Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Ay ben de 2.sini sağlıklı bir kız istiyorum oğluma da Rabbım sağlıklı uzun ömürler versin o benim ilk gozagrim ilk askm

Selam kızlar benim de iki kızım vardı şimdi oğluma hamileyim çok dua ettim yöntemi bile tam anlamıyla yapabildiğime bile emin değilim.
Elinizden geleni yapıp dua edin Rabbim inşallah nasip edecektir.
Bu arada iki kızıma da âdetten sonraki ilişkilerde hamile kaldım

Merhaba hangi günleri değerlendirme yaptınız acaba bizede fikir olsun

Kızlar selam
Bir zamanlar aktifmiş bu grup
Kimler kızı yakaladı yazarmısınız izlediğiniz yolu..
Bir türlü pik yakalamıyorum acaba ben gece yatarken mi pik oldu geçen ay 12. Gün çatlamıştı bugünde 12. Gün uzayan şeffaf akıntı çok fazla oldu dün yumurta 16 mm idi bugün 18-19 mm olmuştur. Ancak hala pil olmadı sabah biraz koyulaşma vardı sanki ama aynı koyulukta olmadılar hiç. Erkek bebek istiyorum lütfen bana da yardımcı olur musunuz

Gece de yapsaydınız keşke
Testleri bana atarmısınız tarih saat yazılı şekilde
Erkek bebek için pek anlamam ama söylenenlere göre fikir verebilirim

Bayadır paylaşım olmamış ama şayet kalbimden geçen gibi ilerlerse yazacağım demiştim ben de sürecimi anlatayım. öncelikle Çin takvimi ben de tutmadı oğlumda tutmuştu ben zaten bilimsel olarak bir yöntem aramaktaydım Sheetles yöntemi de mantıklı geldi çünkü tüm doktorlar x ler yavaş dayanıklı y ler hızlı kolay ölür demekte. Benim normalde yumurtlama 14. Gün başlıyor 16-7. Gününde çatlama oluyordu ovaluasyon testlerine göre ama ben aylarca 11. Gün bırakınca hamile kalamadım ki bence bu gebe kalması uzak bir ihtimal zaten. Hamile kaldığım ayda yine 11. Gün son korumasız olan ilişki oldu. Lakin o ay ovaluasyon testinde şansıma 12. Gün çift çizgi gördüm hatta biraz tedirgin oldum yumurtlamaya mı denk geldi diye ama bu çift çizgi 12-13-14. Gün de devam edip 15. Gün çatlama oldu. Bence burada olay çatlama gününü net bilmek bu günden çok uzak bir gündeki ilişkiden hamile kalmak çok zor. Tüm bu yöntemlerin de ötesinde çok dua ettim sağlıkla hayırlısı ile nasip olması için evladın kızın erkeği tabi ki yok oğlum olduğu için bir kız evlat diledin kızım olsaydı da eminim erkek çocuk dilerdim Allahımdan umarım herkesin gönlünde olan sağlıkla nasibi olur

Sonuç peki şuan meraktayim

Bu başlığa ne zaman ne yazdım hatırlamıyorum bildirm gelince farkettim :) yazmadan geçmeyeyim :) geçen yıl bir kızım olsun diye yanıp tutuşuyordum. Sürekli bişeyler okuyordum araştırıyordum ve sürekli dua ediyordum :) çok şükür şu an 8 aylık kızım kucağımda. Allah’a ne kadar hamd etsem azdır :) umarım isteyen herkes kavuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…