- 4 Eylül 2013
- 1.326
- 1.646
- 83
Kardeşin de bu konuda iftiraya uğramış gibi mi davranıyor bu yüzden mi bu tepkiler hakaretlerSoyleki
Ailemde atalardan gelme agri ocaklari vardir.
Babaannem onun annesi agri ovarlarmis ve gecirirlermis
Babaannem elini kardesime verdi.Laf arasinda annemde esime soylemis esimde ona istinaden yazmis.Ha ben bu durumu normallestirmedim ve tepkimi koydum azicik bisey sezseydim zaten gebertirdim o kadar net
Siz kardeşinizi " ben senin için 50 kocayı feda ederim" diyerek ne kadar şımarttığınızı hissettirmişsiniz ona.. Yüzüne bakmam.. Hiç uğraşmam.. Benim kız kardeşimle böyle bir olayım olsa dönüp bakmam bile ne yapıyor diye.. Ne hali varsa görsün.. Siz elinizden geleni yapmışsınız zaten..Beni vurmak istedigi durum su
Esim olacak zeka yoksunu adam kardesimle samimidir
Kardesime saka yollu mesaj atmis heryerim agriyo bana masaj yapsana diye.Kardesimde git karin yapsin demis.Donmus mesaji halama gostermis.Halamda bu durumdan cok iskillenmis.Bana soyledi.Ben bu olaya cok sinirlendim zaten aklima bir suphe dustu.Kardesim abla boyke bisey yok ya halam oyle soyleyince rahatsiz oldum ben dedi.
Esime dedimki sen benim kardesime bu sekilde bisey yazamazsin yerini bil haddini bil dedim.Abisi gibi ablasinin kocasi gibi davran dedim.Esim cok tepki gosterdi sen nedemek istiyosun diye ki tepkisi umrumda bile degil.O zaman kardesime dedimki ben senin yoluna elli kocayi feda ederim.Ama emin olmadanda kimseyi itham etmem uzak dur muhatap olma dedim
Simdi bana bunu ima ediyor
Daha ergen sayılır o dikkate almazdım ama dediği lafların ne anlama geldiğini anlaması için bir süre mesafeli durup konuşmazdım yok sayardım. Dediğim gibi sadece anlaması içinHakaretler bazilari
Gurursuz,bendeki gururun ceyregi bike yok sende nefret ediyorum senden,hayatimi bitirdin sen benim,bundan sonra ne ölüne ne ölüme.
Ben 31 yasindayim o 18 yasinda
Ozkardesim
Hayir hayir ben asla onu farkli bi sekilde itham etmedim.Hatta cok uzuldum aklina takildi diye.Ablacim senin yoluna elli kocadan vazgecerim sen degerlisin bende koca umruma gelmez dedim.Oda bana dediki bla ben zaten guldum gectim yazinca ama halama gisterince halm bir garip davrandi yoksa abim o benim farkli hicbiseyini gormedim dedi.Bende gereken aciklamayi yaptim esimle konustugumu bir daha asla boyle birsey yazmayacagini soyledim.O da tamam dediKardeşin de bu konuda iftiraya uğramış gibi mi davranıyor bu yüzden mi bu tepkiler hakaretler
Tepkisiz kalırdım. Yılların hatırına sana tek kelime bile söylemiyorum, çok üzdün beni. derdim. Ve koparırdım ipleri.İyi geceler hanimlar
Eski bir uyeyim.Bazi sebeplerden dolayi ilk uyeligimi iptal ettirmek zorunda kaldim ve yeni uyelik aldim.Kazenin haberi var fake degilim oncelikle bunu belirtmek isterim.
Size bir sorum olacak.Yillarca emek verdiginiz,sirf iyi olsun diye kendinizden bile vazgectiginiz kardesiniz size hakaret etse en agir bicimde nasil tepki verirdiniz?
Durum cok farkli yerlere gidebilirdi.O yuzden boyle bisey soyleme geregi duydum.Siz kardeşinizi " ben senin için 50 kocayı feda ederim" diyerek ne kadar şımarttığınızı hissettirmişsiniz ona.. Yüzüne bakmam.. Hiç uğraşmam.. Benim kız kardeşimle böyle bir olayım olsa dönüp bakmam bile ne yapıyor diye.. Ne hali varsa görsün.. Siz elinizden geleni yapmışsınız zaten..
Ahh annem cok.uzuluyor yoksaaaaTepkisiz kalırdım. Yılların hatırına sana tek kelime bile söylemiyorum, çok üzdün beni. derdim. Ve koparırdım ipleri.
Yıllardır bi geçmişimiz varsa eğer onu en çok bu üzerdi çünkü.
Çocukla çocuk olmazdım. Evet üzülürdüm ama tam deli çağı. Görmezden gelinHakaretler bazilari
Gurursuz,bendeki gururun ceyregi bike yok sende nefret ediyorum senden,hayatimi bitirdin sen benim,bundan sonra ne ölüne ne ölüme.
Ben 31 yasindayim o 18 yasinda
Ozkardesim
Tepkimi en agir sekilde dile getirdim zaten.Bu sekilde bir konusmayi kabul etmedigimi soyledim.Bir daha boyle bir davranista bulunamaz.Birde eşiniz 18 yaşındaki kardesinize lütfen bu şekilde davranmasını bnm kardeşim 12 yaşında eşim yanında sortla atletle gezmez bacaklarını uzatmaz konuşması bile nettir abisi dahi olsa eğer anneniz kanserde bir boşluğa düşen aman Allah korusun zor bir sürece gireceksin birde abuk sabuk şeylerle ugrasmayin
nankörİyi geceler hanimlar
Eski bir uyeyim.Bazi sebeplerden dolayi ilk uyeligimi iptal ettirmek zorunda kaldim ve yeni uyelik aldim.Kazenin haberi var fake degilim oncelikle bunu belirtmek isterim.
Size bir sorum olacak.Yillarca emek verdiginiz,sirf iyi olsun diye kendinizden bile vazgectiginiz kardesiniz size hakaret etse en agir bicimde nasil tepki verirdiniz?
Daha neler neler duyarsınız daha bilincinde değildir nasıl kırdığının genç işte bir süre konuşmaz sonra barışırsınız kıyamazsınız içiniz soğuyunca konuşursunuzCok zoruma gitti ama inanilmaz zoruma gitti
Dibine kadar fedakarlik yaptim cok uzuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?