- 24 Ocak 2012
- 605
- 900
- 303
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #20.461
Selam kimse yok mu
uzun zamandır aktif olmamış bu konu ben hortlatayım bari
1 oğlum var ben de kızım olsun istiyorum o yüzden bu aralar buradayım 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de baya araştırdım aynı sizin durumunuzdayımKızlar merhaba.Bende aylardır kız bebek icin araştırma yapıyorum.Iste magnezyum ve calsiyum ağırılıklı beslenmek lazımmış malum günümüzdeki gıdalar besin yönünden çok zengin olmadığı için bende solgarın magnezyum ve calsiyum vitaminini aldım.Daha sonra vajinal ph inin 4 4.5 arası olması gerektiğini yani asidik olmak gerektiğini öğrendim ama benim ph im 5 ile 6 arasındaydı ilişki öncesi ph im düşsün diye feminis jel kullandım ama bende bi ise yaramadı sanki...sirkeli suyu söyleyenler var ama spermler cok asidik ortamda yaşamıyor ve sirke ters tepki yapıp ph ı yukseltebiliyor.Ben ay takvimi günlerini ve yumurta catlamadan 2 gün önce son ilişkiyi yaşayıp bırakıyorum ama malesef hamile kalamıyorumOcak ayinda denemelere devam ay takvimine gore tam catlama günü kız gösteriyor.Hamile kalamadigim icin acaba o günü degerlendirsem mi diye düşünüyorum.Tabiki Tabbim saglikli sihhatli eli ayagi düzgün evlatlar nasip etsin ama Rabbimin merhameti ihsanı sonsuzdur.Oyuzden çok dua ediyorum Allahim hayırlısıyla kolaylıkla bir kız evlat nasip et diye.Sonucta başka kimden isteyeceğiz.Lutfen dua edin Rabbım hepimizin gonlundekini hayirlisini kolaylikla nasip etsin
Kızlar banada bi akıl verin sirkeli suyu denemelimiyim ve miktarı nasıl olmalı.Tecrubesi olanlar banada yardımcı olabilir mi
Sadece takviyelerle mi düşürdünüz pH I ? Başka bişey de yaptınız mı ? Bir de nasıl ölçüyorsunuz ? Kağıtlardan ben de aldım ama düzgün ölçüyor mu emin olamadımBen çok şükür ph seviyemi düşürdüm 2 aydır çok uğraşıyordum.Cunku içten ph ımızın düşük olması çok önemli.Mesela cranberry(turna yemişi)hapı c vitamini magnezyum kalsiyumun hapları kullandım.cunku ph ı düşürmede bunlar çok etkiliymis.sirke bazen ters tespi yapıp vajinayi alkali yapabiliyormus.Ay takviminide duydum.Ben yunurta catlamadan önce ilişki olmalı diye biliyorum.Tabiki Rabbım hayırlısını kolaylıkla sağlıklı sıhhatli evlatlar versin.
Bu gerçekten tuttu mu ? Çok merak ediyorum bu durumu ?Ay ikizlerde olursa kız galiba @35Defnee35![]()
Arkadaşım diyorlar ki eril burç zamanına denk gelen anda ilişki olmalı yoksa çatlama anı mı önemli mi inşallah öyledir sizin dediğiniz gibi bu konu gerçekliği varmıymışbenim öğrendiğim şekliyle
ay takvimine göre adet bitiminden 2 gün sonra yumurtlamaya 3 gün kala sadece dişil günlerde ilişkiye girilecek sonrası yok
Siz tam oğlunuzu yumurtlama günü mü ilişki oldu o günün burcu dişilmiymişDişil günlere göre oğlumun kız olması lazımdı![]()
Merhaba, ben bu yumurtlama günlerini takvimden takip ediyorum. Orta yüksek dediği günler dışında mı ilişki olması gerek. Oğluma hamile kalmadan özellikle yumurtlama günlerini değerlendirmiştik tabii diğer günler de vardı ama odaklanmamız o günlerdi. Şimdi ki ilişkiyi adetten 5 gün sonra 7 gün sonra ve 9 gün sonra olarak yapmışız tek ilişki olarak. Bunlarda hep yumurtlama haftasına denk gelmiş.Merhaba degerli anne adayları biraz yazılarınızı okudum ben 3 kız annesi olarak adeten çıkttıktan hemen sonra sık ilişki ile hamile kaldım son kızım ise yumurtlamadan kaç gün önceydi birkere korunmasız ilişki ile hamile kaldım ve şuan yine hamileyim tam yumutlama gününü değerlendirdim bebeğim erkek belki işe yarar yazdıklarım tecrübelerim allahım gönlünüzdekini sizlere hayırlı bir şekilde nasip eder inşallah![]()
Ya ben kızlarımda hiç yumutlamayı filan takip etmezdim adetten çıktıktan sonra değerlendirdik hep sık ilişki olarak sadece en küçük kızımda yanlış hatırlamıyorsam 3 gün vardı yumurtlamaya tek ilişki oldu ve hamile kaldım ama yumurtlama gününden kaç gün önce değerlendir y spermi hızlı hareket edip çabuk ölüyorlar ama x spermi yavaşş hareket edip geç ölenlerden şimdi yumurtlamadan öncee ilişki olursa içerde x kromozomu bulunsun ki yumurta ile birleşsinMerhaba, ben bu yumurtlama günlerini takvimden takip ediyorum. Orta yüksek dediği günler dışında mı ilişki olması gerek. Oğluma hamile kalmadan özellikle yumurtlama günlerini değerlendirmiştik tabii diğer günler de vardı ama odaklanmamız o günlerdi. Şimdi ki ilişkiyi adetten 5 gün sonra 7 gün sonra ve 9 gün sonra olarak yapmışız tek ilişki olarak. Bunlarda hep yumurtlama haftasına denk gelmiş.