Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Rabbim kimin gönlünde ne varsa onu saglıkla nasip etsin kız isteyene kız erkek isteyene erkek saglıkla inşallah hiç bebegi olmayanada saglıklı evlatlar nasip etsin rabbim
Amin...Merhaba kafam biraz karıştı size sormak istiyorum, adetten bitiminden sonraki ilk 5 gün erkek ihtimali fazla demişsiniz ovü testlerini 5 günden sonra mı yapmak gerekir

Amin...Merhaba kafam biraz karıştı size sormak istiyorum, adetten bitiminden sonraki ilk 5 gün erkek ihtimali fazla demişsiniz ovü testlerini 5 günden sonra mı yapmak gerekir
Adet başladıgında başlayın testlere

Pik dediğimiz durum iki çizginin de tam koyu olması değil mi ?
Evet pike yakın zaman da olsun pik günüde olabilir iki renk koyuya yakın oldugunda ve tam koyu oldugunda hangisi olursa olsun birini yakalayın ben pik olmadan 8 saat önce ile tek korunmasız ilişki ile kızlarım oldu ovu testi silikleşene kadarda test yapın yumurta 36-38 saatte çatlıyor ama sizde ne zaman catladıgını takip edin sonraki ayda deneme yapın rabbim yeterki ol desin biz tedbiri bırakmayalım

Çok teşekkür ederim

Ikra meyra size birşey sormak istemiyorum bir arkadaş şöyle şey söyledi sizin yönteminizin tam tersi gibi geldi uygulayan arkadaşlarıyla birlikte kendisinin kızı olmuş sizce hangisi doğru takdir Allahın tabiki...

Merhaba,kısaca şöyle acıklayayım,cinsiyeti belirleyen erkekteki spermin x kromozomu yada y kromozomu olmasıdır,x döllerse kız olur,x kromozomları y’ye nazaran daha yavas gider fakat daha uzun yaşar yani kız bebek istiyorsanız yumurtladığınız günden sonra ki 2 gün eşinizle beraber olun, yalnız o ay bir daha beraber o ay hamile kalmazsanız sonra ki ay bir daha deneyin,erkek olan y kromozomu hızlı gider cabuk ölür onun içinde yumurtlamadan 1 gün önce ve yumurtladğınız gün beraber olmak gerekiyor,benim ablam genetik mühendisi, bunlar olasılıkları arttırır,Allahın takdiri elbette,hayırlısıyla olur inşallah

İşte bende onu anlattım dünkü yazımda y ler 24 saat yaşar x ler 36 saat yaşarlar yumurta çatlamadan yani pike yakın zaman olursa kız olma şansı artıyor erkekler 24 saat yaşar yymurta catladıgı günü yakalayamazlar ttabiki allahın taktiri o ne derse o olur ecmain

Pike yakın olsun ilişki sonra olmasın mantıklı geliyor bana da ama sanki bu arkadaş pikten sonraki 2 günü değerlendirin diyor gibi geldi ben mi yanlış anlıyorum kafam allak bullak

Yoksa sizin söylediğiniz yöntemden mi bahsediyor sonuç olarak fazla sordum kusura bakmayın

Ben hiç bişi anlamadım yumurtamadan bir gün sonra nasıl hamile kalınıyor ve kız oluyor

Ben hiç bişi anlamadım yumurtamadan bir gün sonra nasıl hamile kalınıyor ve kız oluyor
Ben de onu anlamadım acaba yumurtlamadan kastı ikra hanımın söylediği gibi iki çizginin koyu olduğu pik gününden mi bahsediyor . Sonraki 2 günde ilişki riskli ama Y kromozomları çatlamış yumurtayı döller yine erkek olur kız bebek yapmak ne kadar zormuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…