bir defalık geri çekilme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O haplar öyle her hafta atılabilen haplar değil, çılgınlık yapmayın. Bünyenizi mahvedersiniz, peospektüste yazar düzenli korunma yöntemi değildir diye. Bu kadar korkuyorsanız adam gibi doğum kontrol hapı kullanın, kendi topuğunuza sıkma konusunda ne rahatsınız. Ne kullandığınızı açıp okuyun bi
Ama bir tanesi yüzde yüz korumuyormuş. Bence 3 tane atsam tamamen yok olur risk diye düşündüm. Bence haklıyım hiç okumaya gerek yok ne kullandığımı

Valla benim doktorum da geri cekilmenin bir dogum kontrol yontemi oldugunu ama koruyuculugunun %40-50 oldugunu soylemisti. Dogum kontrolu degildir demek yanlis, riski en fazla kontrol yontemi sadece.
Ben de öyle etkisiz diye biliyordum ama kitapta kondom kadar etkili yazıyor ben de şaşırdım gerçekten

Ama bir tanesi yüzde yüz korumuyormuş. Bence 3 tane atsam tamamen yok olur risk diye düşündüm. Bence haklıyım hiç okumaya gerek yok ne kullandığımı
Çıldırma hiçbir yöntem yüzde yüz koruyucu değildir, uzmanlar %98-99 der bırakır. Bu konularda fazlasıyla bilgisizsin, aldığın hap ne de 100tl vermek çok gelirken 3 tane alıp yutabiliyorsun anlam veremedim.

Şu yaptığınla yani 3 tane hap atmakla, hem zehirlenme hem de kısır kalma riskine davetiye çıkarıyorsun. Bu öz güven seni yok etmeye yeter böyle devam et

Çıldırma hiçbir yöntem yüzde yüz koruyucu değildir, uzmanlar %98-99 der bırakır. Bu konularda fazlasıyla bilgisizsin, aldığın hap ne de 100tl vermek çok gelirken 3 tane alıp yutabiliyorsun anlam veremedim.

Şu yaptığınla yani 3 tane hap atmakla, hem zehirlenme hem de kısır kalma riskine davetiye çıkarıyorsun. Bu öz güven seni yok etmeye yeter böyle devam et
Tamam bence doğru yoldayım. Cehalet bunu gerektirir. Bildiğimden şaşmam. Böyle devam edicem

Ben de öyle etkisiz diye biliyordum ama kitapta kondom kadar etkili yazıyor ben de şaşırdım gerçekten
İşte ben de bunu okuyaraktan böyle bir konu açayım dedim. Bir doktorun yorumunu okudum. İlk birliktelikte gelen zevk suyunda sperm olmaz diye. Ben de Türkiye'nin en bilgi sahibi, en okumuş görmüş geçirmiş kadınlarına sorayım bir dedim. Boşuna almayayım dedim. Ama çok cahilmişim anladım. Tabii ki onlardan iyi bilecek kimse yok. Ah çok cahilim gidip bir hap daha atayım

uff alkollüydüm, alkol. Ayrıca konuma gelen olumsuz mesajların hepsine like atmışsın, lütfen artık bulut ol ve konumdan git. Başka işin yok sanırım
10 sayfa konunuz da 3 kere yorum yazdım sadece neden bu kadar taktın ki bana anlam veremedim ? Ayrıca evet benim senin ilişkin gibi şehvetli aklımı başımdan alacak bir ilişkim yok o yüzden işsizim burada böyle ilişki yaşayanları kıskanıyorum işim bu😂

10 sayfa konunuz da 3 kere yorum yazdım sadece neden bu kadar taktın ki bana anlam veremedim ? Ayrıca evet benim senin ilişkin gibi şehvetli aklımı başımdan alacak bir ilişkim yok o yüzden işsizim burada böyle ilişki yaşayanları kıskanıyorum işim bu😂
Konudaki tüm aşağılayıcı yorumlara like atmışsın. Ayrıca benim kastettiğim o değil. Ne alaka, herkes ilişki yaşıyor. Bence burda olma sebebin kendince ego tatmini

Ben zaten bunu yeterince açıkladığımı düşünüyorum. Bir önceki mesajımı iyi okuyamamışsınız sanırım. Neyi merak ettiğimi neyi öğrenmeye çalıştığımı söyledim. Öğrendim de, yarın da gidip alıcam. Saçma sapan gülmeniz, cehalet demeniz de sinirimi bozmaktan başka bir şeye yaramadı.
İnsanlar burada yardım aradıkları için konu açıyorlar. Ve konu açan kişi hatalıysa da bunu söylemenin bir yolu vardır.
Ya diğer arkadaşlar gibi nasıl konuşacağınızı öğrenerek yorum yapın, ya da yorum yapmayın.
Zira düzgün bir üslupla konuşmamak daha büyük bir cehalet bence.
Evde canları sıkılıyor biri bir şey yazsada saldırsak diye hazır olda bekliyorlar.

Konudaki tüm aşağılayıcı yorumlara like atmışsın. Ayrıca benim kastettiğim o değil. Ne alaka, herkes ilişki yaşıyor. Bence burda olma sebebin kendince ego tatmini
Sende hepsine tek tek kim beğenmişmi diye bakıyorsun anlam veremedim o yüzden sordum afedersin senin tek tek beğenmelere bakman işsizlik değil de benim beğenmem işsizlik 😂😂😂 neyse alıp içmisin ilacını hadi hayırlı olsun 🤌🏼

Ben evlendikten sonra 1.5 yıl böyle hamile kalmadım sonra bir ay bam diye kaldım. O bebeği kaybettik malasef. Sonra doğum kontrol haplarına başladım. 3 ay doğum kontrol hapı kullandım 4. ayın başında hala ilaç kullanırken hamile kaldım. Yaaaaani doğmak istiyorsa doğuyor bu bebeler. Ama senin yerinde olsam alırdım ilaç.

13 yıldır aktif cinsel hayatım var bütün doğum kontrol yöntemlerini ayrıntısıyla incelemişliğim ve çoğunu uygulamışlığım var, ben yolumu bilirim sen rahat ol 😘
Ah sana çok özendim. Keşke senin gibi olsam. Çok bilgi sahibi olmalısın, bende cahil kaldım işte napalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X