. Bir erkekle tanismak icin bu tur seylere baslama. Sen kendini rahat biraktikca onlar sana gelir zaten, sen bile sasirirsin.
Rahat olamıyorum caniko ya ... Valla kafamı nasıl başka şeye yönlendiricem bilmiyorum....Çevremde bunu hatırlatıcak insanlar olunca... :ssz:
bugün dil kursuna başlıyorum...Ama amacım birini bulayım diye değil..İş yerimde herkes akıcı ingilizce konuşuyo ben hala temel seviyedeyim geliştirmek istiyorum... Zamanındada hep kurslara gittim ama hep bayan ağırlıklı olur öyle kurslar...Neyse bugün görücez artık nasıl bir ortam olucak...

Rahat olamıyorum caniko ya ... Valla kafamı nasıl başka şeye yönlendiricem bilmiyorum....Çevremde bunu hatırlatıcak insanlar olunca... :ssz:
bugün dil kursuna başlıyorum...Ama amacım birini bulayım diye değil..İş yerimde herkes akıcı ingilizce konuşuyo ben hala temel seviyedeyim geliştirmek istiyorum... Zamanındada hep kurslara gittim ama hep bayan ağırlıklı olur öyle kurslar...Neyse bugün görücez artık nasıl bir ortam olucak...

Yeni bayan arkadaslarin olsun , yeni ortamlara gir, karamsar durma, cevrendekilere boynu buyuk evde kalmis kiz imaji verme. Onun yerine guclu , ne istedigini bilen, basi dik, evlenmese bile hayatini yasayan bir kadin izlenimini ver. Hadi bakalim. :34:

Bence sizin sorununuz bu konuyu çok kafaya takmak, üstüne çok düşmek. Bu durum dışarıdan hissediliyor ve karşı cinse negatif elektrik yayiyor bence. Biraz rahat olun. Bu konudan uzaklaşın. Yatıp kalkıp ben ne zaman evlenicem niye benim hayatımda kimse yok diye düşünmeyin.

Son düzenleme:
Bizim üniversite de çok hoş bi kız vardı. Bakımlı alımlı bi kız. Ama o kadar çok istiyordu ki sevgilisi olmasını. Habire birileriyle tanışmaya uğraşıyordu, erkeklere sinyal göndermeler falan.. o güzelim kıza uzaktan bayilan erkekler bir kere konuşunca bucak bucak kaçardı. Israrcı olmayın, mevzudan biraz uzak durun.

Son düzenleme:
Bizim üniversite de çok hoş bi kız vardı. Bakımlı alımlı bi kız. Ama o kadar çok istiyordu ki sevgilisi olmasını. Habire birileriyle tanışmaya uğraşıyordu, erkeklere sinyal göndermeler falan.. o güzelim kıza uzaktan bayilan erkekler bir kere konuşunca bucak bucak kaçardı. Israrcı olmayın, mevzudan biraz uzak durun.

ya evet sanki benimde bazen böyle oluyo...sinyal herkese göndermiyorum sadece gerçekten hoşlandığım birileri olursa belli ediyorum birazcık..Baktım adım gelmiyo sonra biraz geri çekiyorum kendimi...

Çok uzun zamandır yalnızım...Hepimiz insanız ve artık yeme içme gibi ihtiyaçlarımız olduğu gibi sevmek sevilmek gibi ihtiyaçlarımızda oluyo...

Back
X