- Konu Sahibi Whiteandblue
- #19.741
Ayyyy sen neler yaşamışsın canım ya bana da 12 haftalık hiç çıkıntı yok kız olabilir de sonra 15 haftalık başka doktor erkek dedi biraz vakit geçti hocam net mi dedim bacaklar kapalı şimdi dedi usg de bi çıkıntı var ama çok minnak doktor yanılmış olamaz diyorum ama sağolsun arkadaşlar evire çevire baktılar onlarda erkek olmama ihtimalli yüksek dediler ayrıntılıya kadar beklicam dua ya devam inşallahbelli olmaz bacim bende belki 3cu kiz olur diye yaptim ne yalan soyleyim 12 haftalikken 60% kiz denildi havalara uctum dusun 16 haftalikken gostertmedi aaa dedim kizlar Gostertmez derler dedim kaptirdim kendimi 20 haftalikken erkek denildi 22 haftalikken 90% kiz denildi sok gecirdim sonraki haftalarda hic gostertmedi bide bebek buyuyo zor oluyo kiz kiyafetleri aldim bi gor 33 haftalikken erkek bu denildi Hadi lan yok o kordondur felan dedim cunku bacak arasinda kordon var net degil goremiyoruz felanda deniliyo ben dedim kesin kordon 39 haftalikken dogum yaptim ilk baktigim yeri tahmin Edersin demi anaaaaaa pipili kizim oldu demistim suan 3 yasinda oglum hayirlisi boyleymis