Bir dahakine

Plaja gidince aklın hep telinde olacak oh ararsa açan yok dşyeceksin ve eve hevesle dönünce ekranda adını görmeyince üzüleceksin yapma. Ben dün buluştum evelsi de 2 gün, bir bucuk ay olmus senin artık oturmustur bir şeyler anlaşılır artık

Eşimle de dediğiniz gibi olmuştu. Eve gittik yazmadı. Ben de 1 gün ses çıkmayınca sildim numarasını. 2.gün beni beğenmedin galiba dedi 7 yıllık evliyiz.

evli olmasın?
ne bileyim ben 21 den sonra yazmadı diyince işkillenesim geldi :)

Yazdı mı acaba

Siz ilk defa yüz yüze geldiğiniz biriyle vedalaşırken eve gidince haber verirsin mi dediniz yoksa ben mi yanlış okudum ??

Yazdı mı merak ettim ben de?

Bu cvp beni benden aldı

Etkilenmemiş sanırım. Etkilenseydi aman aman olmayan mesaj trafiginiz akıyor hale gelirdi bugün. Bence bütün erkekler de böyle. Hoşlanan olayı abartıyor hoşlanmayan ya tamamen kesiyor yada böyle kademeli olarak.

neden yazmıyorsun diye bi mesaj geldi simdi
Yazdkm ya:) dedim
Bu kadarcık mı dedi
Ama cevap gelmeyince ne diyebilirim dedim
Doğru söylüyorsun dedi
Ben de yeni kendime gelebildim (şehir dısındaydı)
Bu kadar

acil taktik

Bu kadarcık mı dedi
Doğru söylüyorsun dedi
Bu kadar

acil taktik
Şehir dışına niye çıktı mesela gününün nasıl geçtiğini sorabilirsin

Bu kadarcık mı dedi
Doğru söylüyorsun dedi
Bu kadar

acil taktik
Bence muhabbeti ilerletemediğiniz için mesajlaşmalarınız kısa sürüyor :)

Mesela “yazdım ya” yazarak muhabbeti tıkamışsınız.

Gününün nasıl geçtiğini, neler yaptığını sorabilirsiniz. Film, dizi ve kitap gibi ortak zevkleriniz varsa onlarla ilgili konuşabilirsiniz. Öneri isteyebilirsiniz.

Eğer mesajlaşırken zorlanıyorsanız arayın, mesajlaşmaktan daha güzel bence :)

Şimdi de uykum geldi konusma bitmiyor. Evet kızlsr bir gencin daha mürüvvetine sebep oldunuz harbiden muhabbbeti ilerletemiyormuşuz
Bu kadarcık mı yazın sizdekonuyu o açsın topu size atmasın

Şehir dışına niye çıktı mesela gününün nasıl geçtiğini sorabilirsin

Sen gününü anlat o anlatmıyorsa

Şimdi de uykum geldi konusma bitmiyor. Evet kızlsr bir gencin daha mürüvvetine sebep oldunuz harbiden muhabbbeti ilerletemiyormuşuz
Hadi maşallah darısı diğer isteyenlerin başına inş..

3 elmam var biri anlatana,diğeri sevgili adayına.3 de bu mürüvvete sebep olan herkese..

Bu kadarcık mı dedi
Doğru söylüyorsun dedi
Bu kadar

acil taktik
Bu çocuğu sen konuşturacaksın demek ki:) Baksana o da senden adım beklemiş. Çok fazla üstüne düşmeden yani ilgini belli etmeden, onu da havaya sokmadan muhabbet edebilirsin bence.

Yapma derken? Neyi yapmayayım :) ben yapacağım her şeyi yaptım şimdi daha ne yapabilirim ki. Nasıl olsa yazmayacak ve aramayacak o beni. Aklımın kalmasını gerektirecek bir durum göremiyorum. Evet bu süre zarfında anlaşılması gerekirdi, konuşurken gayet sıcak konuşuyor onda bir sorun yok ama hep ben yazıyorum ve sohbeti hep ilerletmeye çalışan taraf ben oluyorum. Yani ben gün içinde aklına gelmiyorsam zaten cevap belli :) Benim içim rahat, artık ondan bir şey beklemiyorum ve elimden geleni yaptım çünkü. Evlerimiz yakın, seni görmek istiyorum buluşalım demiyor ki biz 3 kez buluştuk son iki buluşmayı ben organize ettim. Ses tonuna ölüyorum diyor ama sesimi duymak için aradığı ettiği yok. Ne yapabilirim ben daha fazla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…