Bir de beni dinler misiniz ?

Son tartışmanıza binaen söylüyorum hayvan gibi sevmesin mümkünse insan olsun. Psikopat sanırım bu adam. Bu seni keser üstüne de o beni tahrik etti der böyle de vicdansız olur bu tür. Allah kurtarsın canım

39 yasinda adamin nesi degisecek bu saatten sonra?? Hic kendinizi kandirmayin. Adam daha sevgiliyken bu kadar paranoyaksa evlenince sizi calistirmaz bile. Ayrica bu tarz erkeklerin bosaninca eski eslerine yasattiklari dehseti hepimiz goruyoruz televizyonlardan ne yazik ki. Adam muhtemelen yakisikli ki fiziksel cekimden dolayi vazgecmek istemiyorsunuz. Yarin bir gun gozunuze o adamin nasil gorunecegini ben tahmin edebiliyorum. Yol yakinken donun.

Ay bu ne. Bildiğin hasta. Sizin için endişelendim. Umarım başınıza bela olmaz, kurtulursunuz.

Şimdilik kurtuldum gibi her yerden engelledi beni. Umarım gerçekten kurtulmuşumdur . Teşekkür ederim ..

Huylu huyundan vazgeçmez , bırakın derim. Evlenince de böyle devam ettiğini düşünün ne yapacaksınız? Küfür hoş değil, dediğini gibi küfürle başlar Allah korusun şiddete döner. Kıskançlığı hastalık derecesinde ve tedaviyi kabul etmiyorsa size gitmekten başka yol gözükmüyor

Çok haklısınız gittim zaten o da umarım gitmiştir..

Çok sağolun kurtuldum inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…