• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 237 63,4%
  • ERKEK

OY: 138 36,9%

• Ankete Katılan
    374
Allah saglikla kucagina aldirsin canim. Emel bu isi biliuo gercekten bende takip edyorm. Bencede kizdir senin bebis 💐
Cin takvimi ne diyo baktin mi🙈
İnşallah öyledir canım hayırlısı ben erkek diyecek diye on dakka mesajı açmadım gerçi erkek olsa da evlat ötesi yok ama insan olmayanı istiyo erkek olsa da canım benim oğullarımı dünyalara değişmem %80 koz deyince çok sevindim cumartesi 12 de randevum var belli olur inşallah

Allah saglikla kucagina aldirsin canim. Emel bu isi biliuo gercekten bende takip edyorm. Bencede kizdir senin bebis 💐
Cin takvimi ne diyo baktin mi🙈
Cin de kız diyo ama ona inanmıyorum Allah’ın takdiri öğreneyim yazarım ama Emel görüntü net değilse bakmıyor bende çıkıntı görememiş oğullarımı 10 haftalıkken öğrenmiştim 12+2 de bu belli değil artık 15 haftalık olduk şükür cumartesi öğrenirim diye düşünüyorum

Cin de kız diyo ama ona inanmıyorum Allah’ın takdiri öğreneyim yazarım ama Emel görüntü net değilse bakmıyor bende çıkıntı görememiş oğullarımı 10 haftalıkken öğrenmiştim 12+2 de bu belli değil artık 15 haftalık olduk şükür cumartesi öğrenirim diye düşünüyorum

Rabbim gonlune gore versin canim saglikla sihhatle insallah💜💐 erkekler daha bi erken belli oluyo ama dogru
Bence prensesin geliyo💜🤗

3. Oğlum geliyo ama hiç üzülmedim sanki erkek istiyormuş hep hayırlısı dedim hayırlısı buymuş
Canim saglikla gelsin rabbim sag salim kucagina aldirsin. rabbim en hayirlisini bilir. 3 erkek annesi olmak da herkese nasip olmaz❣ gule gule saglikli berekeiyle gelsin💐 insan kayip yasayinca saglik dilemekten oteye gidemiyoruz. Evlatlarimizla sinamasin rabbim🙏

Hayırlısı inanın hiç üzülmedim çok dua ettim ama hayırlsı olsun diye üç erkek annesi olmakta çok havalı geldi bana 😂

Aynen canım benim için hayırlsı buymuş hep kızım olsa diyodum ama megerse oğlum olsun istiyormuş sanki öyle hissediyorum
Ne kadar güzel hemen kabullenmen.Keske ben de senin gibi hemen o moda girebilseydm.Allah sağlıklı ve hayırlı eylesin hepimizinkini inşallah

QUOTE="Nesli Er, post: 65230507, member: 806421"]
Ne kadar güzel hemen kabullenmen.Keske ben de senin gibi hemen o moda girebilseydm.Allah sağlıklı ve hayırlı eylesin hepimizinkini inşallah
[/QUOTE]
Valla sanki doktorum erkek demesini bekliyorum öyle bi hissiyat geldi bana çok garip bana ben hep hayırlısı diye dua ettim canım üç erkek annesi olmak cok mutlu etti beni

Back
X