bir daha olursa görüşmem dedim. Boşanırız ddi.

Bbağdaş kuruyorsun ve onlar bişey demiyor dediğinde eşin peki sana dedikleri yetmez mi deseydin işte böyleler bunlar yüzüne söyleyemediklerini arkandan kocana şikayet ederler benim kaynanam çok fazla yapar bunu hemde gülerek sözde anlatır gizli gizi eşimde bana söylerdi... bir gün patlayacağım bu konuda bende

Üşenmedim ve tüm konularınızı okudum...

Sen bu "ahtapot tipi kv" ve "pısırık koca" ile sinir hastası olursun canım..

Yillar ilerledikçe insanın tahammül sınırı daralır, yeri geliyor kendi doğurduğun çocuğuna bile zor katlanıyorsun.

3-5-10 yıl sonrasını düşün, kv asla değişmez, hatta yaşı ilerledikçe daha da kaprisleri artacak....

Dayanabilecek misin?

Dayanamaz isen psikolojik sağlığını kaybetmeyi kabullenebilir misin?

Eşini ile birbirinizi çok seviyorsanız; size tavsiyem şehir değiştirin...

Şunu da asla unutmayın; deli gibi aşık olduğunuz, sevdiğiniz adamdan sırf annesi için boşanılabilir....

Son olarak dile dökülen bir boşanma sözcüğünün akıldan geçmeden söylenmesi imkansız.. Atalarımız ne demiş " Dervişin fikri ne ise zikride odur"... Eşiniz size defalarca boşanmaktan bahsetmiş, bence gözden çıkarılmışsınız...

Son düzenleme:
Sizin aldiklarinizda guzel ama bunlarda guzel ki giydim nesi var sanki diye niye cevabını vermiyisunuz ki siz sustukca ustunuze gelir tabi biraz daha bakalim cocuk olmadan ayriliriz ne demek oyle zaten esiniz bu evlilikte gelecek gormuyo

Çok saçma eşinin tavırları ama ilk defa olan bir durum değil son defa da olmayacak sizin ki
Eşinin karekterinde göre huzurlu olacağın bir yol çiz kendine ,
Acındırmak mı
Kavga etmek mi
Oturup ikna etmek mi
Dediklerini umursamayabilir geldiği gibi davranmak mı ?
Kv gilin ve eşinin istediği gibi davranmak mı ?
Bunlar gibi ...
Sen seç hangisi kolayına geliyorsa , hangi yolda kendini daha huzurlu hissedeceksen...

Eğer eşiniz blöf yapıyorsa ( ki eşinizin size gerçek mi yoksa blöf mü yaptığını ancak siz anlayabilirsiniz) ciddi olup olmadığını mutlaka çözün. Eğer ciddiyse eşiniz bu evlilikte ne yazık ki zayıf bir halka olduğunu göstermiş olur böyle bir durumda hiçbir mücadele vermeden ayrılığı göze alıyorsa zaten o evliliği yürütecek olgunluğa da erişememiş demektir şahsen ben kv in lafı için değil ama eşimin arkamda durmayışından dolayı boşanırdım evlilik bir ömür boyu sorumluluk ister belli bir dönemlik değil. Ayrıca sorunları hallederseniz de eşinizin ailesine karşı saygılı olun ama asla sessiz olmayın sessiz olanı ezen çok olur haklı olduğunuz yerde sesiniz çıksın

Tamam bosanalim esyalarini topla git de.

Neden birşeyler aldırayım ki? O başlardaydı ilk hediyeleri tamam dedim ama artık istemiyorum. Onların aldıklarını da giydim üzerimde gördüler 2-3 parça eşyayı görmediler sadece . Onları da ben bile giymedim. Çünkü çok abartı şeyler almışız. Yani günlük hayatta giyilecek birşey değil pek. Hele normal akşam oturmasına giymek çok çok saçma. Şu saatten sonra hiç birini giymek istemiyorum bir daha.. ama bu sefer onları daha da mı haklı çıkarırım acaba

Doğru diyorsunuz. Yine söyleyebilirler diyor... onlar söylerse benim de görüşmek istememem normal.. bazen aklım duruyor

Kısmen dedim.... O an o şokla alınan hediye sorulur mu hiç çok ayıp dedim gülerek. Ama söylemeye devam etti. Ben o cevabı versem bile söylenen sözleri işittim ya ona üzülüyorum. Ben aldığımı beğeniyorum dedim. Bunu mu beğeniyorsun dedi küçümseyerek ve gülerek

Onların söylediğini kabul etmez ki. Ben biliyorum hoşlarına gitmediğini bana bişey demediler ama senin yaptığın ayıp der. Çok mu ayıp yahu hala şoktayım. Ayaklarımı mı dikip oturuyorum. Bi yerim mi açık? Bağdaş bile kurmuyorum tek bi yana topluyorum. Kendi yeğenleri kız o da bacak bacak üstüne atıp oturuyor üstelik bunlar çok yaşlı da değil 50 li yaşlarda ve sözde genç takılırlar

Esiniz icin evlilik oyun mu.
Ailesiyle konusup uyaracagi bir durumun var olmasi bile sizin hakliliginizi gosterirken sizi gozden mi cikaracakmis yani.
Bende esimin ailesi ile gorusmuyorum.sadece bayramdan bayrama ne fazla ne eksik.
Esiniz sizinle bir aile oldugunu idrak etmeki.israrla tekrarlayan ve sizi kiran bu durumlara engel olabilmeliyken bosaniriz diyorsa gule gule deseydiniz keske

Siz köle olmuşsunuz hanımefendi.
Git çalıs, gel otur, ayaklarını uzatma, bağdaş kurma, yüzünü asma, gülümse, iyi davran, ailemi ara, bizim aldiklarimizi giy, sen kiyafet alma, benim senin aileni aramamı isteme.....
Yoksa kapı orada bosarim seni.
Kusura bakmayın durumunuz bu. Dışardan böyle görünüyor.

Bilmiyorum. Gerçekten bilmiyorum . Gözden çıkarılmış hissediyorum. Ailesi söz konusu olduğunda benden vazgeçiyor. Açtığım konular dışında başka sorunlarda oldu. Yanımda durduğu da oldu. Ailesine kızdığı da. Ben senin yanındayım karımın yanındayım dediği de.. ama işte bu kadar. Beni üzdüklerinde onlara gerçek mi rest çeksin istedim. Silsin değil . Silmesin ama benim yanımda olduğunu , huzurumuzu bozduklarını gerektiğinde onlara kendisinin de mesafe koyabileceğini göstersin istedim. Göstersin ki oğullarını kaybetmemek için bizle uğraşmaktan vazgeçsinler istedim. Ama yapmadı. 1 kızdı 3 gönüllerini aldı. Hep onlar 1. Sırada oldu bana da bunu hissettirdi. Kendime ufacık bi yer bulduğumda sevindim. Tutundum.

Ailem arkamda hep. Bunu biliyor. Cesur olduğumu biliyor. Ama onu çok sevdiğimi evlilik için mücadelemi de biliyor. O yüzden şımarmış sanırım...

Nasıl yaparım bunu? Şimdi diyelim gittik. Her hafta yada 10 güne 1 mutlaka gidiliyor. Nasıl davranmalıyım? Zaten artık hiç aramıyorum. Bana biraz örnek verir misiniz cahilliğimi mazur görün lütfen

Canım sen onların gözüne batıyorsan el pençede dursan memnun kalmazlar senin davranışında bi anormallik Yok için rahat olsun

Siz neden görüşmüyorsunuz? Özel değilse anlatır mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…