- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Cnmmm yeni gordüm msji bende geldimm...sendee cookkk seviliyorsun..iyi yapmissin cnm benim..tabi yazariz burda..Defne3506 vardi cnm onuda ekle istersen..gerci son olaydan sonra nikini bulamayabiliriz..msj atarim olmazsa ben ona..hayatsn cnm yeni konumuz kiz bebis isteyen yeni arkadaslari yeni farkli gorusleri burdan takip edelim.
Amin cnm insIki erkekten doğmuş bir kızım. Ne kadar kiymetliyim anlatamam :) insallah her isteyene nasip olur.
ben de 4 yıllık evliyim, 4 gün önce aşılama yaptırdım. Sağlıklı olsun da cinsiyeti hic mi hic önemli değil. Daha tutup tutmadıgı bile belli değil. Insallah hayirli bir evladim olur
Hosgeldin canimmm... Diger grupta cogu arkadas hamile ve hep erkek. Kafraj disi kaldik aslinda. O yuzden siki takip icin burayi actim. İnsAllah kizlarimizin geldigi gunleri de paylasiriz ben inaniyorum o gunlerde gelecek Rabbimin izniyle.Cnmmm yeni gordüm msji bende geldimm...sendee cookkk seviliyorsun..iyi yapmissin cnm benim..tabi yazariz burda..Defne3506 vardi cnm onuda ekle istersen..gerci son olaydan sonra nikini bulamayabiliriz..msj atarim olmazsa ben ona..
Canim defneyi etiketleyemedim mesaj at istersen canim ya... Orda bir yanlis anlasilma oldu haksiz yere. Onlarda hamile duygular tavan.. İnsAllah gelir oda.Amin cnm ins
Okuyayim canim. Nette gormustum onu. Bir arkadasta mesaj yazmisti bana. Enam suresini 7 kere oku dilek dile diye. Rabbim dualarimizi kabul etsin insAllah.Ali imran suresinin 36.ayetini okuyun kizlar bolbol:)))
Bende sunda kararsizim. 3 gun once birakilirsa cok erken degil mi?spermler ölmezmi diye dusunuyorum ama cnm ah bi karar versem zaten cok okudum ettim ogrendim ama tek bu konuda kararsizim..3 erken geliyo m iliskiyi birakmak icin..2 notmal gibi geliyo.Su ana kadar en mantikli gelen ve yumurta takibini yapanlar iliskiyi yum'dan 3-4 gun oncesine kadar sık ilişki ile Tytturanlar var diye okudum bi kac yerde .. bende bu sekilde denemeye niyetlendim .
Bu arada 3 oglum var , ilkini hatilamiyotum ama ikinci ve uc numara hep yumurtlama gunumu denk geldiler ..
Ay canim ilk heyecan ne guzel. İnsAllah saglikli hayirli bir ecladin olur tatlim. Rabbim once sana nasip etsin insAllahhh..Iki erkekten doğmuş bir kızım. Ne kadar kiymetliyim anlatamam :) insallah her isteyene nasip olur.
ben de 4 yıllık evliyim, 4 gün önce aşılama yaptırdım. Sağlıklı olsun da cinsiyeti hic mi hic önemli değil. Daha tutup tutmadıgı bile belli değil. Insallah hayirli bir evladim olur
Tmm cnm yarin atayim.Canim defneyi etiketleyemedim mesaj at istersen canim ya... Orda bir yanlis anlasilma oldu haksiz yere. Onlarda hamile duygular tavan.. İnsAllah gelir oda.
2 gun kala sunu yapabiliriz. Yine bir arkadas yumurtlama gununde 2 disari 1 iceri bosalmayla kizi olmus. Esi her birliktelikten sonra serin dus almis ve ayalarina soguk press yapmis. Kiz sperm soguk severmis. Mesela 2 gun kala da 2 disari 3. Gun iceri ile iliski kesilebilinirBende sunda kararsizim. 3 gun once birakilirsa cok erken degil mi?spermler ölmezmi diye dusunuyorum ama cnm ah bi karar versem zaten cok okudum ettim ogrendim ama tek bu konuda kararsizim..3 erken geliyo m iliskiyi birakmak icin..2 notmal gibi geliyo.
Cnm en fazlasini kullansan bile 20 anca gider.Aminnnn tatlim aminnm
Ben ovulasyon te aldim 55 tane bir ayda kac adet kullanilir acaba ki? Ben ilk defa kullanicam. Gecen ay 35 gunde oldum adet stresten saniyorum. Bakalim bu ay ne olacak?
Tmm cnm ben bunu duymamistim sagolOkuyayim canim. Nette gormustum onu. Bir arkadasta mesaj yazmisti bana. Enam suresini 7 kere oku dilek dile diye. Rabbim dualarimizi kabul etsin insAllah.
Simdi sanada sormustum saol cnm. Ben tahminimce gec yumurtluyorum.bu ay belli olacak. O yuzden muhtemel benim belirtiler uzun suruyo hibi geliyor banaCnm en fazlasini kullansan bile 20 anca gider.
Aynen cok yanlis anladilar Defne yi..uzuldumCanim defneyi etiketleyemedim mesaj at istersen canim ya... Orda bir yanlis anlasilma oldu haksiz yere. Onlarda hamile duygular tavan.. İnsAllah gelir oda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?