- 3 Ağustos 2022
- 604
- 638
- 53
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #20.681
ErkekBende tahmin alabilir miyim 7 haftalık karından görüntüsü
Netleşince yazarmısınız beni de etiketleyerekBende tahmin alabilir miyim 7 haftalık karından görüntüsü
Merhaba hangi günleri değerlendirme yaptınız acaba bizede fikir olsunSelam kızlar benim de iki kızım vardı şimdi oğluma hamileyim çok dua ettim yöntemi bile tam anlamıyla yapabildiğime bile emin değilim.
Elinizden geleni yapıp dua edin Rabbim inşallah nasip edecektir.
Bu arada iki kızıma da âdetten sonraki ilişkilerde hamile kaldım
Bir türlü pik yakalamıyorum acaba ben gece yatarken mi pik oldu geçen ay 12. Gün çatlamıştı bugünde 12. Gün uzayan şeffaf akıntı çok fazla oldu dün yumurta 16 mm idi bugün 18-19 mm olmuştur. Ancak hala pil olmadı sabah biraz koyulaşma vardı sanki ama aynı koyulukta olmadılar hiç. Erkek bebek istiyorum lütfen bana da yardımcı olur musunuzKızlar selam
Bir zamanlar aktifmiş bu grup
Kimler kızı yakaladı yazarmısınız izlediğiniz yolu..
Gece de yapsaydınız keşkeBir türlü pik yakalamıyorum acaba ben gece yatarken mi pik oldu geçen ay 12. Gün çatlamıştı bugünde 12. Gün uzayan şeffaf akıntı çok fazla oldu dün yumurta 16 mm idi bugün 18-19 mm olmuştur. Ancak hala pil olmadı sabah biraz koyulaşma vardı sanki ama aynı koyulukta olmadılar hiç. Erkek bebek istiyorum lütfen bana da yardımcı olur musunuz
Kızlarımı soruyorsanız ilkini sık ilişki ikinci 12. Gün ve 17 . Gün iki ilişki idi.ultrasonda 1 hafta önden gidiyordu doktor erken döllenme demişti.Merhaba hangi günleri değerlendirme yaptınız acaba bizede fikir olsun
Oğlunuz peki hangi günleri değerlendirdnizKızlarımı soruyorsanız ilkini sık ilişki ikinci 12. Gün ve 17 . Gün iki ilişki idi.ultrasonda 1 hafta önden gidiyordu doktor erken döllenme demişti.
13.gün tek ilişkiOğlunuz peki hangi günleri değerlendirdniz
Cinsiyet belli olmuştur nedirBende tahmin alabilir miyim 7 haftalık karından görüntüsü
Sonuç peki şuan meraktayimBayadır paylaşım olmamış ama şayet kalbimden geçen gibi ilerlerse yazacağım demiştim ben de sürecimi anlatayım. öncelikle Çin takvimi ben de tutmadıoğlumda tutmuştu ben zaten bilimsel olarak bir yöntem aramaktaydım Sheetles yöntemi de mantıklı geldi çünkü tüm doktorlar x ler yavaş dayanıklı y ler hızlı kolay ölür demekte. Benim normalde yumurtlama 14. Gün başlıyor 16-7. Gününde çatlama oluyordu ovaluasyon testlerine göre ama ben aylarca 11. Gün bırakınca hamile kalamadım ki bence bu gebe kalması uzak bir ihtimal zaten. Hamile kaldığım ayda yine 11. Gün son korumasız olan ilişki oldu. Lakin o ay ovaluasyon testinde şansıma 12. Gün çift çizgi gördüm hatta biraz tedirgin oldum yumurtlamaya mı denk geldi diye ama bu çift çizgi 12-13-14. Gün de devam edip 15. Gün çatlama oldu. Bence burada olay çatlama gününü net bilmek bu günden çok uzak bir gündeki ilişkiden hamile kalmak çok zor. Tüm bu yöntemlerin de ötesinde çok dua ettim sağlıkla hayırlısı ile nasip olması için evladın kızın erkeği tabi ki yok oğlum olduğu için bir kız evlat diledin kızım olsaydı da eminim erkek çocuk dilerdim Allahımdan umarım herkesin gönlünde olan sağlıkla nasibi olur
Kızımız olacak sağlıkla inşallahSonuç peki şuan meraktayim
Kızınız oldu sanırım sağlıkla büyüsün neler yapmsitiniz paylasirmisinizBenim de bat 19 haziran bir oğlum var bekliyorum ben de sabırsızlıkla.
Oldu mu kızınızBir kızım olsun cok istiyorum28 yaşindayim 3 yillik evliyim. BAT 19 Haziran
MalesefOldu mu kızınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?