bir daha olursa görüşmem dedim. Boşanırız ddi.

Sürekli eleştirildiğim , kişiliğime laf söylenen yere ben de gitmek istemem.Madem eşiniz size görüşmeme şansı vermiyor o zaman eleştirilere sert , kesin cevaplar verin.Belki vazgeçerler.

Zaten 1-2 kere Kaş göz işareti ile bacaklarımı indirtmişti. Bilmem onlar eşime birşey mi dedi yoksa o kendi mi bu konuda benim davranışımı kötü buluyor ..bilmiyorum sağlıklı düşünemiyorum.

Başka bir sorunumuz yok diyemem . Var ama küçük şeyler. Yılların beraberliği sonucu çok şey atlatarak evlendik. Çok seviyor beni biliyorum bende onu çok seviyorum. O yüzden o kadar zor geliyor ki boşanmak. Ha ama o da seni sevse böyle yapar mı derseniz yüzde yüz haklısınız. Eşim kof mu? Hem de öyle bir kof çıktı ki ailesinden bu kadar çekindiğini bilmezdim... evlenince tanıdım. Çok üzülüyorum sevdiğim kişinin böyle çıktığını görünce. Onun da kişiliğine laf ediyorlar ama susuyor. Onun da ezildiğini görmek bile beni üzerken o bana hala ailesini savunuyor. Haklısın diyor hatalılar diyor ben konuşuyorum da diyor ama değişmiyorlar yapacak biley yok diyor...

Bir cinnet geçirin toplayın valizi, yeter deyin çıkın ve gidin. Sorun çözülür. Böyle şeyleri ya çok büyük kavgalar ya da uzun ayrılıklar çözüyor.

Ben olsam aaa öyle mi diyorsun boşanalım evet derdim çok sinirlendim

Ayrıca söyliyeyim, eşiniz boşanma konusunda büyük ihtimalle blöf yapıyor. Yemeyin. Çıkın gidin evden görsün blöf yapmayı.

Yerinizde olsam şöyle davranirdim:
1.Kayinpedere giderken onların aldıklarını giyerdim böylece laf etmezler.
2.Eş kişisine tatlı dille gencim,yeni gelinim:) hevesim var kendi kıyafetimde,kendi evimde.Ailenin alması hoş bisey ama benim de bu zamanlarım geri gelmez,hevesim kırılmasın.. gibisinden bi konuşma yapılabilir.
3.Kayınpedere de tatlı dille beğendiğin şeyleri aldırmaya çalış.Senin istediklerini almıyorsa bırak ne isterse alsın.Bir kez giy üzerinde görsün sonra fakire fukaraya ver

Eşinizden boşanmayacaksanız ve görüşmeye devam edecekseniz, hiçbir şeyi içinize atmayın. Sinirlenmeden, gülerek dan dan cevap verin. Gülerek “Aaa koskoca insanın kıyafetine karışılır mı, ay çok ayıp” deyin. Bacaklarınızı toplayarak oturmanıza bir şey derlerse, gülerek “Aaa ama olmaz ki, ben sizin çayı höpürdetmenize (ya da artık ne yapıyorlarsa ona) bir şey diyor muyum” deyin. Kızarlarsa şaka yaptım, takılıyorum dersiniz.

Kocan seni sadece tehdit ediyor canim ((((muhtemelen eşine boşanmaktan korktuğun, boşanmaya ailenin karşı olduğu gibi bir imaj vermişsindir, yoksa erkekler kolay kolay boşanalım diyemez)))), bir daha konu açılırsa sen tehdit et bakalım ne olacak...

Ben de mi gariplik bilemiyorum ama kp neler yapti hala gidiyorum yanina. Esimin hatri icin sadece. Yoksa 5 kuruşluk insan degil. Saygisa kusur etmem ama mesafem belli hep. Siz de yanlis yapiyorsunuz. Ama esimiz de sizi gözden cikarmis gibi

Eşin çok da iyi arayı yapabilir gönlünüzü alabilirdi... misal ben senin kişiliği karekterini seviyorum sen onlara ne bakıyorsun yaşlı başlı insanlar aldırma diyebilirdi... aynı şeyler bir çoğumuzun başından geçiyor... bizim de bir çok sebepten dolayı kayışlar koptu ben gitmiyorum 1.5 sene olacak aynı ilde 100 km ötemizdeler eşim bile gidelim demiyor çünkü haklıyım ve kendide biliyor ablaların numarası bile Yok... aile olmak kolay ama sürdürebilmek zor... eşimin bi lafı var bizim huzurumuzu kaçırıyorlar biliyorum ama onlar yüzünden bitmesin evliliğimiz bak hepsi kendi evinde mutlu biz boşansak kimse bana bakmaz kimse de sana ben gibi bakmaz diyor.. bizim yaşadıklarımız çok ağırdı bana göre hala da öyle ama önemli olan eş ben daha eşimin boşanalım lafını duymadım ki ben görüşmeyi gitmeyi kestiğim halde.. eşim bana düzelmezsen boşanalım dese duramazdım hem ailesi yüzünden yıpranacağım birde akşama kadar işini yaptığım adam boşanalım diyebilecek büyük konuşmuyorum ama iyi bi ders verirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…