- 13 Ekim 2017
- 127
- 43
- 48
- 34
- Konu Sahibi yenigelinolmus
-
Sırf bu sebepten dolayı mı boşanmak istiyor eşiniz?
Peki ne yapmalı? Bu blofe karşılık?Kocan blof yapiyor
Anlattığınız olaylar bir iki örnek tabi. Daha fazlası varsa bilemem. Ama bu örneklerle görüşmemek değil de mesafe koymak gerekiyor sanırım. Ama eşinizin lafı ağır. Bu kadar kolay mı gözden çıkaracak sizi?Evet bir daha gitmem oraya dediğim için.. görüşmemek olmazmış. Çok daha büyük sorunlar olurmuş kaldıramazmış
Eşin taviz verdikçe onlar böyle yapmaya devam edecek. Bence eşini kendi tarafına çekmelisin. Aranız böyle oldukça onlar daha da bozacak
İlk başlarda yeni gelinim diye çok almak istediler. Ben istemiyorum gerek yok dedikçe ısrar ettiler bende kırmamak için kabul ettim beraber alışverişe çıkıp bi sürü şey aldılar. Üstüne aylardır da başka şeyler almak için ısrar ediyorlar ben savuşturuyordumKayinpederinizi size kıyafet mi alıyor?
Eğer alıyorsa neden?
Bu kısmi anlayamadim,kusura bakmayin.
Dedim zaten.. sonra da küstük konuşmuyoruz .Boşanalım deyince sustun mu. Madem bu kadar meraklısın bekleme yapma deseydin ya
Anlattığınız olaylar bir iki örnek tabi. Daha fazlası varsa bilemem. Ama bu örneklerle görüşmemek değil de mesafe koymak gerekiyor sanırım. Ama eşinizin lafı ağır. Bu kadar kolay mı gözden çıkaracak sizi?
Sen de cevaplarını ver onlara
Bana bu şekilde konuşursanız görüşmek istemem sizle de ,
Eşin de o ortamda iken
Onlara karşı sessiz kalma o zaman eşin ne yapacak duruma bak
Kocan için boşanmak ne kadar basit.Ailesi ağzını tutamayabilir ama sen görüşmek zorundasın.Ne güzel dünyaymış o.
Ne terbiyesiz insan bunlar ya.Sene olmuş 2018 neredeyse gelin ayakta dursun , oturmasın diyecekler.Eşinin tavrını çok yanlış buldum.Onlara kız sabahtan akşama kadar yoruluyor diyeceğine bir olup ayıp bir şey yapmışsınız gibi size laf söylüyor.Evet geçmiş olaylarda da hep bu tepkiyi verdi. Hatta haklısın bile demezdi. Daha yeni yeni haklısın demeye başladı. Geçmiş konularımda diğer sözleri de var... ha konuya yazmaya unutmuşum boşanalım lafından sonra senin de hataların var 1 aydır annemi aramıyorsun dedi. Sen de benim annemi aramıyorsun dedim. Sen aramıyorsun diye dedi. Ben 1 yıl anneni aradım yine de aramıyor dedi. Geçen konuştuk laf soktu bu şartlarda mı arayaym dedim. Benim annemin sana hiç bişeyi yok hiç aramıyorsun dedim. Konuyu değiştirdi.
Ha bir de benim de onlara ters gelen davranışlarım varmış... bacak bacak üstüne atıyormuşum onların yanında. Bağdaş kurarak oturuyormuşum. İşten yorgun argın geliyorum belim ağrıyor bacaklarımı açıp bağdaş da kurmuyorum sadece bacaklarımı bi kenara toplayıp oturuyorum kibarca dedim. O da onlara ters ama bişey demiyorlar dedi... ben kişiliğime laf söylüyorlar diyorum verdiği örnek bu... sahi çok mu ayıp bacakları koltuğa bi kenara düzgünce toplayıp oturmak??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?