- 3 Nisan 2014
- 36.485
- 149.215
- 798
- Konu Sahibi neolsunki9
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürlerMune ye yaz özelden.
Yok yok almış içmiş sanırım . Öyle yazmış .Taaattlımmmm anne olluuyooşuuuunnn . Bebiş gelebilir o ilacı al kendini riske atma mecbur vermek zorundasınheran bir bebek süprizi olabilir git al ve iç biran önce.
Çook şükürYok yok almış içmiş sanırım . Öyle yazmış .
Bende onu diyorum sperm zaten girdigi an korunmus olunmuyo.ilk spermlerin daha kaliteli olduğunu bilmiyosunuz sanırım.
Nasıl kapattırabilirim? Ben biraz cahilim de bilmiyorum
Konu sahibi boşalmadan hemen önce değil, biraz daha önce geri çekildi demiş. Zevk suyu boşalmadan hemen önce gelmiyor mu ?Bende onu diyorum sperm zaten girdigi an korunmus olunmuyo.
az yukarda atanacağım kısa süre önce yazmadın mı?hangi kadrodan atanacaksın cidden merak ettim?Nasıl kapattırabilirim? Ben biraz cahilim de bilmiyorum
Sağlık bakanlığının açıkladığı kontrol yöntemlerinde geri çekilme yok. İsterseniz linki de atabilirim
Eki Görüntüle 2831640
Zevk suyuyla sperm ayni sey mi? Zevk suyundan hamile kalinmaz spermden hamile kalinir. Ikinci turdaki zevk suyundan hamile kalinabilir. Haha daha nasil anlatim cizim yapcamKonu sahibi boşalmadan hemen önce değil, biraz daha önce geri çekildi demiş. Zevk suyu boşalmadan hemen önce gelmiyor mu ?
Yorumları hiç okumadkm sadece konuya yorum yapıyorum eşimle bu yöntem korunuyoruz bugüne kadar bişey olmadıŞu an böyle bir şey yaptığım için taşlanacağımı biliyorum ama taşlanmaya da hazırım.
Bugün geri çekilme yöntemiyle bir birliktelik yaşadım. Olaylar hem ani gelişti hem de o an çok zaman yoktu. Evet düşünmek zorundaydım biliyorum ama neyse. Sormak istediğim şu; boşalmadan hemen önce değil biraz daha önce çekti. Ama içim rahat değil yine de. Ama aynı zamanda ertesi gün hapına 100 lira vermek istemiyorum. Araştırdığım kadarıyla bazıları bunun bir korunma yöntemi olmadığını, çok riskli olduğunu söylemiş. Bazıları da tam aksini. Sizce almalı mıyım ertesi gün hapı?
Lütfen bana da üzülün, yalvarıyorum çok ihtiyacım var üzülmenize.evli değilseniz 100 değil 1000 tl de olsa o ilacı kullanın ! size değil doğacak çocuğa üzülürüm sadece.
Yok be 3.500 falan lütfen fkdkfldlfldlfl ahahahaErtesi gün hapı hapina 100 lira vermezseniz ilerde çocuk aldırmaya 927366477473 lira para verirsiniz![]()
Ahahha gerçekten miEn son geri çekilme ile ilişki yaşadığımda 10 ay önceydi. Şimdi bir aylık oğlumu uyutmaya çalışıyorum.
Neyse ki ilerde param olucak, bitcoin gibi bir yere para yatırdım, zengin olucam, paraya para demiyicemLütfen bana da üzülün, yalvarıyorum çok ihtiyacım var üzülmenize.
E tamam ben de onu anlatmaya çalışıyorum. İkinci de var risk dedim. Zevk suyundan kastım da, bir önceki boşalmanın spermleri kalıyor ya hani. Zevk suyundan hamile kalınıyor diyen yok, zaten ilk zevk suyunda sperm yok. Kaldı ki (olsa bile) erkenden çekmişler.Zevk suyuyla sperm ayni sey mi? Zevk suyundan hamile kalinmaz spermden hamile kalinir. Ikinci turdaki zevk suyundan hamile kalinabilir. Haha daha nasil anlatim cizim yapcam
Haberlerde görüyorum bebeklerini sokağa terk eden öldüren anneler etkileniyorum.. Sadece senin için geçerli değil canım.. Benim 10 yıl çocuğum olmadı sonunda rabbim nasip etti ama istenmeyen bebeklerde bakabilirim..Öyle bir şey yapacağım kanısına nerden vardınız ki
Çok özür dilerim, ben eleştiri olarak algılamıştım. Merak etmeyin öyle bir şey yapmam, sizin adınıza da çok mutlu oldum.Haberlerde görüyorum bebeklerini sokağa terk eden öldüren anneler etkileniyorum.. Sadece senin için geçerli değil canım.. Benim 10 yıl çocuğum olmadı sonunda rabbim nasip etti ama istenmeyen bebeklerde bakabilirim..