Bir daha aslaaa!

Annem ne yapsin ki basedemedi bununla hergun lanet ediyo
Hasta ettiler artik kadini
Pszartesi kolonoskopiye girecek umarim aklimiza gelen hastalik degildir babasda bu hastalikta

Bsyramda seyranda gorusur kendimden eksiltecek fedakarlik yapmam. Hic küsmem.

Konuşmazdım köpek gibi gelip özür dinlediğinde barışırdım tekrar olacaksa burnunu yerde surute surute barışırdimn

Er ya da geç senin haklı olduğunu anlayacaktır.
Sıkma canını,sen elinden geleni fazlasıyla yapmışsın zaten.
Senin kızgınlığın da bir süre sonra geçecektir.
Sakin kafayla tekrar konuşun.

Yaşı çok küçük. Eşek gibi pişman olur.
Şimdilik biraz mesafede yyarar var.

Kolay kolay kimseyi silmem sanirdim ama sildim ben artik bu kizi.

Er ya da geç senin haklı olduğunu anlayacaktır.
Sıkma canını,sen elinden geleni fazlasıyla yapmışsın zaten.
Senin kızgınlığın da bir süre sonra geçecektir.
Sakin kafayla tekrar konuşun.
Aslinda kzigin degil cokkirginim
Esimle cok problemlerim var ayriliga dogru gidiyor
Bunlari bana cevirmesi cok uzdu beni
Merhamettem maraz dogarmis lafini bir kez daha dogruladim

Tutabilirsem kendimi birşey söylemezdim iletişimimi duruma göre ayarlardım telefonla görüşürdüm hal hatır vs. fazlası olmazdı

Aslinda kzigin degil cokkirginim
Esimle cok problemlerim var ayriliga dogru gidiyor
Bunlari bana cevirmesi cok uzdu beni
Merhamettem maraz dogarmis lafini bir kez daha dogruladim
inanın yaşla hiç alakasi yok.bazı insanlar karakter olarak hiç bi zaman şükür nedir bilmezler.ışte en guzelini atalarimiz soylemis.iyilik yap denize at kiz kardeşiniz yaşı 30 dahi olsa böyle olacak fedakarlıkta nereye kadar.valla ben olsam asla konuşmadım.siz söylerken bile sinir oldum

Beni vurmak istedigi durum su
Esim olacak zeka yoksunu adam kardesimle samimidir
Kardesime saka yollu mesaj atmis heryerim agriyo bana masaj yapsana diye.Kardesimde git karin yapsin demis.Donmus mesaji halama gostermis.Halamda bu durumdan cok iskillenmis.Bana soyledi.Ben bu olaya cok sinirlendim zaten aklima bir suphe dustu.Kardesim abla boyke bisey yok ya halam oyle soyleyince rahatsiz oldum ben dedi.
Esime dedimki sen benim kardesime bu sekilde bisey yazamazsin yerini bil haddini bil dedim.Abisi gibi ablasinin kocasi gibi davran dedim.Esim cok tepki gosterdi sen nedemek istiyosun diye ki tepkisi umrumda bile degil.O zaman kardesime dedimki ben senin yoluna elli kocayi feda ederim.Ama emin olmadanda kimseyi itham etmem uzak dur muhatap olma dedim
Simdi bana bunu ima ediyor

Hakaretler bazilari
Gurursuz,bendeki gururun ceyregi bike yok sende nefret ediyorum senden,hayatimi bitirdin sen benim,bundan sonra ne ölüne ne ölüme.
Ben 31 yasindayim o 18 yasinda
Ozkardesim
Ergenler...kuzum uzucu soyledikleri ama affet kardesin hayatinin baslarinda henuz o yaslarda hep en sevdiklerimizi uzuyoruz sana ne hissettirdigini ne kadar uzuldugunu belli.eden bir konusma yap guzellikle.anlar Bence

Ergenler...kuzum uzucu soyledikleri ama affet kardesin hayatinin baslarinda henuz o yaslarda hep en sevdiklerimizi uzuyoruz sana ne hissettirdigini ne kadar uzuldugunu belli.eden bir konusma yap guzellikle.anlar Bence
Asla ama asla anlamazzz

Hakaretler bazilari
Gurursuz,bendeki gururun ceyregi bike yok sende nefret ediyorum senden,hayatimi bitirdin sen benim,bundan sonra ne ölüne ne ölüme.
Ben 31 yasindayim o 18 yasinda
Ozkardesim

Ya bi git ergen seni buyu de gel derim .

daha agirini 17 yasindaki erkek kardesimden duydum. 32 yasindayim. hicbisey yapamadim...

asıl olayı anlatmıyorsunuz ki nasıl bi ilişki eşinizle kardeşiniz arasındaki
Ne demek masaj ne demek karın yapsın​

Eski nick neydi miraaak ettim??

Şaka bi yana, helalleşirdim aramızda her ne olursa olsun o benim kardeşim.. Et tırnaktan ayrılmıyor. Yaş farkı varsa o benden küçükse büyüyünce o kelimesini yüzüne söylerim bakalım utanacak mı diye ama yaş farkı pek yoksa küserdim hatasını anlayana kadar konuşmazdım.

asıl olayı anlatmıyorsunuz ki nasıl bi ilişki eşinizle kardeşiniz arasındaki
Ne demek masaj ne demek karın yapsın​
Soyleki
Ailemde atalardan gelme agri ocaklari vardir.
Babaannem onun annesi agri ovarlarmis ve gecirirlermis
Babaannem elini kardesime verdi.Laf arasinda annemde esime soylemis esimde ona istinaden yazmis.Ha ben bu durumu normallestirmedim ve tepkimi koydum azicik bisey sezseydim zaten gebertirdim o kadar net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…