- 16 Ağustos 2017
- 418
- 585
- 103
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #18.861
Ovülasyon testi ile takip ettim canım iki çizgi kırmızıydı ilişkiden sonra bi bakayım dedim pik olmuş ve ilişkiden sonra sağıma yatıp uyuya kaldımAyy canim coook sevindim ya rabbim saglikla huzurla kucagina almayi nasip etsin ins
E anlat bakalim neler yaptin ver bize sifreleri
Anketine nasıl katılabilirim ?Ayyy saglıkla gelsin cnm 3 usg de yolk sac farklıydı çizdimm hatta dimi o senmiydin yanlışmı hatırlıyorumtemiz dünyaya gelsin prenses anketimi oylarsan sevinirim 12 haftanda usg olsa kız derdim sana
Buradan canım teşekkur ederimAnketine nasıl katılabilirim ?
Bende pik ten 8 saat önce ile kızlarım oldu cnm pikten 36-38 saat sonra yumurta çatlar yani erkek değil kız için yaptıklarınOvülasyon testi ile takip ettim canım iki çizgi kırmızıydı ilişkiden sonra bi bakayım dedim pik olmuş ve ilişkiden sonra sağıma yatıp uyuya kaldımyani herşey erkek için olmuş oldu bolca dua ettim her namazımda sağlıklı ben hayırlı kız evlat için Rabbim nasip etti
SIk iliski sirkeli su falan olmadi yaniOvülasyon testi ile takip ettim canım iki çizgi kırmızıydı ilişkiden sonra bi bakayım dedim pik olmuş ve ilişkiden sonra sağıma yatıp uyuya kaldımyani herşey erkek için olmuş oldu bolca dua ettim her namazımda sağlıklı ben hayırlı kız evlat için Rabbim nasip etti
Dediğim gibi pik olduktan sonra 36-38 saat sonra yumurta çatlar pik olmadan az öncesini yakalarsan çok iyi yada pik gunu koyulaşmaya başlarken bunları yakalayınca degerlendirin ve degerlendirincede bırakın ama teste devam edin ne zaman silikleşecek ögreninSIk iliski sirkeli su falan olmadi yani
Sirkeli su denediğim ay olmadı bende bıraktımSIk iliski sirkeli su falan olmadi yani
Ama sık ilişki olmuştu ama o gün iki çizgi vardı ilişkiden sonra tekrar ovü yaptım bir baktım çizgi yok yumurta çatlamış hoş kaynanam hala inanmıyor sinir ediyor beni yani 16 haftalıdoktordan iyimi bilecek bende detaylı ultrasonu bekliyorum heyecandan usg bile istemedimSirkeli su denediğim ay olmadı bende bıraktım
Canim 48 saati asmasi gerekmis diye okumustum bi yerdeDediğim gibi pik olduktan sonra 36-38 saat sonra yumurta çatlar pik olmadan az öncesini yakalarsan çok iyi yada pik gunu koyulaşmaya başlarken bunları yakalayınca degerlendirin ve degerlendirincede bırakın ama teste devam edin ne zaman silikleşecek ögrenin
Bosver canim takilma susmak en guzel cevaptir bol bol dua insAma sık ilişki olmuştu ama o gün iki çizgi vardı ilişkiden sonra tekrar ovü yaptım bir baktım çizgi yok yumurta çatlamış hoş kaynanam hala inanmıyor sinir ediyor beni yani 16 haftalıdoktordan iyimi bilecek bende detaylı ultrasonu bekliyorum heyecandan usg bile istemedim
Onceki iliskilerde tutmus olabilir... kayinvalidenize en guzel cvp dogdugunda kucagina verirken olacakAma sık ilişki olmuştu ama o gün iki çizgi vardı ilişkiden sonra tekrar ovü yaptım bir baktım çizgi yok yumurta çatlamış hoş kaynanam hala inanmıyor sinir ediyor beni yani 16 haftalıdoktordan iyimi bilecek bende detaylı ultrasonu bekliyorum heyecandan usg bile istemedim
Erkek sperm 24 saat yaşar kızlar 2-3 gün oda kaliteli ise uzun yaşarlar 36 saat sonra çatlarsa yumurta bu demek oluyorki kız şansıda fazla senin içinde iyi olur adwtten hemen sonra yumurtan çatlıyor diye bunu yazıyorum pike yakın zaman olsada şansın var rabbimde yeterki ol desinCanim 48 saati asmasi gerekmis diye okumustum bi yerde
Kime baktırdın canımYa arkadaşlar instgrmda bir bayan var ücretli cinsiyet hesabı yapıyor diyorki sen yumurtlamaya ne kadar dikkat etsen de baZen olmaz .cunku yumurtlama günü kız günü mü yoksa erkek günü mü ona bakıyorum mesela son adet tarihini söylüyorsun yumurtlama gününü söylüyorsun atıyorum bu ay %70 kız olur diyor Eğer sende yumurtlamadan sonra 5 gün ilişki olcak diyo.bi bilginizvar mı bunlarla ilgili Doğru mudur
Böyle bir şey duymadım yumurtalamadan sonraki zaman olursa yumurtlamayı kaçırmış olursun hadi yumurtlama oldu ertesi günü yaptın o tutarda 5 gün sonrası imkansız gibi bir şeyYa arkadaşlar instgrmda bir bayan var ücretli cinsiyet hesabı yapıyor diyorki sen yumurtlamaya ne kadar dikkat etsen de baZen olmaz .cunku yumurtlama günü kız günü mü yoksa erkek günü mü ona bakıyorum mesela son adet tarihini söylüyorsun yumurtlama gününü söylüyorsun atıyorum bu ay %70 kız olur diyor Eğer sende yumurtlamadan sonra 5 gün ilişki olcak diyo.bi bilginizvar mı bunlarla ilgili Doğru mudur
Canim nasipten öte yol yok bazen hemen hamile kalirim diyosun aylar sürebiliyor canimKizlar su süreçte hamilelik planlamak tehlikeli mi sizce bir kaç ay beklesem mi karar veremiyorum sizler neler yapıyorsunuz bu konuda şu an gebe kalmaya çalışan arkadaşlar
Canim adete yakin hamile kalani cok duydumBöyle bir şey duymadım yumurtalamadan sonraki zaman olursa yumurtlamayı kaçırmış olursun hadi yumurtlama oldu ertesi günü yaptın o tutarda 5 gün sonrası imkansız gibi bir şey
Bende merak ettim canim hangi sayfaYa arkadaşlar instgrmda bir bayan var ücretli cinsiyet hesabı yapıyor diyorki sen yumurtlamaya ne kadar dikkat etsen de baZen olmaz .cunku yumurtlama günü kız günü mü yoksa erkek günü mü ona bakıyorum mesela son adet tarihini söylüyorsun yumurtlama gününü söylüyorsun atıyorum bu ay %70 kız olur diyor Eğer sende yumurtlamadan sonra 5 gün ilişki olcak diyo.bi bilginizvar mı bunlarla ilgili Doğru mudur
Cinsiyet hesaplaması arzum diye sayfanın adı .yalan da olabilir her şey hiç bir fikrim yokBende merak ettim canim hangi sayfa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?