Doğuma Hazırlık Bir de kizim olsaydi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kesinlikle küçümseme amaçlı söylemedim hayatta hicbir zorlukla karşılaşmamışlar iş hayatı yok okul hayatı yok para kazanma derdi yaşamadan direk evlenip çocuk doğurdukları için bununla insanları ezmeye çalışmaları bununla ovunmeleri anlatmak istediğim buydu. Güzel düşüncelerin duaların için çok teşekkür ederim Allah razı olsun inan her zaman şükreden biriyim Allah isteyen herkese nasip etsin hoc tanımadığım insanlardan dua almak çok güzel Allah senin de gönlüne göre versin canım.

Hakkınız da hayırlısı olsun inşallah. Ama insanları bosverin. Siz hamileliginizin tadını çıkarın bırakın boş boş konussunlar

Aksine Rabbimiz dualarda isteyin veririm diyor ısrarcı olmayınız dediğini hangi kaynağa göre soylediniz

Yaşadıklarını aynen yaşadım ilk oglumdada kız istedim ama oğlum olacağını duydum onada sevindim ilk çocuk die doktor ikincide yüzde yetmiş kız dedi bir ay kız bildim havalara uctum 1 ay sonra oğlum olacağını öğrendim baya üzüldüm sebebide kaynanamın benim kızım yok ins sanada nasip olmaz demesiydi ikinci oğlum kucağımda 7 aylık onlar benim herseyim sende üzülme ins kızında olur ilerde belki de buda kızdır herseyin hayırlısı biz dua edelim ins kabul olur

Amin canım senden tek farkım bunu direk olarak söylememeleri imalarda bulunmaları hayirlisi buymuş diyorum. Evladını her şekilde ne olursa olsun sever insan orda bir sıkıntı yok ama bu etraftaki insanlar gerçekten çok etkili oluyor bakarken evlilik hayatında hiç böyle dertlerin olduğunu bilmezdim yaşayarak öğrendim ki evlilik sadece eşin ve çocuklar değilmiş Allah hepimize sabır versin. Inşallah Allahım sana nasip eder minnoş bir kiz sağlıkla kal.

Aksine Rabbimiz dualarda isteyin veririm diyor ısrarcı olmayınız dediğini hangi kaynağa göre soylediniz
Doğru. Duada ısrarcı olmak yanlış bir şey değil ki. İstenilen şeyde aceleci olmak, hemen olsun istemek yanlış sadece. "Belki şimdi olması hayırlı değil" diye düşünebiliriz istediğimiz şey gerçekleşmezse. Ne zaman kabul edileceği konusunda acele etmemeliyiz, belki ahirete bile kalabilir duamızın kabulü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…