- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.701
İnşallah yanılmamıştır canım cumartesi gitçem inşallah yazarım sonucuAy hadi ınş.Yanilacagini sanmıyorum. Hayırlısı artık sağlıklı olsun da .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah yanılmamıştır canım cumartesi gitçem inşallah yazarım sonucuAy hadi ınş.Yanilacagini sanmıyorum. Hayırlısı artık sağlıklı olsun da .
Allah saglikla kucagina aldirsin canim. Emel bu isi biliuo gercekten bende takip edyorm. Bencede kizdir senin bebisAdım adım gebelik yüzde 80 kız dedi canım hayırlsı
İnşallah öyledir canım hayırlısı ben erkek diyecek diye on dakka mesajı açmadım gerçi erkek olsa da evlat ötesi yok ama insan olmayanı istiyo erkek olsa da canım benim oğullarımı dünyalara değişmem %80 koz deyince çok sevindim cumartesi 12 de randevum var belli olur inşallahAllah saglikla kucagina aldirsin canim. Emel bu isi biliuo gercekten bende takip edyorm. Bencede kizdir senin bebis
Cin takvimi ne diyo baktin mi![]()
Cin de kız diyo ama ona inanmıyorum Allah’ın takdiri öğreneyim yazarım ama Emel görüntü net değilse bakmıyor bende çıkıntı görememiş oğullarımı 10 haftalıkken öğrenmiştim 12+2 de bu belli değil artık 15 haftalık olduk şükür cumartesi öğrenirim diye düşünüyorumAllah saglikla kucagina aldirsin canim. Emel bu isi biliuo gercekten bende takip edyorm. Bencede kizdir senin bebis
Cin takvimi ne diyo baktin mi![]()
Cin de kız diyo ama ona inanmıyorum Allah’ın takdiri öğreneyim yazarım ama Emel görüntü net değilse bakmıyor bende çıkıntı görememiş oğullarımı 10 haftalıkken öğrenmiştim 12+2 de bu belli değil artık 15 haftalık olduk şükür cumartesi öğrenirim diye düşünüyorum
Sen hep hayırlısı olsun dedin demekki hayırlısı bole imiş Rabbim sağ salim kavustursun canim annelerin hisleri yanilmazmis3. Oğlum geliyo ama hiç üzülmedim sanki erkek istiyormuş hep hayırlısı dedim hayırlısı buymuş
Aynen canım kısmet Rabbim ne yazdıysa oSen hep hayırlısı olsun dedin demekki hayırlısı bole imiş Rabbim sağ salim kavustursun canim annelerin hisleri yanilmazmis
Çok umutlu idim dr normalde oğullarını erken soleyip bunda bişey demediginden ama nasip herşey canjmAynen canım kısmet Rabbim ne yazdıysa o
Canim saglikla gelsin rabbim sag salim kucagina aldirsin. rabbim en hayirlisini bilir. 3 erkek annesi olmak da herkese nasip olmaz❣ gule gule saglikli berekeiyle gelsin3. Oğlum geliyo ama hiç üzülmedim sanki erkek istiyormuş hep hayırlısı dedim hayırlısı buymuş
Hayırlı olsun canım. Seninkine de kesin kız gözüyle bakıyordum. Nasip böyleymiş bizim için.3. Oğlum geliyo ama hiç üzülmedim sanki erkek istiyormuş hep hayırlısı dedim hayırlısı buymuş
Hiç önemli değilmiş canım kız erkek kosmet böyleymiş sağlıklı olsun yeterÇok umutlu idim dr normalde oğullarını erken soleyip bunda bişey demediginden ama nasip herşey canjm
Sağlıkla gelsin annesiHiç önemli değilmiş canım kız erkek kosmet böyleymiş sağlıklı olsun yeter
Aynen canım benim için hayırlsı buymuş hep kızım olsa diyodum ama megerse oğlum olsun istiyormuş sanki öyle hissediyorumSağlıkla gelsin annesi
Hayirli evlat olsun insAllah
Ne kadar güzel hemen kabullenmen.Keske ben de senin gibi hemen o moda girebilseydm.Allah sağlıklı ve hayırlı eylesin hepimizinkini inşallahAynen canım benim için hayırlsı buymuş hep kızım olsa diyodum ama megerse oğlum olsun istiyormuş sanki öyle hissediyorum
Gönül kızdan yana olsada doktorum 10 haftalik gebeliğime erkek gibi dedi :/@zuleyha83 canim yeni konumuz bu olsun kiz bebis icin yeni arkadaslari bekleyelim..
Kaçıncı bebeğiniz sizin?Gönül kızdan yana olsada doktorum 10 haftalik gebeliğime erkek gibi dedi :/