bir daha olursa görüşmem dedim. Boşanırız ddi.

Problem surda esiniz ailesinin size karismasina laf soylemesine her olayiniza mudahil olmasina pek takmiyor hatta normal goruyor gibi sirf bu yuzden bosanmak isteyen adami ben olsam alttan almaz ustune gider bosa beni derdim ama siz demeyin tek tavsiyem onlarla aranizda ne gecerse gecsin takmayin duymayin umursamayin sana soyle yap boyle yap dediklerinde de tamam he he de gec kendi bildigine devam ayrica kocaniza en ufak sikayet sitem etmeyin kavga sebebiniz asla onlar olmasin

Aslında alacaksın onların hiç giymeyeceği türde kıyafetler, valla siz nasıl bana alıyorsanız ben de size aldım. Giymezseniz hatrım kalır diceksin:))) yapma sakın ama bi an bunu hayal ettim

Arada kalmış bir eş. Ailesine söz söylemekten çekiniyor belli. Siz de büyüttünüz sanki, takmasaydınız bu kadar. İşi boşanmaya kadar getiren eşiniz de abartmış

Valla canım benim, yaşta senden küçükte olsam evlilikte tecrübeli olduğum kesin bizde 5.5 yıllık evliyiz anlattığın olayları sayısız yaşadık küs barış aylarca telefonda konuşmadim ailesiyle vs vs yine sen suçlu olursun eşimin babası bana o kadar laf saydı tartıştık tabi bende ona sonra 2 ay konuşmadım arada 1000 km var tabi eşimi aramış biz naptik karina demiş
Yine suçlu ben oldum tabi
Simdi esimle o kadar iyiyiz ki
Ne yaptın dersen kafama takmıyorum olanları eşime anlatıp aramızı bozmuyorum olanlara takılmıyorum konuşsun dursunlar

canim sende inat etme evlilik bu. kolay gelinmiyor bu noktalar senin yapacagin teksey tamam demn onlar yasli insanlar. bizde kaynana falan olcagiz .yuzun gulme konusuna gelince ben 6 senelk evliyim hala ayni seyleri duyiyorm en guzelli takmamak esinese yazikkk bence o seni korkutmak icin. demistr yazik yivani yikma burdan duyacagin sozlerlede gaza gelme emeklweinize yazik. ayni cati altinda yasmiyorsunuZ herkws kendi evine bence sen esinle otur konus hatta cocuk. falan yapa bence

aynen kuzum kimse icin yuvami yikamam valla

Esin blöf yapmış o belli de .Sen de blofe blöf yap o halde .Ayrıca o işler hemen bosaniriz demekle olmuyor .Bende defalarca lafta boşadım eşimi .Insanlar sana kiyafet almak istemişler belliki giymeyisin zorlarına gitmiş içind e tutamamış.Sen neden giymiyorsun peki?

Siz neden pasif durdunuz ? Eşinizin gözünü neden korkutmadinzda sustunuz .Daha hala çocuk mu bu adam.onlar kimki size hakarette bulunuyorlar kii suç eşinizde bunu onlara söyleten bu fırsatı veren o

Bunun için hakikaten boşanmaya değmez. Gül geç bildiğini oku. Eşinle aran sağlamlaşsın, zamanla onların da usturupluca cevabını verirsin.

tamda bunu diywcektim bende olsam benmde zoruma giderdi arkadaslar bazen hatayi kendindr aramak lazim en buyuk erdemlilik budur

Ve son onların dediği süer şeyi eşine anlatma bırak biraz alttan al bizdede benzer konular yaşanıyordu onlar konuşurken ben hiç bişey demedim cevap vermedim öncelerde eşimde bunu görüp ne olursa olsun beni savunur onları susturur.

Kocan sacmalamanin da dibine vurmus artik. Bunun icin bosanacaksa bosansin zaten niye bekliyorsunuz ki. Hazir cocugunuz da yok niye çekiyorsunuz.

Evliligi ne saniyor bu adam pardonda.oyuncakmi bu iş. Cocuk olmadan bosanirizmis . Aklina koymuş bile. Bence bir erkek aklindan gecirmedigi surece bosanmayi ağzına almaz. Bizim gibi degiller onlar.biz sinirlensek kizsak hemen bosanicam deriz ama onlar daha farkli. Bence esin annesi ve babasinin hatasini gordugu halde sana bosaniriz diyebiliyorsa demekki olgunlaşmamiş daha

size hediye aldiklari kiyafetleri uzerinizde gormek istemelerini anladim, ama bunu dile getirisleri cok cok kaba saba.
gercekten soguk, mesafeli bir insan olabilirsiniz, ama kaynananiz size buz gibisin tabirini kullanamaz. Laubali bir tavir.
Size kiyafet almak istemelerinin altinda bir sebep vardir bence, muhafazakar insanlarsa hediye diye kendi uygun bulduklari kiyafetleri size giydirmek icin Boyle bir yol secmis olabilirler.
Kocaniz sizi ya istedigi kivama getirecek, ya da cocuk olsun olmasin bosanmak isteyecek, ailesinden kopup kendi aile olabilecek kapasitede bir insan degil belli ki.
Siz ya onlarin istedigi gibi biri olup evliliginizi surdureceksiniz, ya da bosanacaksiniz.
Bence bosanmaktan korkmayin, omur gecmez boyleleriyle. ve unutmayin taviz daima baska bir tavize gebedir.

Onlar hakkında konuşma. Bozulduğun şeyleri anlatma bir süre. Kendi içine at. Zaten konuşman bir şey değiştirmemiş. Aranızda onları değil daha basit daha eğlenceli şeyleri konuşun. Özel hayatınızı ihmal etmeyin. O zaten kendi kendine ailesine karşı sizi savunacaktır. Tabii sizi seviyorsa ve karakterli biriyse zamanla düzelir. Siz konuştukça aranıza onları sokuyorsunuz. Bırakın ne derlerse desinler. Siz ailenizi kurtarmaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…