- 7 Eylül 2018
- 74
- 146
- 8
- 31
- Konu Sahibi yenigelinolmus
-
Sürekli eleştirildiğim , kişiliğime laf söylenen yere ben de gitmek istemem.Madem eşiniz size görüşmeme şansı vermiyor o zaman eleştirilere sert , kesin cevaplar verin.Belki vazgeçerler.Bu sorunlardan sıkılmış... yaşı geçiyormuş vakit kaybediyormuş çocuk için de. Olmayacaksa şimdiden boşanalım onlar böyle değiştiremem diyor... ben çok mu kötü bişey dedim görüşmem diyerek?
Ne terbiyesiz insan bunlar ya.Sene olmuş 2018 neredeyse gelin ayakta dursun , oturmasın diyecekler.Eşinin tavrını çok yanlış buldum.Onlara kız sabahtan akşama kadar yoruluyor diyeceğine bir olup ayıp bir şey yapmışsınız gibi size laf söylüyor.
Baştan sona eşiniz kof.
1. Zırt diye boşanmayı anabiliyor.
2. Ailesinin yanlışlarını görmüyor.
3. Konuşurum demesine bile inanmadım, konuşsa bile sizi ezerek konuşacak "ağzına laf vermeyin şunun" tarzında.
Böyle bir insanla mutlu olamazsınız. Blöf ya da değil, boşanalım dediği anda sen bilirsin deyin ve kabul edin.
Boşanırsanız ne ala (kurtulmuş olursunuz), boşanmazsanız yine ne ala (ayağını denk alır).
Aklıma gelse keşke.. o anın şoku ile savunmaya geçiyorum sadeceSürekli eleştirildiğim , kişiliğime laf söylenen yere ben de gitmek istemem.Madem eşiniz size görüşmeme şansı vermiyor o zaman eleştirilere sert , kesin cevaplar verin.Belki vazgeçerler.
Yerinizde olsam şöyle davranirdim:İlk başlarda yeni gelinim diye çok almak istediler. Ben istemiyorum gerek yok dedikçe ısrar ettiler bende kırmamak için kabul ettim beraber alışverişe çıkıp bi sürü şey aldılar. Üstüne aylardır da başka şeyler almak için ısrar ediyorlar ben savuşturuyordum
Bu sorunlardan sıkılmış... yaşı geçiyormuş vakit kaybediyormuş çocuk için de. Olmayacaksa şimdiden boşanalım onlar böyle değiştiremem diyor... ben çok mu kötü bişey dedim görüşmem diyerek?
Kocan seni sadece tehdit ediyor canim ((((muhtemelen eşine boşanmaktan korktuğun, boşanmaya ailenin karşı olduğu gibi bir imaj vermişsindir, yoksa erkekler kolay kolay boşanalım diyemez)))), bir daha konu açılırsa sen tehdit et bakalım ne olacak...kızlar konuyu bile nasıl açacağımı bilemedim. Gerçekten çok yoruldum. 1,5 yıldır evliyim. Kaynana kayınpeder hala uğraşıyorum. En son kayınpeder kendince iyi niyetli ama oldukça ağır sözler söyledi. Üstümdeki kıyafet için “niye bizim aldıklarımızı giymiyorsun üstündekiler güzel mi bunlar mı güzel” gibi beni ezici dalga geçerek konuştu. Çok bozuldum. Kendimi savundum. Yüzüm düştü. Sonra da kalkıp eve döndük. Üzerinden bir hafta geçti ama üzüntüsünü hala atamıyorum. Geçmişte de kaynanam 2 sefer yüzün gülmüyor buz gibisin gibi laflar etmişti. Artık demiyor ama kafasına estikçe Trip atıp laf spkuyor. Üstünü kapatıyorum. Bunlar için eşimle çok kavga ettik. Ailesini aramıyorum ama görüşmelerime, sohbetime devam ediyordum ta ki son olaya kadar. Bugün eşimle konuştum. Ailenle konuş, bir daha benim kişiliğime tipime laf söyleyecek olurlarsa onlara gitmeyeceğim dedim. Sen gidebilirsin dedim. Celallendi tabi. Ben zaten konuştum onlarla. Onlar da üzülmüş o bizi yanlış anladı diyorlar babam zaten öyle demek istemedi sen haklısın ama babamın niyetini biliyorum ben , ama görüşmemek felan olmaz boşanırız dedi. Ben onlarla konuştum ama bir daha demeyecekler diyemem insanlık hali ağızlarından kaçabilir dedi çocuk olunca çocuğa böyle yapma yanlış yapıyorsun vs diyebilirler dedi. Ben bunu kabullenemem sen alışmışsın ben kaldıramıyorum dedim basit şeylerin üstünü kapatıyorum kişiliğime laf söylendiği takdirde diyorum dedim. O da biraz daha bakalım çocuk olmadan boşanalım dedi. Şimdi küsüz. Eski konularıma da bakıp yorum yapar mısınız. Çok büyük bir laf mı etmişim... ben arada kalmaktan sıkıldım diyor eşim anlıyorum onu da ama ben bunlara katlanmak zorunda mıyım. Kesin bir dille söylese onlarda bir daha yapmaz ama ara bulur gibi konuştuğunu düşünüyorum. Lütfen yorum yapın.
Sakın barışan sen olma, yoksa sana çok kapi gösterir bu adam??!Dedim zaten.. sonra da küstük konuşmuyoruz .
Nereden biliyor 1 aydır aramadığını, kv mi şikayet ediyor yoksa?boşanalım lafından sonra senin de hataların var 1 aydır annemi aramıyorsun dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?