- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Sagol canim Allah razi olsun amin insallah Rabbim hepimizin gönlündekini hayirlisiyla nasip etsin.. resimdeki kizida öylesine koydum canim cok hosuma gitti benimde öyle bi kizim olsun istedim :)Anladim cnm tabiki nasibimizde omrumuzde ne varsa onu yasar ona sahip oluruz ams tevekkül etmek te lazim..biz yapalim..Rabbim kararini verir..resimdeki kiz kim cnm 3 oglun oldugunu diger guruptada okumustum..sanada bi kiz evlat nasip olsu ins
Hemde nasil cok tatli.. kocaman bir aminn diyorum cnm tatli bicir bicir kizlarimiz olsun..Rabbim sanada bizede tattirsin..Sagol canim Allah razi olsun amin insallah Rabbim hepimizin gönlündekini hayirlisiyla nasip etsin.. resimdeki kizida öylesine koydum canim cok hosuma gitti benimde öyle bi kizim olsun istedim :)
Aynen benimkide aynı .. bugun sordu noldu bu ay bebek yokmu diye , galiba erken bıraktık dedim guluyo desene gitti bizim kız dıyorSorma onu dusunuyorum bazen yapmak istemezse diye..cunku erkeklere biraz mantiksiz geliyor bazi seyler...neyse deneyip gorecegiz:)))bu arada oglunmu resimdeki cookk tatlii yakisiklim
Yerim o yakisikliyiiiiiHahah esim benle dalga gecer yaa.. sacmaliyorsun su dustugumuz hallere bak diye soylenir durur
Evet pasam o benim .. tesekkurler teyzesi . Yanliz tekrar degistirdim , kiz bebis koydumSorma onu dusunuyorum bazen yapmak istemezse diye..cunku erkeklere biraz mantiksiz geliyor bazi seyler...neyse deneyip gorecegiz:)))bu arada oglunmu resimdeki cookk tatlii yakisiklim
Hosgeldin canim İnsallah seninde boyle tatli bir kizin olurSagol canim Allah razi olsun amin insallah Rabbim hepimizin gönlündekini hayirlisiyla nasip etsin.. resimdeki kizida öylesine koydum canim cok hosuma gitti benimde öyle bi kizim olsun istedim :)
Sağol teyzesiiiYerim o yakisikliyiiiii
Masallah pasamaaa
Koyma pasamin resmini.kiizzz nazar olur Allahim esirgesinnnEvet pasam o benim .. tesekkurler teyzesi . Yanliz tekrar degistirdim , kiz bebis koydum
Kiz olsa bizden cok severlerde..Aynen benimkide aynı .. bugun sordu noldu bu ay bebek yokmu diye , galiba erken bıraktık dedim guluyo desene gitti bizim kız dıyor
İyi geceler canim. Rabbim kolaylik versin sanada..Kizlar sabah okul var.yarın grsr yine..iyi geceler hepinize..opyrm..
Valla benim adam ogullarını cok seviyo kız olsa evımin tek gülü diye tepesinde gezdırır ..Kiz olsa bizden cok severlerde..
Ahh bu erkekleeerrr
Evladin hepsi sevilir deee babalarada hele erkek babalarina kiz evlat baska oluyoo. 2. De dr 13. Haftada kiz dedi esim duvara yapisti dr diyorki "doktor bey kiz olsun dileyin benden ne dilerseniz" dr guldu. 17. Haftada bi gittik adam acmis bacaklari takim taklavat meydanda...Valla benim adam ogullarını cok seviyo kız olsa evımin tek gülü diye tepesinde gezdırır ..
İyi geceler canimNeyse kızlar sohbete doyum olmuyo, sabah erken kalkacaz malum okul kreş . Grşz öptüm hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?