bir daha olursa görüşmem dedim. Boşanırız ddi.

Ben de mi gariplik bilemiyorum ama kp neler yapti hala gidiyorum yanina. Esimin hatri icin sadece. Yoksa 5 kuruşluk insan degil. Saygisa kusur etmem ama mesafem belli hep. Siz de yanlis yapiyorsunuz. Ama esimiz de sizi gözden cikarmis gibi
Ben de gidiyordum. Geçmiş olaylara rağmen. Ama artık iyice ezildiğimi hissediyorum ağır geliyor nereye kadar böyle diyorum

Bir daha boşanalım derse olur kapı orda buyur git annene çok meraklıysan evlenmeseydin de.
Sen tırstıkça adam tepene çıkmış resmen.
Daha önce çok dedim. Topla eşyalarını git annene dedim. Gidersem anneme gitmem zaten. Gidersem dönmem bir daha o yüzden şimdi gitmiyorum. Veya sen git bu laflardan birilerini dedi

Benim eşim bunları bana asla demez herhalde bi 10 yıl içinde... haklısın der. Ama huzurumuzu kaçırıyorlar izin vermeyelim vs asla demez... ne çok duymaya ihtiyacım var halbuki yanımda olduğunu görmeye.. ama en fazla haklısın yanındayım der. Detay yok. Bi sonraki kavga da sıkıldım boşanalm fer ne acı... siz ne yaşadınız özel değilse

Ah aklıma bu soru gelmedi. İkidir söylüyor zaten. Kesin bir daha söyler. O zaman sorarım. Ama muhtemelen telefonunda arama görmüyorum der....
Bence çok dakik düşünemiyorsun....

Eşini kullandığı cümleler ile vur....

Sana sataştığında yada eleştirdiğinde kendini savunmak yerine onun kullandığı cümleleri irdele, bu durumda onu suçlu edersin ve belkide zamanla eleştirmeyi bırakır...

Siz neden görüşmüyorsunuz? Özel değilse anlatır mısınız
Seninkine benzeyen bir kv olacagini isteme gunu fark ettim ve evlendigimden beri 2 bayram gecti 2 defa gittim.o gelmez gelemez esim benim karima haddin olmayan kelimeler ettigin icin evimin kapisi sana kapali dedi nisanliyken hala daha seni kirmaya meyilli biri annem ve esigimden adim atamaz der.neden?cunku annesini taniyor adam benim surekli bu su sole bole dememe luzum kalmadi.
Eski esiminde ailesiyle cok mesafeliydim.sizli bizli konuşurdum bu durumda asla gevsek luzumsuz konusmasina firsat vermedim.

Hiç kusura bakmıyorum. Durum buysa söyleyin gerçekleri öğrenmek farklı bakış açıları için açıyorum konuyu zaten . Size teşekkür ediyorum. Gerçekten durum bu mu? Eşime göre de bize karışmıyorlar benim ne yapıp ne ettiğime . Yada istediğimiz yere gidiyoruz( allahım koskoca insanız buna sevinmemi bekliyor herhalde . ) he ama hafta sonu şehir dışına çıkacak olursak önceden mutlaka söyler evden çıkar arar varır yine arar. Ördan resim atar felan.... ama şehir içi istediğimizi yapıp ederiz. Haftada 1 onlara gideriz. Geri kalan zamanlar bizim....

Ne dedi acaba? Benimkilerden daha mı ağırdı lafları? Ne güzel kıymet biliyormuş sizin ki

Ya size ne kadar teşekkür etsem az.. bu çok mantıklı mi taktik. Ben önce düşünüyorum sonra kendimi savunuyorum. Ona söylediğinin mantıksız olduğunu felan anlatmaya çalışıyorum. Bağdaş kurmakla kişiliğime saldırı ne alaka diyorum. Ne saçma konuşuyormuşum. Halbuki onun söylediklerini irdelemek. Aslında hayatta hep bnu yapmak lazım. İlk kötü durumda bu taktiği deneyeceğim. Cidden çok işe yarayacak gibi duruyor umarım yapabilirim

Nasıl yaparım bunu? Şimdi diyelim gittik. Her hafta yada 10 güne 1 mutlaka gidiliyor. Nasıl davranmalıyım? Zaten artık hiç aramıyorum. Bana biraz örnek verir misiniz cahilliğimi mazur görün lütfen
Bende bekarim çok net fikir vermek haddim değil elbette ama bence de aramayın ne gerek var.gittiğinizde normal sohbet eden karisirlarsa laf sokarlarsa umursamayin ciddi ciddi takmayin ama bu gelin bizi zerre umursamiyor düşüncesine varsinlar bence . Tabi laf sokmanin tadını kacirirlarsa gereken cevabı verin bence .en çokta eşinize bu konuda dirdir yapmayın ama bosanalim diye sizin karşınıza saçma blöflerle gelirsede esinizede altta kalmayın. Çok. Güven kırıcı cümleler söyledikleri bence.umarım hersey hayal ettiğiniz gibi olur

Bosanalım diyen insan için ne yorumu bekliyorsun ???

Ne dedi acaba? Benimkilerden daha mı ağırdı lafları? Ne güzel kıymet biliyormuş sizin ki
Onlarin aldigi gomlegi giymememle basladi.once kendi annemin elini opmemle devam etti..sonra esimi kast ederek soylede biraz sakinlessin o ilk defa evleniyor heyecanli sen deneyimlisin ogret egit dedi.bende egitim anneden baslar kendiniz egitseydiniz dedim.
Amaci beni kirmak iste.
Esimde bende 34 yasindayiz.bu sacma laf oyunlariyla asabimizi bozmak yerine uzak kalmanin dogru oldugunu biliyoruz.

Ben çoğu yorumun aksine sizin durumu fazla abarttığınızı düşünüyorum.

Üşenmedim konularınızı okudum. Onların sürekli görüşmek, yakın olmak istemesi dışında bir problem göremedim. Belli ki çok fazla iç içe bir aile, çok müdehaleciler birbirlerine ve belli ki eşinizin de bunla ilgili bir sorunu yok. Değiştirmek istemiyor. Vazgeçmeyecek de. Farkındaysanız siz bunu sorun ettikçe çözüm olarak boşanalım diyor. Ben eşinizin ailesinin kötü niyetli olduğuna dair bir şey görmedim yazdıklarınızda, aksine üzerinize düşüyorlar ve siz bundan rahatsız oluyorsunuz. Bence evliliğinizin huzurunu istiyorsanız çatışmayı bırakın, onları sevmeye çalışın.

Ne bekliyorlar ayakta hazır ol şeklinde durmanı mı acaba! Ben de 1,5 yıldır evliyim ailesiyle görüşmüyorum. Eşim de benim ailemi aramıyor sırf ben onun ailesiyle görüşmüyorum diye. Umrumda değil. Geçende ben arada kalıyorum görüşeceksin diye çıkıştı. Arada kalma, direk söyle onları görmek istemediğimi dedim. Ama benimkiler bizi mahvettiler. Maddi manevi her açıdan yıprattılar. Böyle laf söz için kocanla kötü olmasaydın keşke. Nasıl üstesinden geldim, duygu sömürüsü yaptım biraz. Ne istiyorsan yaparım yeter ki yuvamızın huzuru bozulmasın, kan içerim kızılcık şerbetiydi derim dedim. Ama sen, senin karına herkes istediği gibi hoyratça davransın, gözünden yaş getirsin, kim nasıl istiyorsa ona öyle davransın, o da hiçbir şey olmamış gibi, kişiliği gururu yokmuş gibi davranmasını mı istiyorsun dedim.... dondu kaldı. Ama bu boşanma lafını yedirt ona. Sen onun başını yere eğecek bir şey mi yaptın, sen kocana yuvana haince mi davrandın, iyi günde yanındaydın da kötü günde sırtını mı dönüp gittin de seni boşayacakmış. Sırf kendimi ezdirmem dedin diye çekip gidecekse bu kaderimmiş deyip hayatına devam edeceksin.

Kendi değerini bilen ve bildirten kadınları seviyorum...

Bu ne demek ya???

İkinci evliliginiz mi sizin? Öyle ise bununla mı vuruyor sizi kv niz?
Evet benim 2.evliligim.vuramiyor aslinda denedi ve orada kaldi.ne ben kendime laf soyletirim ne esimle birbirimize laf soyletiriz.bunu idrak edemeyecek biri oldugu icinde uzaklastirdi kendi oglu.
Bu bilinc var malesef bir cok insanda.

evlendikten beş ay sonra eşime görümcem mesaj attı benim aileme ev almakla suçladı öyle bişey söz konusu bile değildi ayrıca kardeşim evlenecekti çeyiz yaptığını söylediler ki kardeşim çalışıyor ihtiyacı yoktu eşim de hesap sordu benden delirdim tabiri caizse sinir krizi geçirdim ve kp aradım o sinirle olmadık şeyler söyleyip babamı arayacağımı söyledim çok yalvardı arama diye eşimde ayaklarıma kapandı ağladı bu son oldu zaten bir daha eşim omlar yüzünden bana hesap sorup bağırmadı... bunlar hep benim iyi niyetimden onları tanıyamadığımdan oldu... 3 senede çok laf işittim sözde laf sokmaları oldu en son Doğum yaptım dıdısının dıdısına koşa koşa gidenler Doğum yaptıktan sonra yüksek enfeksiyonla hastanede yattım 10 gün bi arayıp sormadılar bende ipleri kopardım. Zaten aramız yoktu onlar kaynaklı ama iki defa ayaklarına gittim şimdi artık ne ben onlara ne onlar bana eşimin hatırı var diye annesine seslenmiyorum ama tavrımı gösteriyorum ikizlere hamileyim 15 aylık oğlum var aramazlar ben sabrediyorum ama yakında arayıp madem sahip çıkmayacaktınız ne bok yemeye beni getirdiniz buraya diyeceğim bazı şeyleri sindiremiyorum... iyi ki bu sene tayinciyiz de gidiyoruz.. böyle anlattığıma bakma neler neler oldu ama ben kötü bi insan değildim evimde gördüğü nevresime kadar beğendiyse gidip aynısından alıyordum eşim bilir tek bir görümcem 42 yaşında o bana hep hak verir onlar senin değerini bilmiyor sen ne desen haklısın senin bi kötülüğünü görmemiştik diye... görümcelerimden biri öğretmen 38 yaşında...o eşime mesaj atanda yeni boşandı 31 yaşında genelde bu ikisi yapıyor zaten... şöyle bişey var eşimin akrabalarında boşanmak kadar kötü bişey Yokken görümcem boşandı o yüzden kaynanam çok korkar hatta sizin yuvanız yıkılırsa ben kendimi öldürürüm bile demişliği var ama yapacaklarını yine yapıyorlar onlar yapıyorsa bende yapıyorum artık. Bu ara da ben iç Anadolu’dan Doğuya gelin geldim kültürlerimiz de farklı

Eşinizle olan durumunuz tıpkı benim yıllar önceki durumum gibi yalnız onun ailesi çok çok daha kötü insanlardı onlar yüzünden bana hep boşanalım derdi, kendi aramızda hiç sorun yaşamıyorduk oysa. Bir müddet sonra gözden çıkarıldığımdan emin oldum ve boşanma davasını ben açtım, en ufak şeyde boşanalım diyen adam da köpek gibi pişman oldu ama iş işten geçti çok soğumuştum ailesine ezdirdiği için, kararımdan dönmedim boşandık, pişman da değilim. İnşallah siz benim gibi olmazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…