bir daha olursa görüşmem dedim. Boşanırız ddi.

yenigelinolmus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2017
127
43
48
34
kızlar konuyu bile nasıl açacağımı bilemedim. Gerçekten çok yoruldum. 1,5 yıldır evliyim. Kaynana kayınpeder hala uğraşıyorum. En son kayınpeder kendince iyi niyetli ama oldukça ağır sözler söyledi. Üstümdeki kıyafet için “niye bizim aldıklarımızı giymiyorsun üstündekiler güzel mi bunlar mı güzel” gibi beni ezici dalga geçerek konuştu. Çok bozuldum. Kendimi savundum. Yüzüm düştü. Sonra da kalkıp eve döndük. Üzerinden bir hafta geçti ama üzüntüsünü hala atamıyorum. Geçmişte de kaynanam 2 sefer yüzün gülmüyor buz gibisin gibi laflar etmişti. Artık demiyor ama kafasına estikçe Trip atıp laf spkuyor. Üstünü kapatıyorum. Bunlar için eşimle çok kavga ettik. Ailesini aramıyorum ama görüşmelerime, sohbetime devam ediyordum ta ki son olaya kadar. Bugün eşimle konuştum. Ailenle konuş, bir daha benim kişiliğime tipime laf söyleyecek olurlarsa onlara gitmeyeceğim dedim. Sen gidebilirsin dedim. Celallendi tabi. Ben zaten konuştum onlarla. Onlar da üzülmüş o bizi yanlış anladı diyorlar babam zaten öyle demek istemedi sen haklısın ama babamın niyetini biliyorum ben , ama görüşmemek felan olmaz boşanırız dedi. Ben onlarla konuştum ama bir daha demeyecekler diyemem insanlık hali ağızlarından kaçabilir dedi çocuk olunca çocuğa böyle yapma yanlış yapıyorsun vs diyebilirler dedi. Ben bunu kabullenemem sen alışmışsın ben kaldıramıyorum dedim basit şeylerin üstünü kapatıyorum kişiliğime laf söylendiği takdirde diyorum dedim. O da biraz daha bakalım çocuk olmadan boşanalım dedi. Şimdi küsüz. Eski konularıma da bakıp yorum yapar mısınız. Çok büyük bir laf mı etmişim... ben arada kalmaktan sıkıldım diyor eşim anlıyorum onu da ama ben bunlara katlanmak zorunda mıyım. Kesin bir dille söylese onlarda bir daha yapmaz ama ara bulur gibi konuştuğunu düşünüyorum. Lütfen yorum yapın.

Evet bir daha gitmem oraya dediğim için.. görüşmemek olmazmış. Çok daha büyük sorunlar olurmuş kaldıramazmış
Anlattığınız olaylar bir iki örnek tabi. Daha fazlası varsa bilemem. Ama bu örneklerle görüşmemek değil de mesafe koymak gerekiyor sanırım. Ama eşinizin lafı ağır. Bu kadar kolay mı gözden çıkaracak sizi?

Eşin taviz verdikçe onlar böyle yapmaya devam edecek. Bence eşini kendi tarafına çekmelisin. Aranız böyle oldukça onlar daha da bozacak

Aynen öyle. Hep böyle yaptılar zaten. Aramız bozuluyor dedikçe üstümüze geldiler ama susuyor gibi görünüp alttan alta.. peki nasıl kendime çekeceğim. Aslında yanımda gibi haklısın diyor ben onlarla zaten konuştum sen bilmiyorsun diyor ama kendine yönelik hep taviz veriyor bir laf açylpyoeaa on laf gönüllerini alıyor. Bu konuştum dediği de kız üzüldü bi daha demeyin öyle demiştir yumuşak bi şekilde. Onlar da o bizi yanlış anladı demiştir

Kayinpederinizi size kıyafet mi alıyor?
Eğer alıyorsa neden?
Bu kısmi anlayamadim,kusura bakmayin.
İlk başlarda yeni gelinim diye çok almak istediler. Ben istemiyorum gerek yok dedikçe ısrar ettiler bende kırmamak için kabul ettim beraber alışverişe çıkıp bi sürü şey aldılar. Üstüne aylardır da başka şeyler almak için ısrar ediyorlar ben savuşturuyordum

Sen de cevaplarını ver onlara
Bana bu şekilde konuşursanız görüşmek istemem sizle de ,
Eşin de o ortamda iken
Onlara karşı sessiz kalma o zaman eşin ne yapacak duruma bak

Evet geçmiş olaylarda da hep bu tepkiyi verdi. Hatta haklısın bile demezdi. Daha yeni yeni haklısın demeye başladı. Geçmiş konularımda diğer sözleri de var... ha konuya yazmaya unutmuşum boşanalım lafından sonra senin de hataların var 1 aydır annemi aramıyorsun dedi. Sen de benim annemi aramıyorsun dedim. Sen aramıyorsun diye dedi. Ben 1 yıl anneni aradım yine de aramıyor dedi. Geçen konuştuk laf soktu bu şartlarda mı arayaym dedim. Benim annemin sana hiç bişeyi yok hiç aramıyorsun dedim. Konuyu değiştirdi.

Ha bir de benim de onlara ters gelen davranışlarım varmış... bacak bacak üstüne atıyormuşum onların yanında. Bağdaş kurarak oturuyormuşum. İşten yorgun argın geliyorum belim ağrıyor bacaklarımı açıp bağdaş da kurmuyorum sadece bacaklarımı bi kenara toplayıp oturuyorum kibarca dedim. O da onlara ters ama bişey demiyorlar dedi... ben kişiliğime laf söylüyorlar diyorum verdiği örnek bu... sahi çok mu ayıp bacakları koltuğa bi kenara düzgünce toplayıp oturmak??

Kocan için boşanmak ne kadar basit.Ailesi ağzını tutamayabilir ama sen görüşmek zorundasın.Ne güzel dünyaymış o.

Sen de cevaplarını ver onlara
Bana bu şekilde konuşursanız görüşmek istemem sizle de ,
Eşin de o ortamda iken
Onlara karşı sessiz kalma o zaman eşin ne yapacak duruma bak

Surat yaptım diye bile üstüme gelecekti ben susturdum.. sen de zaten yapacağını yapıyorsun 1 Aydır annemi aramıyorsun diyor. Onlar bunu yapıyor diye aramıyorum diye (ama her hafta görüşüyoruz telde aramıyorum diye)

Kocan için boşanmak ne kadar basit.Ailesi ağzını tutamayabilir ama sen görüşmek zorundasın.Ne güzel dünyaymış o.

Bu sorunlardan sıkılmış... yaşı geçiyormuş vakit kaybediyormuş çocuk için de. Olmayacaksa şimdiden boşanalım onlar böyle değiştiremem diyor... ben çok mu kötü bişey dedim görüşmem diyerek?

Ne terbiyesiz insan bunlar ya.Sene olmuş 2018 neredeyse gelin ayakta dursun , oturmasın diyecekler.Eşinin tavrını çok yanlış buldum.Onlara kız sabahtan akşama kadar yoruluyor diyeceğine bir olup ayıp bir şey yapmışsınız gibi size laf söylüyor.

Baştan sona eşiniz kof.
1. Zırt diye boşanmayı anabiliyor.
2. Ailesinin yanlışlarını görmüyor.
3. Konuşurum demesine bile inanmadım, konuşsa bile sizi ezerek konuşacak "ağzına laf vermeyin şunun" tarzında.

Böyle bir insanla mutlu olamazsınız. Blöf ya da değil, boşanalım dediği anda sen bilirsin deyin ve kabul edin.
Boşanırsanız ne ala (kurtulmuş olursunuz), boşanmazsanız yine ne ala (ayağını denk alır).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…