Bir de beni dinler misiniz ?

39 yaşına kadar gelmiş bu yaştan sonra zaten değişmesini beklemek saflık olur yol yakınken dönün derim bence

Bence önce ayrılmakla ilgili ağzını arayın. Tepkisi korkutucuysa onun istemediği şeyleri yaparak sizden vazgeçmesini sağlayın.

Aslına bakarsanız böylesi sanırım daha sağlıklıca olur.. Ne yapacağını tam olarak kestiremediğim biri var nihayetinde.

Aslına bakarsanız böylesi sanırım daha sağlıklıca olur.. Ne yapacağını tam olarak kestiremediğim biri var nihayetinde.
İlişkiniz olmadığı halde 2 sene önce ev alırken bile sizi düşünürek ev almış biri hareketlerinizden ötürü sizden soğuyup sizi terketmez. Yanlış gördüğü hareketleri düzeltip size istediği şekli vermeye çalışır çünkü egosu bunu gerektirir.
Hastalık derecesinde kıskanç ve ağzı çok bozuk birinden bu sebeplerle ayrılmak varken neden aslında terkedilecek kadar sorunlu biriymişsiniz gibi davranıp karşınızdaki kişinin kendisini mükemmel görmesine devam etmesini sağlayasınız? Gerçekleri söyleyin ki bundan sonra hayatına girecek insanlara insan gibi davranmazsa yine terkedileceğini bilsin bir iç muhasebesi yapsın en azından.

Siz de haklısınız onun terketmesi şu yönden daha iyi gibi göründü. Bu kadar takıntılı bir insan böyle bir şey duyduğunda iş çok sıkıntılı yerlere gider mi diye çekincelerim oluşuyor açıkçası. ( tehdit, çıkışta iş yerime, evimin çevresine gelip rahatsız etmek gibi belki daha da fazlası)
ha tabii bunlar sadece benim düşüncelerim belki de bunların hiçbirine gerek kalmayacak bilemiyorum.

Yazan arkadaşlar olmuş bu tarz davranış bozuklukları genelde şiddetle sonuçlanıyor.İlk eşim böyleydi ilişki zamanı aşırı kıskanç evlendikten sonra dolapta ki açık kıyafetlerime kadar çöpe attı sonrası küfür ve dayak oldu görünen köy kılavuz istemiyor bence uzaklaşın.

Neden tedirgin oldun? Söylediklerine inandın mı?

Neden tedirgin oldun? Söylediklerine inandın mı?

Hayır tabii ki anlatmak istediğim direkt telefonda söylersem bunların üstüne ne yapacağını kestirememek açıkçası tedirginim kötü bir şeyle karşılaşmaktan .. Ne derece bir psikopatla karşılaşacağımı kestiremiyorum bu yüzden yüz yüzeyken en azından halinden tavrından yola çıkarsam daha kolay olacağını düşündüm. Bir melek edasıyla dursun karşımda bundan sonra isterse benim kararım net artık. Dün telefon edip söyledikleri de ayrı kuşku uyandırdı iyice..

Mutlaka yaz buraya görüştükten sonra merak ederim

Benim çevremden ve hatta kendi yaşadığımdan da bildiğim birşey var bu kıskançlık üzerine. Eğer erkek eşini aşırı kıskanıyorsa (tıp ki bahsettiğiniz adam gibi) bunlar, eşlerini ya aldatıyor ya da aldatmaya meyilli oluyorlar size herşey yasak ama onlar gayet rahatlar.Fikrim kendilerini bildiklerinden aldatılmaktan korkuyorlar bu yüzden kısıtlayıcı oluyorlar. Bakın aranızda kıskançlık üzerine küfürde oluyormuş. Size saygısı olmayan biri ile yola devam etmeyin. Bu hataya düşmeyin böyle bir ömür geçmez.

Haklısınız kişi kendinden bilirmiş işi.. Aslına bakarsanız son bi kaç gündür nete yakındı kararım bitirme konusunda ama yanımdaki halleri çok ılımlı, çok nazik oluşu aklımı bulandırıyordu ama artık tamamen netim bu insan değişmez.
Bile bile hayatımı karartamam.. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim :)

Arkana bakmadan uzaklaşmanın senin ruh ve beden sağlığın için en iyisi olacağını düşünüyorum.Daha yolun başında bu kadar sıkıp,küfre varan davranışlar sergiliyorsa evlenip çoluk çocuğa karışınca düşünmek bile istemiyorum Allah muhafaza

İspat etmek, ikna etmeye çalışmanın sonu yok bence... Taviz tavizi doğurur.
Ayrılırsanız bile bunu kalabalık ortamda söylemeye çalışın, sıkıntısız kurtulun inşallah

Watsaptan bile rahatsız olup,küfür sarf eden adam evlenince neler yapmaz sence? Allah korusun bir yalnış anlaşılmayla daha beter birine bile dönüşe bilir. Ardına bakmadan kaç. Bu yaşa kadar bekar kalmasının sebebi belli

Haklısın arkadaşım neresinden tutarsak elimizde kalıyor dedikleri durum .. Kesinlikle bitireceğim teşekkür ederim değerli yorumun için.

Bu adamla evlenirsiniz kıskançlık dozu git gide artacak ve hayatınızı zindana çevirecek. Koşarak kaçın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…