• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 237 63,4%
  • ERKEK

OY: 138 36,9%

• Ankete Katılan
    374
Kızlar merhaba.Bende aylardır kız bebek icin araştırma yapıyorum.Iste magnezyum ve calsiyum ağırılıklı beslenmek lazımmış malum günümüzdeki gıdalar besin yönünden çok zengin olmadığı için bende solgarın magnezyum ve calsiyum vitaminini aldım.Daha sonra vajinal ph inin 4 4.5 arası olması gerektiğini yani asidik olmak gerektiğini öğrendim ama benim ph im 5 ile 6 arasındaydı ilişki öncesi ph im düşsün diye feminis jel kullandım ama bende bi ise yaramadı sanki...sirkeli suyu söyleyenler var ama spermler cok asidik ortamda yaşamıyor ve sirke ters tepki yapıp ph ı yukseltebiliyor.Ben ay takvimi günlerini ve yumurta catlamadan 2 gün önce son ilişkiyi yaşayıp bırakıyorum ama malesef hamile kalamıyorum😔Ocak ayinda denemelere devam ay takvimine gore tam catlama günü kız gösteriyor.Hamile kalamadigim icin acaba o günü degerlendirsem mi diye düşünüyorum.Tabiki Tabbim saglikli sihhatli eli ayagi düzgün evlatlar nasip etsin ama Rabbimin merhameti ihsanı sonsuzdur.Oyuzden çok dua ediyorum Allahim hayırlısıyla kolaylıkla bir kız evlat nasip et diye.Sonucta başka kimden isteyeceğiz.Lutfen dua edin Rabbım hepimizin gonlundekini hayirlisini kolaylikla nasip etsin🤲Kızlar banada bi akıl verin sirkeli suyu denemelimiyim ve miktarı nasıl olmalı.Tecrubesi olanlar banada yardımcı olabilir mi

Kızlar merhaba.Bende aylardır kız bebek icin araştırma yapıyorum.Iste magnezyum ve calsiyum ağırılıklı beslenmek lazımmış malum günümüzdeki gıdalar besin yönünden çok zengin olmadığı için bende solgarın magnezyum ve calsiyum vitaminini aldım.Daha sonra vajinal ph inin 4 4.5 arası olması gerektiğini yani asidik olmak gerektiğini öğrendim ama benim ph im 5 ile 6 arasındaydı ilişki öncesi ph im düşsün diye feminis jel kullandım ama bende bi ise yaramadı sanki...sirkeli suyu söyleyenler var ama spermler cok asidik ortamda yaşamıyor ve sirke ters tepki yapıp ph ı yukseltebiliyor.Ben ay takvimi günlerini ve yumurta catlamadan 2 gün önce son ilişkiyi yaşayıp bırakıyorum ama malesef hamile kalamıyorum😔Ocak ayinda denemelere devam ay takvimine gore tam catlama günü kız gösteriyor.Hamile kalamadigim icin acaba o günü degerlendirsem mi diye düşünüyorum.Tabiki Tabbim saglikli sihhatli eli ayagi düzgün evlatlar nasip etsin ama Rabbimin merhameti ihsanı sonsuzdur.Oyuzden çok dua ediyorum Allahim hayırlısıyla kolaylıkla bir kız evlat nasip et diye.Sonucta başka kimden isteyeceğiz.Lutfen dua edin Rabbım hepimizin gonlundekini hayirlisini kolaylikla nasip etsin🤲Kızlar banada bi akıl verin sirkeli suyu denemelimiyim ve miktarı nasıl olmalı.Tecrubesi olanlar banada yardımcı olabilir mi
Ben de baya araştırdım aynı sizin durumunuzdayım 😃 yabancı forumlardan anladığım kadarıyla pH I düşürmek için sirke değil de daha çok limon öneriyorlar. Ama nasıl uygulanır bi zararı olur mu bilemiyorum. Bir de pH I düşürmek için kızılcığın cok iyi olduğunu söylüyorlar. Kızılcık suyu içiyorlar veya tableti var onu kullanıyorlar. Kız bebek için bir de ovulasyondan önce değilde pik gördükten sonra 12. Saat ilişkiye girilmesi gerektiğini söylüyorlar ama bence bu biraz riskli. Kafam çok karıştı benim de o yüzden çok fazla ayrıntıya girmeden Allah a dua edeceğim. O ol derse herşey olur 🤷‍♀️ Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Ben çok şükür ph seviyemi düşürdüm 2 aydır çok uğraşıyordum.Cunku içten ph ımızın düşük olması çok önemli.Mesela cranberry(turna yemişi)hapı c vitamini magnezyum kalsiyumun hapları kullandım.cunku ph ı düşürmede bunlar çok etkiliymis.sirke bazen ters tespi yapıp vajinayi alkali yapabiliyormus.Ay takviminide duydum.Ben yunurta catlamadan önce ilişki olmalı diye biliyorum.Tabiki Rabbım hayırlısını kolaylıkla sağlıklı sıhhatli evlatlar versin.

Benim ilk çocuğum seyrek ilişkimde olmuştu...Diğerinde kızımda yani adet bitimi 2 ya da 3 günde 1...Hani bir ilgisi var mıdır yok mudur bilmiyorum ama... Diyorlar ya kız bebek rahimde bekleyen spermden döllenen..Erkek ise döllenme zamanında döllenen ve rahimde bekleme süresi az olan sperm diye..Tabi hiçbirine tam güvenilmez ama benim tecrübemde bu arkadaşlar..

Gönlünüzde olanı Rabbim hayırlı kılsın ve tez zamanda nasip etsin :KK200::emir_bebek:

Aminn canım 🤲peki ovulasyon kullanmış mıydın.yumurtanin catladigi gün ilişki olmusmuydu acaba.Evet bende bi yerde okumuştum sık ilişki kızı getirir diye ama kimilerine tek ilişki ve yumurtlamadan en az 2 gün önce diye söylüyor 😳

Ben çok şükür ph seviyemi düşürdüm 2 aydır çok uğraşıyordum.Cunku içten ph ımızın düşük olması çok önemli.Mesela cranberry(turna yemişi)hapı c vitamini magnezyum kalsiyumun hapları kullandım.cunku ph ı düşürmede bunlar çok etkiliymis.sirke bazen ters tespi yapıp vajinayi alkali yapabiliyormus.Ay takviminide duydum.Ben yunurta catlamadan önce ilişki olmalı diye biliyorum.Tabiki Rabbım hayırlısını kolaylıkla sağlıklı sıhhatli evlatlar versin.
Sadece takviyelerle mi düşürdünüz pH I ? Başka bişey de yaptınız mı ? Bir de nasıl ölçüyorsunuz ? Kağıtlardan ben de aldım ama düzgün ölçüyor mu emin olamadım 😒 benim 5-6 civarı su an ne yaparsam yapayım düşmüyor 😞 en son çare sirkeli su kaldı

Trenyoldan ph çubukları aldım.Bi sirkeli suya batır kağıdı bakalım doğru ölçüyor mu.Evet benimde Duşmuyordu feminis jel falan aldım ama bi etkisini göremedim.bi arkadaşım onerdiydi bu takviyeleri al idrar yolu enfeksiyonlarini onledigi için vajinal flora duzeliyormus.Bide sabah aksam sirkeli su içmeye çalıştım.Ph ilişki oncesi çok düşerse oda gebeliğin olmasını engeller.4 4.5 iyimis

Herkese merhaba bende bu sene için gebelik istiyorum hayırlısı ile inşallah. Bir tane oğlum var tabii ki önce hayırlısı olsun diyorum ama bir tane de kızım olsa güzel olurdu tabi😍 Konuyla ilgili bir bilgim yoktu açıkçası buradan öğrendim hep. Konuyu takipteyim ben magnezyum ve çinko kullanıyorum ovulasyon takibi yapıyorum. Bir de kuru kızılcık aldım internetten onun suyunu kaynatıp içeceğim. Allah hepimizin gönlündekileri hakkımızda hayırlı kılsın.❤️

Magnezyum ve kızılcık kız için çok iyi.Cunku ph ı düşürüyor.Trendyoldan ph çubukları alıp vajina içinin ph seviyesini ölcebilirsiniz.5'in altı asidik sayıldığı için kız için uygun

benim öğrendiğim şekliyle

ay takvimine göre adet bitiminden 2 gün sonra yumurtlamaya 3 gün kala sadece dişil günlerde ilişkiye girilecek sonrası yok
Arkadaşım diyorlar ki eril burç zamanına denk gelen anda ilişki olmalı yoksa çatlama anı mı önemli mi inşallah öyledir sizin dediğiniz gibi bu konu gerçekliği varmıymış

Merhabalar 2 erkekten sonra benim de içimden kız geçiyor. Ama denemeye korkuyorum. Rabbim tüm isteyenlere hayırlısıni versin ins. Erkek isteyenler grubundan okuduguma göre adettten hemen sonra birliktelik yaşayanların oğlu olmuş. Benim iki oğlum da yumurtlama günümde oldu. O kadar karışık ki

Bir de son 1 1.5 aydır beslenmeme dikkat ediyorum.takviye olaraak kalsiyum ve magnezyum alıyorum. Süt agurlikli besleniyorum. Son bir aydır eti çok azalttım. Çay kahveyi min. Düşürdüm. Kizilcik ozu aldım bir haftadır bir kaşık yiyiyorum.
Ph im düştü diye tahmin ediyorum çünkücok uzun süredir camasirimda çamaşır suyu gibi renk açan akıntım olmazdı ama beslenmemi degistirdiginden beridir çamaşır suyu değmiş gibi oluyor.
Ama işte iliski zamanını denk getirememekten koruyorum.hayirlisi ins

Merhaba degerli anne adayları biraz yazılarınızı okudum ben 3 kız annesi olarak adeten çıkttıktan hemen sonra sık ilişki ile hamile kaldım son kızım ise yumurtlamadan kaç gün önceydi birkere korunmasız ilişki ile hamile kaldım ve şuan yine hamileyim tam yumutlama gününü değerlendirdim bebeğim erkek belki işe yarar yazdıklarım tecrübelerim allahım gönlünüzdekini sizlere hayırlı bir şekilde nasip eder inşallah ❤️

Merhaba degerli anne adayları biraz yazılarınızı okudum ben 3 kız annesi olarak adeten çıkttıktan hemen sonra sık ilişki ile hamile kaldım son kızım ise yumurtlamadan kaç gün önceydi birkere korunmasız ilişki ile hamile kaldım ve şuan yine hamileyim tam yumutlama gününü değerlendirdim bebeğim erkek belki işe yarar yazdıklarım tecrübelerim allahım gönlünüzdekini sizlere hayırlı bir şekilde nasip eder inşallah ❤️
Merhaba, ben bu yumurtlama günlerini takvimden takip ediyorum. Orta yüksek dediği günler dışında mı ilişki olması gerek. Oğluma hamile kalmadan özellikle yumurtlama günlerini değerlendirmiştik tabii diğer günler de vardı ama odaklanmamız o günlerdi. Şimdi ki ilişkiyi adetten 5 gün sonra 7 gün sonra ve 9 gün sonra olarak yapmışız tek ilişki olarak. Bunlarda hep yumurtlama haftasına denk gelmiş.

Eklentiler

• Screenshot_2024-01-30-01-27-45-124_periodtracker.pregnancy.ovulationtracker.webp
    Screenshot_2024-01-30-01-27-45-124_periodtracker.pregnancy.ovulationtracker.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba, ben bu yumurtlama günlerini takvimden takip ediyorum. Orta yüksek dediği günler dışında mı ilişki olması gerek. Oğluma hamile kalmadan özellikle yumurtlama günlerini değerlendirmiştik tabii diğer günler de vardı ama odaklanmamız o günlerdi. Şimdi ki ilişkiyi adetten 5 gün sonra 7 gün sonra ve 9 gün sonra olarak yapmışız tek ilişki olarak. Bunlarda hep yumurtlama haftasına denk gelmiş.
Ya ben kızlarımda hiç yumutlamayı filan takip etmezdim adetten çıktıktan sonra değerlendirdik hep sık ilişki olarak sadece en küçük kızımda yanlış hatırlamıyorsam 3 gün vardı yumurtlamaya tek ilişki oldu ve hamile kaldım ama yumurtlama gününden kaç gün önce değerlendir y spermi hızlı hareket edip çabuk ölüyorlar ama x spermi yavaşş hareket edip geç ölenlerden şimdi yumurtlamadan öncee ilişki olursa içerde x kromozomu bulunsun ki yumurta ile birleşsin

Back
X