- 30 Kasım 2013
- 1.807
- 1.944
- 333
- Konu Sahibi yenigelinolmus
-
Aslında alacaksın onların hiç giymeyeceği türde kıyafetler, valla siz nasıl bana alıyorsanız ben de size aldım. Giymezseniz hatrım kalır diceksin:))) yapma sakın ama bi an bunu hayal ettimOnların söylediğini kabul etmez ki. Ben biliyorum hoşlarına gitmediğini bana bişey demediler ama senin yaptığın ayıp der. Çok mu ayıp yahu hala şoktayım. Ayaklarımı mı dikip oturuyorum. Bi yerim mi açık? Bağdaş bile kurmuyorum tek bi yana topluyorum. Kendi yeğenleri kız o da bacak bacak üstüne atıp oturuyor üstelik bunlar çok yaşlı da değil 50 li yaşlarda ve sözde genç takılırlar
Valla canım benim, yaşta senden küçükte olsam evlilikte tecrübeli olduğum kesin bizde 5.5 yıllık evliyiz anlattığın olayları sayısız yaşadık küs barış aylarca telefonda konuşmadim ailesiyle vs vs yine sen suçlu olursun eşimin babası bana o kadar laf saydı tartıştık tabi bende ona sonra 2 ay konuşmadım arada 1000 km var tabi eşimi aramış biz naptik karina demişkızlar konuyu bile nasıl açacağımı bilemedim. Gerçekten çok yoruldum. 1,5 yıldır evliyim. Kaynana kayınpeder hala uğraşıyorum. En son kayınpeder kendince iyi niyetli ama oldukça ağır sözler söyledi. Üstümdeki kıyafet için “niye bizim aldıklarımızı giymiyorsun üstündekiler güzel mi bunlar mı güzel” gibi beni ezici dalga geçerek konuştu. Çok bozuldum. Kendimi savundum. Yüzüm düştü. Sonra da kalkıp eve döndük. Üzerinden bir hafta geçti ama üzüntüsünü hala atamıyorum. Geçmişte de kaynanam 2 sefer yüzün gülmüyor buz gibisin gibi laflar etmişti. Artık demiyor ama kafasına estikçe Trip atıp laf spkuyor. Üstünü kapatıyorum. Bunlar için eşimle çok kavga ettik. Ailesini aramıyorum ama görüşmelerime, sohbetime devam ediyordum ta ki son olaya kadar. Bugün eşimle konuştum. Ailenle konuş, bir daha benim kişiliğime tipime laf söyleyecek olurlarsa onlara gitmeyeceğim dedim. Sen gidebilirsin dedim. Celallendi tabi. Ben zaten konuştum onlarla. Onlar da üzülmüş o bizi yanlış anladı diyorlar babam zaten öyle demek istemedi sen haklısın ama babamın niyetini biliyorum ben , ama görüşmemek felan olmaz boşanırız dedi. Ben onlarla konuştum ama bir daha demeyecekler diyemem insanlık hali ağızlarından kaçabilir dedi çocuk olunca çocuğa böyle yapma yanlış yapıyorsun vs diyebilirler dedi. Ben bunu kabullenemem sen alışmışsın ben kaldıramıyorum dedim basit şeylerin üstünü kapatıyorum kişiliğime laf söylendiği takdirde diyorum dedim. O da biraz daha bakalım çocuk olmadan boşanalım dedi. Şimdi küsüz. Eski konularıma da bakıp yorum yapar mısınız. Çok büyük bir laf mı etmişim... ben arada kalmaktan sıkıldım diyor eşim anlıyorum onu da ama ben bunlara katlanmak zorunda mıyım. Kesin bir dille söylese onlarda bir daha yapmaz ama ara bulur gibi konuştuğunu düşünüyorum. Lütfen yorum yapın.
kızlar konuyu bile nasıl açacağımı bilemedim. Gerçekten çok yoruldum. 1,5 yıldır evliyim. Kaynana kayınpeder hala uğraşıyorum. En son kayınpeder kendince iyi niyetli ama oldukça ağır sözler söyledi. Üstümdeki kıyafet için “niye bizim aldıklarımızı giymiyorsun üstündekiler güzel mi bunlar mı güzel” gibi beni ezici dalga geçerek konuştu. Çok bozuldum. Kendimi savundum. Yüzüm düştü. Sonra da kalkıp eve döndük. Üzerinden bir hafta geçti ama üzüntüsünü hala atamıyorum. Geçmişte de kaynanam 2 sefer yüzün gülmüyor buz gibisin gibi laflar etmişti. Artık demiyor ama kafasına estikçe Trip atıp laf spkuyor. Üstünü kapatıyorum. Bunlar için eşimle çok kavga ettik. Ailesini aramıyorum ama görüşmelerime, sohbetime devam ediyordum ta ki son olaya kadar. Bugün eşimle konuştum. Ailenle konuş, bir daha benim kişiliğime tipime laf söyleyecek olurlarsa onlara gitmeyeceğim dedim. Sen gidebilirsin dedim. Celallendi tabi. Ben zaten konuştum onlarla. Onlar da üzülmüş o bizi yanlış anladı diyorlar babam zaten öyle demek istemedi sen haklısın ama babamın niyetini biliyorum ben , ama görüşmemek felan olmaz boşanırız dedi. Ben onlarla konuştum ama bir daha demeyecekler diyemem insanlık hali ağızlarından kaçabilir dedi çocuk olunca çocuğa böyle yapma yanlış yapıyorsun vs diyebilirler dedi. Ben bunu kabullenemem sen alışmışsın ben kaldıramıyorum dedim basit şeylerin üstünü kapatıyorum kişiliğime laf söylendiği takdirde diyorum dedim. O da biraz daha bakalım çocuk olmadan boşanalım dedi. Şimdi küsüz. Eski konularıma da bakıp yorum yapar mısınız. Çok büyük bir laf mı etmişim... ben arada kalmaktan sıkıldım diyor eşim anlıyorum onu da ama ben bunlara katlanmak zorunda mıyım. Kesin bir dille söylese onlarda bir daha yapmaz ama ara bulur gibi konuştuğunu düşünüyorum. Lütfen yorum yapın.
Çok seviyor beni biliyodum
aynen kuzum kimse icin yuvami yikamam vallaValla canım benim, yaşta senden küçükte olsam evlilikte tecrübeli olduğum kesin bizde 5.5 yıllık evliyiz anlattığın olayları sayısız yaşadık küs barış aylarca telefonda konuşmadim ailesiyle vs vs yine sen suçlu olursun eşimin babası bana o kadar laf saydı tartıştık tabi bende ona sonra 2 ay konuşmadım arada 1000 km var tabi eşimi aramış biz naptik karina demiş
Yine suçlu ben oldum tabi
Simdi esimle o kadar iyiyiz ki
Ne yaptın dersen kafama takmıyorum olanları eşime anlatıp aramızı bozmuyorum olanlara takılmıyorum konuşsun dursunlar
tamda bunu diywcektim bende olsam benmde zoruma giderdi arkadaslar bazen hatayi kendindr aramak lazim en buyuk erdemlilik budurEsin blöf yapmış o belli de .Sen de blofe blöf yap o halde .Ayrıca o işler hemen bosaniriz demekle olmuyor .Bende defalarca lafta boşadım eşimi .Insanlar sana kiyafet almak istemişler belliki giymeyisin zorlarına gitmiş içind e tutamamış.Sen neden giymiyorsun peki?
Onlar hakkında konuşma. Bozulduğun şeyleri anlatma bir süre. Kendi içine at. Zaten konuşman bir şey değiştirmemiş. Aranızda onları değil daha basit daha eğlenceli şeyleri konuşun. Özel hayatınızı ihmal etmeyin. O zaten kendi kendine ailesine karşı sizi savunacaktır. Tabii sizi seviyorsa ve karakterli biriyse zamanla düzelir. Siz konuştukça aranıza onları sokuyorsunuz. Bırakın ne derlerse desinler. Siz ailenizi kurtarmaya çalışın.Aynen öyle. Hep böyle yaptılar zaten. Aramız bozuluyor dedikçe üstümüze geldiler ama susuyor gibi görünüp alttan alta.. peki nasıl kendime çekeceğim. Aslında yanımda gibi haklısın diyor ben onlarla zaten konuştum sen bilmiyorsun diyor ama kendine yönelik hep taviz veriyor bir laf açylpyoeaa on laf gönüllerini alıyor. Bu konuştum dediği de kız üzüldü bi daha demeyin öyle demiştir yumuşak bi şekilde. Onlar da o bizi yanlış anladı demiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?