Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anladım tskr ederim benim dediğim ablada ücretli bakıyor Instagram sayfası tekrar açtı bakmak isteyen olursa adı nej.laaktay04 diye geçiyor tabi bizler aciz kullariz her şeyi en başta Allah bilir ne verirse bizim için en hayırlısını versin
Magnezyum ve kızılcık kız için çok iyi.Cunku ph ı düşürüyor.Trendyoldan ph çubukları alıp vajina içinin ph seviyesini ölcebilirsiniz.5'in altı asidik sayıldığı için kız için uygun
Magnezyum ve kızılcık kız için çok iyi.Cunku ph ı düşürüyor.Trendyoldan ph çubukları alıp vajina içinin ph seviyesini ölcebilirsiniz.5'in altı asidik sayıldığı için kız için uygun
Magnezyum sitrat öneriliyor
Kızılcık da meyve aslında pazarlarda olur bazen aktarda da oluyor bı sorun oraya da
Vişne suyu ve kola da ek olarak ben ekleyim
Magnezyum sitrat öneriliyor
Kızılcık da meyve aslında pazarlarda olur bazen aktarda da oluyor bı sorun oraya da
Vişne suyu ve kola da ek olarak ben ekleyim