• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir degil bin derdim var

Hapiste olduğunu yazmayacaktim ama mecbur biraktiniz 4aydir hapiste.evet dediğiniz gibi artik evlenemez artik aldatamaz benimde cocuklariminda hayatimizi alt üst etti tekrar söylüyorum ben fake değilim

Ya çok saçma adam 4 aydır hapiste 10 yıl yemişş..
Siz burda vah üstüme kuma gelecek diye konu açıyorsunuz...
Ne alaka yanii asıl derdiniz zaten hapiste olması gerekmiyormuyduda yazmicaktım hapiste olduğunu diyorsunuz..
Hapiste olması herşeyi değiştiriyor iştee daha niye tedirginsiniz onunla bununla evlenecek diye..

Bu arada yaşınızıda yazmışsınız 8 yıllık evlisiniz 18 yaşında kaçmışsınız bravo evde kalcam diye mi korktunuz neydi bu acele

Hapiste olduğunu yazmayacaktim ama mecbur biraktiniz 4aydir hapiste.evet dediğiniz gibi artik evlenemez artik aldatamaz benimde cocuklariminda hayatimizi alt üst etti tekrar söylüyorum ben fake değilim
Artık aldatamaz artık evlenemezse ne diye izin verirsem kuma getirecekmiş diye yazdınız? Amacınız ne sizin?

''Ben yine oturup bekleyeceğim'' diye kararı çoktan vermişsiniz daha niçin burada dert anlatıyorsunuz ki anlamadım ben. Sayfalarca yorum yapılmış ama siz aynı.Buyrun bekleyin derim ben.

Neyse yaş bosverin.bosasaydim çoktan bosardim.boşamak kolay olan yol.sizde haklisiniz neden pes edip bosamiyorum degilmi her şeyi anlattim herşeyi yazdim.güzel düşünceleriniz için TSKeederim bu konunun kaldirilmasini istiyorum.yeter biraz rahatlarim belki biraz acilarim diner diye düşündüm ama ne yazik.kkeşke kendinizi herkesin yerine koyup ben şöyle uapardim ben boyle yapardim yada boşa yada calis diyeceginize birazda benim gözümle baksaydiniz hayata.bi derdimi anlattim herşey yaptiniz beni.söylenecek laf birakmadiniz.neyse yöneticiye sesleniyorum konuyu kaldirin lütfen çünkü yorumlar daha çok bunalima soktu beni.

Ha bu arada ben benim.bunu kendime de kabullendiricem.yani ben boyleyim.degisemem.benim hayatin kocamla kurulmuş.benimde güzel Günlerim oldu benimde güzel anilarim var ama ben Esim gibi yapip herşeyi görmezdengelip esgecemiyorum.bende bBuyum...

Neyse yaş bosverin.bosasaydim çoktan bosardim.boşamak kolay olan yol.sizde haklisiniz neden pes edip bosamiyorum degilmi her şeyi anlattim herşeyi yazdim.güzel düşünceleriniz için TSKeederim bu konunun kaldirilmasini istiyorum.yeter biraz rahatlarim belki biraz acilarim diner diye düşündüm ama ne yazik.kkeşke kendinizi herkesin yerine koyup ben şöyle uapardim ben boyle yapardim yada boşa yada calis diyeceginize birazda benim gözümle baksaydiniz hayata.bi derdimi anlattim herşey yaptiniz beni.söylenecek laf birakmadiniz.neyse yöneticiye sesleniyorum konuyu kaldirin lütfen çünkü yorumlar daha çok bunalima soktu beni.
Konunuz kaldırılmaz ve yazdığınız mesajlar silinmez sadece yoruma kapatılır onun içinde yöneticiye mesaj atmanız gerek.:KK52:

Konunuz birazdan kapatılacaktır. İnsanlar burda inanın ne boşanamayan kadınlara empati yaptı. Onlar da çocukları için boşanamadı, onlar da aldatılmayı sineye çekti, onların da gidecek yeri yoktu. Ama tek fark onlar eşlerinin yaptığı yanlışın farkındaydı ve ona saygımı kaybetmedim demiyorlardı. Hala onu seviyorum demiyorlardı. Sizin zor şartlarınızı eleştirmiyor kimse. İnsanlar size bunları yapan adamı hala sevebilmenizi eleştiriyor. Çocuklarınız için en iyisinin bu olduğunu düşünmenizi.

Yorum yazmayim dedim ama duramadim... Tüm sayfalari okudum... Evet belki bosan demesi kolay ama siz durumu basdan kabul etmissiniz .... Bir cok arkadas calıs is bul biraz sabret hayatinı kur gibi gayet mantikli öneriler de bulunmuslar ama siz bunlari bile yanlıs anlamıssınız.....Hep kocamı seviyorum ondan katlaniyorum demıssin ne yazik ki kocacıgın seni sevmiyor.... Sana kocanla ve kumanla mutluluklar dilemekden baska bir sey kalmiyor ....O çocuk sorunlu ailelerde yetisip sorunlu bireyler olarak topluma katiliyor bunu da unutma.... Sen o cocuklari mutsuz bir ailede büyütecegine tek basına mutlu bir sekilde büyüt daha iyi.....Ne yazik ki sen durumunu kendin hazirlamıssin bosuna derdim var diye üzülme bu tavri sergiledikce daha cok üzülürsun...O yüzden derdim var diye söylenme senin derdini ne istedigini kimsede anlayamadı...

Evde huzursuzluk yok evde mutsuzluk yok adam ben Buyum Birak belki degisirim dedi.çocuklara hicbisey yansitmiyoruz.hayatimiz yine güle oynaya devam ediyordu oda benim sayemde.evet sevmiyor beni bunu biliyorum sevseydi aldatmazdi sevseydi aglatmazdi.bunun farkindayim.o bastan boyle değildi.avrupa şoförü orda değişti.belki yaptiklatlrina pişman olur belki herşeyin farkina varirda göstermelikmmutluluğumuzu gerçek olur diye düşündümhhatami ettim.

Kendimizi sizin yerinize koyup zaten boşanın gidin çalışın diyoruz burda..
Ne yani sizin yerinize kendimizi koymak size hak verip sığıntı gibi yaşamı kabul etmek mi?
Benim gözümde şu saatten sonra çocuklarını düşünen bir anne değilsiniz olamazsınızda...
Ekonomik özgürlüğünüz olmayabilir ben size uzun uzun yorumda yazdım çocuklarınızı mı düşünüyorsunuz para kazanmıyorsunuz sonuçta boşasanız açıkta kalırla diye mi korkunuz bu mu diye(çünkü böyle düşünceler içerisinde olsaydınız burdaki bütün hanımlar halinizden anlardı).. sizden bu konuda zerre cevap gelmedi sadece ergen kızlar gibi kocamda kocam diye tutturmuşsunuz bırak bu ''herşey çocuklarım için'' lafını... Her şey müstehak...
İnsanın ''alın kocanızı başınıza çalın'' diyesi geliyor...

Tamam hepiniz haklisiniz ama bizde boşanma yok mahveder beni de diye yazmistim.onuda hatirlayin

Back
X