- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
O tatlılık da bir yere kadar işte. Benimki de tatlı ama yol vericem ilgisiz tavırları yüzünden.Aman aman bi mesaj trafiği yoktu böyle manyak flörtler gibi saatlerce..
ama günde 3 5 defa yazısırdık kısa da olsa.
son 24 saati ben de çizeceğim yani kafamı meşgul etmek istemiyorum cidden.
ama olsun biyandan da yaaa aşırı tatlıııı
Tabiiki canım. Nasılsın günün nasıl geçti bile diyemiyorsa aklına gelmiyorsa yada yazmak istemiyorsa ne gerek varO tatlılık da bir yere kadar işte. Benimki de tatlı ama yol vericem ilgisiz tavırları yüzünden.
Çok tatlısınızEşimle de dediğiniz gibi olmuştu. Eve gittik yazmadı. Ben de 1 gün ses çıkmayınca sildim numarasını. 2.gün beni beğenmedin galiba dedi7 yıllık evliyiz.
Ben kendim için üzülüyorum. Her hüsranda aşka bir kez daha küsüyorum. Olan benim zamanıma oluyor. Yarın tatile çıkıcam senede bir kez tatil yapabilen biriyim ben de ülkedeki çoğu çalışan insan gibi. Yazık değil mi şimdi benim zihnim onunla meşgul olacak? Tekmeyi vursam bile kafam takılıyor canım sıkılıyor. Artık onu geçtim mesele o değil. Mesele benTabiiki canım. Nasılsın günün nasıl geçti bile diyemiyorsa aklına gelmiyorsa yada yazmak istemiyorsa ne gerek var
2-3 gün daha süre ver bakalım ama bu süreçte sen hiçbir şekilde iletişime geçme onunla. Gelirse gelir gelmezse kendi bilir.Aman aman bi mesaj trafiği yoktu böyle manyak flörtler gibi saatlerce..
ama günde 3 5 defa yazısırdık kısa da olsa.
son 24 saati ben de çizeceğim yani kafamı meşgul etmek istemiyorum cidden.
ama olsun biyandan da yaaa aşırı tatlıııı
Yaa niye kasiyorsunuz sen yaz cok tatlisin beybi de gel tatli yiyelim de ne bileyim yuru ya huTabiiki canım. Nasılsın günün nasıl geçti bile diyemiyorsa aklına gelmiyorsa yada yazmak istemiyorsa ne gerek var
Yok artıkYaa niye kasiyorsunuz sen yaz cok tatlisin beybi de gel tatli yiyelim de ne bileyim yuru ya hu
Sen de ben gibisin geçen sene tatilimi zehir etmiştim. Şuan bile üzülürüm o tatile. Acilen kafandakileri bi kutuya koyup gidiyorsun o tatile. Yada bi tahta siler gibi sil.Ben kendim için üzülüyorum. Her hüsranda aşka bir kez daha küsüyorum. Olan benim zamanıma oluyor. Yarın tatile çıkıcam senede bir kez tatil yapabilen biriyim ben de ülkedeki çoğu çalışan insan gibi. Yazık değil mi şimdi benim zihnim onunla meşgul olacak? Tekmeyi vursam bile kafam takılıyor canım sıkılıyor. Artık onu geçtim mesele o değil. Mesele ben
Bence de ben demem. Dersem de o da tadıma bakmak için en fazla 2 defa daha görüşürYok artıkİlgisi varsa zaten adam kendisi de diyebilir bunu.
Aynen cnm sen hiç pozisyonunu bozma. Sessizliğe devam. Instagramda falan takipleşiyorsanız bi story falan at, laf atacak mı bakalım.Bence de ben demem. Dersem de o da tadıma bakmak için en fazla 2 defa daha görüşür
Yazmadı amaaaaÇok güzel ya valla özendimözlemişim böyle yazdı yazmadı hoşlandı mı olaylarını.
Neyse hiç bişey için geç değil
Twitter ve ınsta da ekli hiçte laf atmadı vallaAynen cnm sen hiç pozisyonunu bozma. Sessizliğe devam. Instagramda falan takipleşiyorsanız bi story falan at, laf atacak mı bakalım.
Yaa niye kasiyorsunuz sen yaz cok tatlisin beybi de gel tatli yiyelim de ne bileyim yuru ya hu
Aynen cnm sen hiç pozisyonunu bozma. Sessizliğe devam. Instagramda falan takipleşiyorsanız bi story falan at, laf atacak mı bakalım.
Çok güzel ya valla özendimözlemişim böyle yazdı yazmadı hoşlandı mı olaylarını.
Neyse hiç bişey için geç değil
Dün akşam telepati yaptım bu akşam da senin için yapıyım bariKızlar bi toplaşıp enerji filan yollayın yaaa.
Annem ve kardeşimle gidiyorum. Valla her şeyden önce tatilin parasını masrafını düşününce şu an hiçbir şey o tatilin tadını çıkarmaktan daha değerli olamaz moduna girdim bileSen de ben gibisin geçen sene tatilimi zehir etmiştim. Şuan bile üzülürüm o tatile. Acilen kafandakileri bi kutuya koyup gidiyorsun o tatile. Yada bi tahta siler gibi sil.
yalnız mı gidiyorsun arkadaslarınla mı bilmiyorım ama aslaaaa modunu düşürme bak sonra pişman oluyorsun.
Ben geçen sene o hatayı yaptım
Bu gider öteki gelirDün akşam telepati yaptım bu akşam da senin için yapıyım bari
Ama sonuç yok bilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?