- 13 Ekim 2017
- 127
- 43
- 48
- 34
- Konu Sahibi yenigelinolmus
-
Evet zaten memnun kalmıyorlar ama kendi oğullarından bile memnun değiller düşünün artıkCanım sen onların gözüne batıyorsan el pençede dursan memnun kalmazlar senin davranışında bi anormallik Yok için rahat olsun
Ben de gidiyordum. Geçmiş olaylara rağmen. Ama artık iyice ezildiğimi hissediyorum ağır geliyor nereye kadar böyle diyorumBen de mi gariplik bilemiyorum ama kp neler yapti hala gidiyorum yanina. Esimin hatri icin sadece. Yoksa 5 kuruşluk insan degil. Saygisa kusur etmem ama mesafem belli hep. Siz de yanlis yapiyorsunuz. Ama esimiz de sizi gözden cikarmis gibi
Ah aklıma bu soru gelmedi. İkidir söylüyor zaten. Kesin bir daha söyler. O zaman sorarım. Ama muhtemelen telefonunda arama görmüyorum der....Nereden biliyor 1 aydır aramadığını, kv mi şikayet ediyor yoksa?
Daha önce çok dedim. Topla eşyalarını git annene dedim. Gidersem anneme gitmem zaten. Gidersem dönmem bir daha o yüzden şimdi gitmiyorum. Veya sen git bu laflardan birilerini dediBir daha boşanalım derse olur kapı orda buyur git annene çok meraklıysan evlenmeseydin de.
Sen tırstıkça adam tepene çıkmış resmen.
Benim eşim bunları bana asla demez herhalde bi 10 yıl içinde... haklısın der. Ama huzurumuzu kaçırıyorlar izin vermeyelim vs asla demez... ne çok duymaya ihtiyacım var halbuki yanımda olduğunu görmeye.. ama en fazla haklısın yanındayım der. Detay yok. Bi sonraki kavga da sıkıldım boşanalm fer ne acı... siz ne yaşadınız özel değilseEşin çok da iyi arayı yapabilir gönlünüzü alabilirdi... misal ben senin kişiliği karekterini seviyorum sen onlara ne bakıyorsun yaşlı başlı insanlar aldırma diyebilirdi... aynı şeyler bir çoğumuzun başından geçiyor... bizim de bir çok sebepten dolayı kayışlar koptu ben gitmiyorum 1.5 sene olacak aynı ilde 100 km ötemizdeler eşim bile gidelim demiyor çünkü haklıyım ve kendide biliyor ablaların numarası bile Yok... aile olmak kolay ama sürdürebilmek zor... eşimin bi lafı var bizim huzurumuzu kaçırıyorlar biliyorum ama onlar yüzünden bitmesin evliliğimiz bak hepsi kendi evinde mutlu biz boşansak kimse bana bakmaz kimse de sana ben gibi bakmaz diyor.. bizim yaşadıklarımız çok ağırdı bana göre hala da öyle ama önemli olan eş ben daha eşimin boşanalım lafını duymadım ki ben görüşmeyi gitmeyi kestiğim halde.. eşim bana düzelmezsen boşanalım dese duramazdım hem ailesi yüzünden yıpranacağım birde akşama kadar işini yaptığım adam boşanalım diyebilecek büyük konuşmuyorum ama iyi bi ders verirdim
Bence çok dakik düşünemiyorsun....Ah aklıma bu soru gelmedi. İkidir söylüyor zaten. Kesin bir daha söyler. O zaman sorarım. Ama muhtemelen telefonunda arama görmüyorum der....
Seninkine benzeyen bir kv olacagini isteme gunu fark ettim ve evlendigimden beri 2 bayram gecti 2 defa gittim.o gelmez gelemez esim benim karima haddin olmayan kelimeler ettigin icin evimin kapisi sana kapali dedi nisanliyken hala daha seni kirmaya meyilli biri annem ve esigimden adim atamaz der.neden?cunku annesini taniyor adam benim surekli bu su sole bole dememe luzum kalmadi.Siz neden görüşmüyorsunuz? Özel değilse anlatır mısınız
Siz köle olmuşsunuz hanımefendi.
Git çalıs, gel otur, ayaklarını uzatma, bağdaş kurma, yüzünü asma, gülümse, iyi davran, ailemi ara, bizim aldiklarimizi giy, sen kiyafet alma, benim senin aileni aramamı isteme.....
Yoksa kapı orada bosarim seni.
Kusura bakmayın durumunuz bu. Dışardan böyle görünüyor.
Seninkine benzeyen bir kv olacagini isteme gunu fark ettim ve evlendigimden beri 2 bayram gecti 2 defa gittim.o gelmez gelemez esim benim karima haddin olmayan kelimeler ettigin icin evimin kapisi sana kapali dedi nisanliyken hala daha seni kirmaya meyilli biri annem ve esigimden adim atamaz der.neden?cunku annesini taniyor adam benim surekli bu su sole bole dememe luzum kalmadi.
Eski esiminde ailesiyle cok mesafeliydim.sizli bizli konuşurdum bu durumda asla gevsek luzumsuz konusmasina firsat vermedim.
Bence çok dakik düşünemiyorsun....
Eşini kullandığı cümleler ile vur....
Sana sataştığında yada eleştirdiğinde kendini savunmak yerine onun kullandığı cümleleri irdele, bu durumda onu suçlu edersin ve belkide zamanla eleştirmeyi bırakır...
Bende bekarim çok net fikir vermek haddim değil elbette ama bence de aramayın ne gerek var.gittiğinizde normal sohbet eden karisirlarsa laf sokarlarsa umursamayin ciddi ciddi takmayin ama bu gelin bizi zerre umursamiyor düşüncesine varsinlar bence . Tabi laf sokmanin tadını kacirirlarsa gereken cevabı verin bence .en çokta eşinize bu konuda dirdir yapmayın ama bosanalim diye sizin karşınıza saçma blöflerle gelirsede esinizede altta kalmayın. Çok. Güven kırıcı cümleler söyledikleri bence.umarım hersey hayal ettiğiniz gibi olurNasıl yaparım bunu? Şimdi diyelim gittik. Her hafta yada 10 güne 1 mutlaka gidiliyor. Nasıl davranmalıyım? Zaten artık hiç aramıyorum. Bana biraz örnek verir misiniz cahilliğimi mazur görün lütfen
Bosanalım diyen insan için ne yorumu bekliyorsun ???kızlar konuyu bile nasıl açacağımı bilemedim. Gerçekten çok yoruldum. 1,5 yıldır evliyim. Kaynana kayınpeder hala uğraşıyorum. En son kayınpeder kendince iyi niyetli ama oldukça ağır sözler söyledi. Üstümdeki kıyafet için “niye bizim aldıklarımızı giymiyorsun üstündekiler güzel mi bunlar mı güzel” gibi beni ezici dalga geçerek konuştu. Çok bozuldum. Kendimi savundum. Yüzüm düştü. Sonra da kalkıp eve döndük. Üzerinden bir hafta geçti ama üzüntüsünü hala atamıyorum. Geçmişte de kaynanam 2 sefer yüzün gülmüyor buz gibisin gibi laflar etmişti. Artık demiyor ama kafasına estikçe Trip atıp laf spkuyor. Üstünü kapatıyorum. Bunlar için eşimle çok kavga ettik. Ailesini aramıyorum ama görüşmelerime, sohbetime devam ediyordum ta ki son olaya kadar. Bugün eşimle konuştum. Ailenle konuş, bir daha benim kişiliğime tipime laf söyleyecek olurlarsa onlara gitmeyeceğim dedim. Sen gidebilirsin dedim. Celallendi tabi. Ben zaten konuştum onlarla. Onlar da üzülmüş o bizi yanlış anladı diyorlar babam zaten öyle demek istemedi sen haklısın ama babamın niyetini biliyorum ben , ama görüşmemek felan olmaz boşanırız dedi. Ben onlarla konuştum ama bir daha demeyecekler diyemem insanlık hali ağızlarından kaçabilir dedi çocuk olunca çocuğa böyle yapma yanlış yapıyorsun vs diyebilirler dedi. Ben bunu kabullenemem sen alışmışsın ben kaldıramıyorum dedim basit şeylerin üstünü kapatıyorum kişiliğime laf söylendiği takdirde diyorum dedim. O da biraz daha bakalım çocuk olmadan boşanalım dedi. Şimdi küsüz. Eski konularıma da bakıp yorum yapar mısınız. Çok büyük bir laf mı etmişim... ben arada kalmaktan sıkıldım diyor eşim anlıyorum onu da ama ben bunlara katlanmak zorunda mıyım. Kesin bir dille söylese onlarda bir daha yapmaz ama ara bulur gibi konuştuğunu düşünüyorum. Lütfen yorum yapın.
Onlarin aldigi gomlegi giymememle basladi.once kendi annemin elini opmemle devam etti..sonra esimi kast ederek soylede biraz sakinlessin o ilk defa evleniyor heyecanli sen deneyimlisin ogret egit dedi.bende egitim anneden baslar kendiniz egitseydiniz dedim.Ne dedi acaba? Benimkilerden daha mı ağırdı lafları? Ne güzel kıymet biliyormuş sizin ki
Ne bekliyorlar ayakta hazır ol şeklinde durmanı mı acaba! Ben de 1,5 yıldır evliyim ailesiyle görüşmüyorum. Eşim de benim ailemi aramıyor sırf ben onun ailesiyle görüşmüyorum diye. Umrumda değil. Geçende ben arada kalıyorum görüşeceksin diye çıkıştı. Arada kalma, direk söyle onları görmek istemediğimi dedim. Ama benimkiler bizi mahvettiler. Maddi manevi her açıdan yıprattılar. Böyle laf söz için kocanla kötü olmasaydın keşke. Nasıl üstesinden geldim, duygu sömürüsü yaptım biraz. Ne istiyorsan yaparım yeter ki yuvamızın huzuru bozulmasın, kan içerim kızılcık şerbetiydi derim dedim. Ama sen, senin karına herkes istediği gibi hoyratça davransın, gözünden yaş getirsin, kim nasıl istiyorsa ona öyle davransın, o da hiçbir şey olmamış gibi, kişiliği gururu yokmuş gibi davranmasını mı istiyorsun dedim.... dondu kaldı. Ama bu boşanma lafını yedirt ona. Sen onun başını yere eğecek bir şey mi yaptın, sen kocana yuvana haince mi davrandın, iyi günde yanındaydın da kötü günde sırtını mı dönüp gittin de seni boşayacakmış. Sırf kendimi ezdirmem dedin diye çekip gidecekse bu kaderimmiş deyip hayatına devam edeceksin.Evet geçmiş olaylarda da hep bu tepkiyi verdi. Hatta haklısın bile demezdi. Daha yeni yeni haklısın demeye başladı. Geçmiş konularımda diğer sözleri de var... ha konuya yazmaya unutmuşum boşanalım lafından sonra senin de hataların var 1 aydır annemi aramıyorsun dedi. Sen de benim annemi aramıyorsun dedim. Sen aramıyorsun diye dedi. Ben 1 yıl anneni aradım yine de aramıyor dedi. Geçen konuştuk laf soktu bu şartlarda mı arayaym dedim. Benim annemin sana hiç bişeyi yok hiç aramıyorsun dedim. Konuyu değiştirdi.
Ha bir de benim de onlara ters gelen davranışlarım varmış... bacak bacak üstüne atıyormuşum onların yanında. Bağdaş kurarak oturuyormuşum. İşten yorgun argın geliyorum belim ağrıyor bacaklarımı açıp bağdaş da kurmuyorum sadece bacaklarımı bi kenara toplayıp oturuyorum kibarca dedim. O da onlara ters ama bişey demiyorlar dedi... ben kişiliğime laf söylüyorlar diyorum verdiği örnek bu... sahi çok mu ayıp bacakları koltuğa bi kenara düzgünce toplayıp oturmak??
Bu ne demek ya???sonra esimi kast ederek soylede biraz sakinlessin o ilk defa evleniyor heyecanli sen deneyimlisin ogret egit dedi.
Kendi değerini bilen ve bildirten kadınları seviyorum...Ne bekliyorlar ayakta hazır ol şeklinde durmanı mı acaba! Ben de 1,5 yıldır evliyim ailesiyle görüşmüyorum. Eşim de benim ailemi aramıyor sırf ben onun ailesiyle görüşmüyorum diye. Umrumda değil. Geçende ben arada kalıyorum görüşeceksin diye çıkıştı. Arada kalma, direk söyle onları görmek istemediğimi dedim. Ama benimkiler bizi mahvettiler. Maddi manevi her açıdan yıprattılar. Böyle laf söz için kocanla kötü olmasaydın keşke. Nasıl üstesinden geldim, duygu sömürüsü yaptım biraz. Ne istiyorsan yaparım yeter ki yuvamızın huzuru bozulmasın, kan içerim kızılcık şerbetiydi derim dedim. Ama sen, senin karına herkes istediği gibi hoyratça davransın, gözünden yaş getirsin, kim nasıl istiyorsa ona öyle davransın, o da hiçbir şey olmamış gibi, kişiliği gururu yokmuş gibi davranmasını mı istiyorsun dedim.... dondu kaldı. Ama bu boşanma lafını yedirt ona. Sen onun başını yere eğecek bir şey mi yaptın, sen kocana yuvana haince mi davrandın, iyi günde yanındaydın da kötü günde sırtını mı dönüp gittin de seni boşayacakmış. Sırf kendimi ezdirmem dedin diye çekip gidecekse bu kaderimmiş deyip hayatına devam edeceksin.
Evet benim 2.evliligim.vuramiyor aslinda denedi ve orada kaldi.ne ben kendime laf soyletirim ne esimle birbirimize laf soyletiriz.bunu idrak edemeyecek biri oldugu icinde uzaklastirdi kendi oglu.Bu ne demek ya???
İkinci evliliginiz mi sizin? Öyle ise bununla mı vuruyor sizi kv niz?
Benim eşim bunları bana asla demez herhalde bi 10 yıl içinde... haklısın der. Ama huzurumuzu kaçırıyorlar izin vermeyelim vs asla demez... ne çok duymaya ihtiyacım var halbuki yanımda olduğunu görmeye.. ama en fazla haklısın yanındayım der. Detay yok. Bi sonraki kavga da sıkıldım boşanalm fer ne acı... siz ne yaşadınız özel değilse
evlendikten beş ay sonra eşime görümcem mesaj attı benim aileme ev almakla suçladı öyle bişey söz konusu bile değildi ayrıca kardeşim evlenecekti çeyiz yaptığını söylediler ki kardeşim çalışıyor ihtiyacı yoktu eşim de hesap sordu benden delirdim tabiri caizse sinir krizi geçirdim ve kp aradım o sinirle olmadık şeyler söyleyip babamı arayacağımı söyledim çok yalvardı arama diye eşimde ayaklarıma kapandı ağladı bu son oldu zaten bir daha eşim omlar yüzünden bana hesap sorup bağırmadı... bunlar hep benim iyi niyetimden onları tanıyamadığımdan oldu... 3 senede çok laf işittim sözde laf sokmaları oldu en son Doğum yaptım dıdısının dıdısına koşa koşa gidenler Doğum yaptıktan sonra yüksek enfeksiyonla hastanede yattım 10 gün bi arayıp sormadılar bende ipleri kopardım. Zaten aramız yoktu onlar kaynaklı ama iki defa ayaklarına gittim şimdi artık ne ben onlara ne onlar bana eşimin hatırı var diye annesine seslenmiyorum ama tavrımı gösteriyorum ikizlere hamileyim 15 aylık oğlum var aramazlar ben sabrediyorum ama yakında arayıp madem sahip çıkmayacaktınız ne bok yemeye beni getirdiniz buraya diyeceğim bazı şeyleri sindiremiyorum... iyi ki bu sene tayinciyiz de gidiyoruz.. böyle anlattığıma bakma neler neler oldu ama ben kötü bi insan değildim evimde gördüğü nevresime kadar beğendiyse gidip aynısından alıyordum eşim bilir tek bir görümcem 42 yaşında o bana hep hak verir onlar senin değerini bilmiyor sen ne desen haklısın senin bi kötülüğünü görmemiştik diye... görümcelerimden biri öğretmen 38 yaşında...o eşime mesaj atanda yeni boşandı 31 yaşında genelde bu ikisi yapıyor zaten... şöyle bişey var eşimin akrabalarında boşanmak kadar kötü bişey Yokken görümcem boşandı o yüzden kaynanam çok korkar hatta sizin yuvanız yıkılırsa ben kendimi öldürürüm bile demişliği var ama yapacaklarını yine yapıyorlar onlar yapıyorsa bende yapıyorum artık. Bu ara da ben iç Anadolu’dan Doğuya gelin geldim kültürlerimiz de farklıBenim eşim bunları bana asla demez herhalde bi 10 yıl içinde... haklısın der. Ama huzurumuzu kaçırıyorlar izin vermeyelim vs asla demez... ne çok duymaya ihtiyacım var halbuki yanımda olduğunu görmeye.. ama en fazla haklısın yanındayım der. Detay yok. Bi sonraki kavga da sıkıldım boşanalm fer ne acı... siz ne yaşadınız özel değilse
Eşinizle olan durumunuz tıpkı benim yıllar önceki durumum gibi yalnız onun ailesi çok çok daha kötü insanlardı onlar yüzünden bana hep boşanalım derdi, kendi aramızda hiç sorun yaşamıyorduk oysa. Bir müddet sonra gözden çıkarıldığımdan emin oldum ve boşanma davasını ben açtım, en ufak şeyde boşanalım diyen adam da köpek gibi pişman oldu ama iş işten geçti çok soğumuştum ailesine ezdirdiği için, kararımdan dönmedim boşandık, pişman da değilim. İnşallah siz benim gibi olmazsınızBilmiyorum. Gerçekten bilmiyorum . Gözden çıkarılmış hissediyorum. Ailesi söz konusu olduğunda benden vazgeçiyor. Açtığım konular dışında başka sorunlarda oldu. Yanımda durduğu da oldu. Ailesine kızdığı da. Ben senin yanındayım karımın yanındayım dediği de.. ama işte bu kadar. Beni üzdüklerinde onlara gerçek mi rest çeksin istedim. Silsin değil . Silmesin ama benim yanımda olduğunu , huzurumuzu bozduklarını gerektiğinde onlara kendisinin de mesafe koyabileceğini göstersin istedim. Göstersin ki oğullarını kaybetmemek için bizle uğraşmaktan vazgeçsinler istedim. Ama yapmadı. 1 kızdı 3 gönüllerini aldı. Hep onlar 1. Sırada oldu bana da bunu hissettirdi. Kendime ufacık bi yer bulduğumda sevindim. Tutundum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?