- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #18.881
Ve Aleyküm selam canim cok sevindim gözün aydın ALLAH tamamına erdirsin inşeALLAHSelamınaleyküm kızçeler öğrendikki bir kızımız olacakIkra meyra tahminin yine doğru içime umut serpen ilk kişi sen olmuştun Rabbim dileyen herkese hayırlı ve sağlıklı bir şekilde nasip etsin ❤❤❤❤
Bende sormustum ona ama bana dedigin gibi yüzdelik Oran söylüyormus ve tarih ve saatler veriyormus sonrada eger o tarihlerde yumurtlama görürsen iliski oluyormus 5 gün falan vs. Gibi bisiy demediCinsiyet hesaplaması arzum diye sayfanın adı .yalan da olabilir her şey hiç bir fikrim yok
Evet diymi ben de öyle düşünüyorum hemen olmazsa bide en iyisi başlamakCanim nasipten öte yol yok bazen hemen hamile kalirim diyosun aylar sürebiliyor canim ☺
Bana öyle söyledi hatta defalarca sordum mesela ben koz bebek istiyorum ama siz yumurtlamadan sonra ilişki öneriyorsunuz nasıl olcak diye ben kız yüzdesi 80 dersem mesela sen de kız bebek istiyorsan yumurtlama gününü tespit ettiktensonra 5 gün ilişki diyorum dedi .hep ses kaydı ile cevap vermiş bazen anlamadığım yer de oldu arkadan tv sesleri falan geliyorduBende sormustum ona ama bana dedigin gibi yüzdelik Oran söylüyormus ve tarih ve saatler veriyormus sonrada eger o tarihlerde yumurtlama görürsen iliski oluyormus 5 gün falan vs. Gibi bisiy demedi
Ben bir yeri anlamadım iki çizgi kırmızıydı sonra pik olmuş demişsiniz ya .iki çizgi tam kırmızı değildi yAni .pik olduğu yer ikisinin de tam kırmızı olduğu yer dimiOvülasyon testi ile takip ettim canım iki çizgi kırmızıydı ilişkiden sonra bi bakayım dedim pik olmuş ve ilişkiden sonra sağıma yatıp uyuya kaldımyani herşey erkek için olmuş oldu bolca dua ettim her namazımda sağlıklı ben hayırlı kız evlat için Rabbim nasip etti
36 saat sonra çatlamadı kesin midir herkeste aynı şekilde değil miDediğim gibi pik olduktan sonra 36-38 saat sonra yumurta çatlar pik olmadan az öncesini yakalarsan çok iyi yada pik gunu koyulaşmaya başlarken bunları yakalayınca degerlendirin ve degerlendirincede bırakın ama teste devam edin ne zaman silikleşecek ögrenin
Pik dediğiniz tam olarak ne zaman oluyorErkek sperm 24 saat yaşar kızlar 2-3 gün oda kaliteli ise uzun yaşarlar 36 saat sonra çatlarsa yumurta bu demek oluyorki kız şansıda fazla senin içinde iyi olur adwtten hemen sonra yumurtan çatlıyor diye bunu yazıyorum pike yakın zaman olsada şansın var rabbimde yeterki ol desin
İlişkiden 8 saat sonra ilk defa her iki çizgi de tam kırmızı olmustu .tek ilişki miydi pekiBende pik ten 8 saat önce ile kızlarım oldu cnm pikten 36-38 saat sonra yumurta çatlar yani erkek değil kız için yaptıklarınhaa ilişkiden sonra pik oldu ama ne zaman silikleşti onuda takip etmek lazım
Evet tek ilişki ileİlişkiden 8 saat sonra ilk defa her iki çizgi de tam kırmızı olmustu .tek ilişki miydi peki
Canim yumurtlama zamani herkesin faklidir kimisinin hemen catlr kimisinin iki günü bulur sen testlerle vücudunu taniman gerekBana öyle söyledi hatta defalarca sordum mesela ben koz bebek istiyorum ama siz yumurtlamadan sonra ilişki öneriyorsunuz nasıl olcak diye ben kız yüzdesi 80 dersem mesela sen de kız bebek istiyorsan yumurtlama gününü tespit ettiktensonra 5 gün ilişki diyorum dedi .hep ses kaydı ile cevap vermiş bazen anlamadığım yer de oldu arkadan tv sesleri falan geliyordu
Bi de nette yumurtlama gunu hesabi yapiyorsun sonra hangi gunler kiz hangi gunler erkek olabilecegi yaziyor onu da bi deneyinBana öyle söyledi hatta defalarca sordum mesela ben koz bebek istiyorum ama siz yumurtlamadan sonra ilişki öneriyorsunuz nasıl olcak diye ben kız yüzdesi 80 dersem mesela sen de kız bebek istiyorsan yumurtlama gününü tespit ettiktensonra 5 gün ilişki diyorum dedi .hep ses kaydı ile cevap vermiş bazen anlamadığım yer de oldu arkadan tv sesleri falan geliyordu
Hangi site canımBi de nette yumurtlama gunu hesabi yapiyorsun sonra hangi gunler kiz hangi gunler erkek olabilecegi yaziyor onu da bi deneyin
Ben site degilde periot takviminde görmüştümHangi site canım
Buldum bende canım varmış netteBen site degilde periot takviminde görmüştüm
Dok önemli değildir heralde ya korunmalı korunmasız yanlış mı düşünüyorum .bir de doktorla yumurta çatlama olayına nasıl bakıyorsunuz doktora gidip ne söyledinizEvet tek ilişki ileikiz kızlarım oldu pikten 2 gun sonra uzayan akıntım geli o günde dr randevum vardı yumlar catlamış dedi ama önceleri korunmalı oldu 2 gunde bir iki defa dışarı bırakmalı korunmasız oldugu günde 1 ci dışarı 2 ci içeri bıraktık
Benim kistim vardı yani yumlar çatlamıyordu takipteydi drumDok önemli değildir heralde ya korunmalı korunmasız yanlış mı düşünüyorum .bir de doktorla yumurta çatlama olayına nasıl bakıyorsunuz doktora gidip ne söylediniz
Korunmalı ilişkide erkekler neden gidiyor sadece anlamadımBenim kistim vardı yani yumlar çatlamıyordu takipteydi drum
Korunmalı tabiki önemli hatta çok ilişki spermi azaltır erkekler gider kızlar kalır kızların 2-3 gün erkekler 24 saat içerde kalan kızlar olur sürekli
Yok çok ilişkide gidiyor ara verildiğinde erkek olma ihtimali varmış ama korunmalı dediğim adeten sonra 5 günü erkek ihtimalide varmışKorunmalı ilişkide erkekler neden gidiyor sadece anlamadım
Tamam şimdi anladım adetten sonra 5 gün için siz korunmalı olsun dediniz .ypksa onun dışında önemli değil yAni yumurta çatlamadan 3 gün öncesine kadar korunmasız olabilirYok çok ilişkide gidiyor ara verildiğinde erkek olma ihtimali varmış ama korunmalı dediğim adeten sonra 5 günü erkek ihtimalide varmış
Tamam şimdi anladım adetten sonra 5 gün için siz korunmalı olsun dediniz .ypksa onun dışında önemli değil yAni yumurta çatlamadan 3 gün öncesine kadar korunmasız olabilir
Burada yazdım 1 defa korunmasız diyeEvet tek ilişki ileikiz kızlarım oldu pikten 2 gun sonra uzayan akıntım geli o günde dr randevum vardı yumlar catlamış dedi ama önceleri korunmalı oldu 2 gunde bir iki defa dışarı bırakmalı korunmasız oldugu günde 1 ci dışarı 2 ci içeri bıraktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?