bir daha aramak istemiyorum ama istiyorum da ne yapmalıyım sizce ?

azrazehra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
456
0
26
Sakarya
Ya şmdi aramızda 7 yaş olan bir erkekle görüşüyorum kendisi çok yoğun beni ara diyor arıyorum bazen telefonlarıma çıkmıyor mesajıma dönmüyor=( sonra üzgünüm çok yoğundum diyor .....bir daha aramak istemiyorum ama istiyorum da ne yapmalıyım sizce ?

Ya şmdi aramızda 7 yaş olan bir erkekle görüşüyorum kendisi çok yoğun beni ara diyor arıyorum bazen telefonlarıma çıkmıyor mesajıma dönmüyor=( sonra üzgünüm çok yoğundum diyor .....bir daha aramak istemiyorum ama istiyorum da ne yapmalıyım sizce ?

Beni aramayanı aramam.
Hatta "beni ara" diyeni hiç aramam.
"Aramak isteyen,konuşmak isteyen" zaten arar bulur beni derim.
Hiç sevmem öyle kız tripli erkekleri..:19:

düşün ve içinden ne geliyorsa onu yap doğru yanlış yok bu işlerde hesap yapınca çok üzülüyorsun çookk

Sana değer verip vermediğini sen bizlerden daha iyi anlarsın. İyi gözlemle, eğer sana değer vermiyorsa salla gitsin.

Bence yaş farkı çok... Tabii yaş farkı olup da mutlu olanlar da vardır ama şahsi fikrim bu.
Bi de şımarık ne demek beni ara falan....:2:

yasınız kaç? çünkü 7 yaş bence belli bi yaştan sonra fazla bir fark değil

Sana değer verip vermediğini sen bizlerden daha iyi anlarsın. İyi gözlemle, eğer sana değer vermiyorsa salla gitsin.

Yanındayken telefonda çok iyi yanında sanki dünyada değilim,her konuda yardımcım ama işte bu beni bitiriyor sanki birşeyler onu durduruyor...

düşün ve içinden ne geliyorsa onu yap doğru yanlış yok bu işlerde hesap yapınca çok üzülüyorsun çookk

İçimden bir ses hep onun bir sorun olduğunu söylüyor ne biliyim bir tutukluğu var sanki,içimden yapış ona diye bir ses bağırıyor,benden önce ki sevgilisi bunu aldatmış tam evlilikten dönmüşler =(

İşte bir tarafım hep böyle diyor ama kallllbimmmmm =(

Sen bilirsin...
Ben fikrimi söyledim sadece.
Beni arayıp sormayan,hatta telefonlarıma,mesajlarıma cevap vermeyen bir adamı benim kalbim istemez.
Herkes farklı tabiii.

Şüphen mi var mı peki, telefonlarına nıye işyerınde dönmedıgıne dair,yani işyerındeyken telefonla uğraşırken, konusurken görunmek ıstemediği biri olabılır mi diye...

ya gercekten işi var yada sevgisi az cunkı seven insan ne durumda olursa olsun sevdigine mesj atar halini durumunu bildirir bide bişi dicem ya neden sana cok yogun oldugu zmn cnm işim var mesj atamayabılırım yazmıyor bunu iste bence ondn merk ediyorum de ...

İçimden bir ses hep onun bir sorun olduğunu söylüyor ne biliyim bir tutukluğu var sanki,içimden yapış ona diye bir ses bağırıyor,benden önce ki sevgilisi bunu aldatmış tam evlilikten dönmüşler =(

bacı ya sana baglanmaıyorki o senı tutkuyla sevmiyor bence bı ask acısı ceken adam bır daha baglanamaz sutten agzı yanan yogurdu ufleyerek yer .... bence onunla guzelce konus cok yogun oldugunda sana mesj atmasını kendisinden haberdar etmesini ona deger verdigini eger onunda bole hısstmiyorsa senı bosyere oyalamamasını sole cnm bıde sole yazmıssın yanıdmayken cok iyi herhalde yanındayken cok iyi olcak kendini iyi hisedicek onemli ola sosyal hayatyında senı hangı konuma koydugu herseyden sonra sen geliyorsan hayatında orda bi eksiklik vardır bence...

canım morelini bozmak istemem.yaşadığım olayı anlatayım ne yapıp yapmayacağına sen karar ver :( benden 8 yaş büyük bi erkek arkadaşım vardı.10 ay çıktık.ben 28 yaşındayım.aynen senin dediğin gibi gün içinde arama huyu yoktu.bazen aradığımda telefonları açmazdı.işlerin yoğunluğundan derdim hak verirdim.sonra bi kaç ay işsiz kaldı ama yine pek aramıyordu.farklı şehirlerdeydik ayda bir görüşüyorduk.bunu sorguladığımda ben böyleyim biz liseli aşık değilizki sürekli telefonda görüşelim diyordu.bunada tmm dedim yaşı gereği dediği mantıklı geldi.aynen senin dediğin gibi benden önceki kız arkadaşınla evlilikten dönmüşler.kız bunu aldatmı vs.. başkasıyla evlendi falan.sonra biz evlenmeye karar verdik.ama iş bulmasını bekledim bi kaç ay.işi olduğu gibi istemeye geliceklerdi.iş buldu tarih belirledik.sonra nemi oldu...BENİ TERK ETTİ.HEMDE SEPESİZ.benim fikrim bence beni yeterince sevmemesinden ayrıldık.gerçekten sevseydi ayrılmazdık :(

canım morelini bozmak istemem.yaşadığım olayı anlatayım ne yapıp yapmayacağına sen karar ver :( benden 8 yaş büyük bi erkek arkadaşım vardı.10 ay çıktık.ben 28 yaşındayım.aynen senin dediğin gibi gün içinde arama huyu yoktu.bazen aradığımda telefonları açmazdı.işlerin yoğunluğundan derdim hak verirdim.sonra bi kaç ay işsiz kaldı ama yine pek aramıyordu.farklı şehirlerdeydik ayda bir görüşüyorduk.bunu sorguladığımda ben böyleyim biz liseli aşık değilizki sürekli telefonda görüşelim diyordu.bunada tmm dedim yaşı gereği dediği mantıklı geldi.aynen senin dediğin gibi benden önceki kız arkadaşınla evlilikten dönmüşler.kız bunu aldatmı vs.. başkasıyla evlendi falan.sonra biz evlenmeye karar verdik.ama iş bulmasını bekledim bi kaç ay.işi olduğu gibi istemeye geliceklerdi.iş buldu tarih belirledik.sonra nemi oldu...BENİ TERK ETTİ.HEMDE SEPESİZ.benim fikrim bence beni yeterince sevmemesinden ayrıldık.gerçekten sevseydi ayrılmazdık :(
Cok kotu oldum vallaha gecmis olsun, ya bende cok korkuyorum bundan su an biri yok hayatinda eminim beni sewiyor ama bir zaman lafi agzinda emzik gibi bu beni delirtiyor ....taniyanlari o biraz boyle sen ustune dus diyorlar :(

Back
X