Bir daha aslaaa!

Biraz sevgi + biraz nefret = Aile

İnsan kızsa da vazgeçemiyor işte..

Hakaretler bazilari
Gurursuz,bendeki gururun ceyregi bike yok sende nefret ediyorum senden,hayatimi bitirdin sen benim,bundan sonra ne ölüne ne ölüme.
Ben 31 yasindayim o 18 yasinda
Ozkardesim
Tam ergen lafları.
Bir süre duymayacak görmeyeceksiniz.

Guzel hanimlar sagolun ilginize alakaniza.Dediginiz gibi uzun bir sure gormezden gelicem.Muhattap olmiycam.Hatasini anlarsa ne ala anlamazsada kendisi bilir artik.Anne baba rolunu ustlenmekle hata ettim onu anladim.Ha bu vakitten sonrada sunu cok iyi anladim ki bir daha kimse icin gereginden fazla fedakarlik yapmiycam herkes ederi kadar deger gorsun

Ya bunlar bize yapilsa altinda elli kere ezilirdik fitrat meselesi bence

mesafe koyarım cok cıddı resmıyet
bıgun sızı anlar hak verır hatasını farkederse ustune dusenı yapar
yoksa da uzak dursun zaten

Aranızda çok yaş farkı var. Sizi anlamasına daha çok var. Ergen deyip geçeceksiniz mecbur..

Gidecegi bolumler kamu uluslar arasi gibi bolumlerdi
İstedigi pdr
Ama okumayacakti belliydi yani

Bunlar örgün öğretimiydi bence kötü değildi yani enazindan benim esimde kamu yönetim mezunu ve şuanda iyi bir statüde memur, okuldada vesat sayılacak durumda bitirdi ortalamasi düşüktü..yani açıköğretim dışında örgün kazansaydı bence okulda hayat görüşü değişecekti

Hayali pdr idi.Eger basarili olsaydi bi yer burs verecekti rahatca unv okuyacakti.Simdi basarili olamadi bu bolumleride istemedi sirf okumak icin okuyacakti.Eger gitseydi babam bakmazdi para yollamazdi.Ben zaten su an okulunun taksitini oduyorum hani bende destek olamazdimO yuzden acik bari olsun dedik kendide istedi ama sonu bu

Hayirlisi olsun, bence suanda arkadaşları vs kazandiysa onun sıkıntısida vardir tabiki dedikleri hos değil ama daha cok kucuk ergen lafları birsz mesafeli olun oda durumu sindirip ozur diler

Bence siz sakin olun. Çok genç daha.
Başı sıkışınca yine ipe ipe yanınıza gelecek.
Er yada geç anlayacak kıymetinizi.
Siz yanında olduğunuzu söyleyin.
Kavga etmeyin.
Anlamazsa da içiniz rahat zaten. O artık kendi yolunu çizmiş olur.
Bazen insanlara hata yapma şansı verilmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…