Evet arkadaşlar bu sitede hep bir derdim var bölümüne konu açtımmuzatmadan konu giriyorum
Okuladan birinden hoşlanıyorum internette fln ekledik konuşuyoruz hatta ama o bnden hoşlanıyo mu hoşlanmıyor mu bilmiyorum. işte bu ilişkilerden konu açıldı işte bence uzun bir süre kimseyle çıkma falan dedi neden diye soruncada bu zamanlarda ilişiler uzun olmaz üzülen taraf sen olursun falan dedi. ona sordum peki sen istiyo musn biriyle birlikte olmak yok dedi zaten ilişkileri de hep kısa süreliymiş neden kısa sürüyo diyincede amaç ne diyor....
Çok kararsızz kaldım yaa dış görünüşü çok iyi birne benzi ama bu anlattıkları tuhafıma gitti kararsız kaldım! unutmalı mıyım yoksa elbet birgün oda sever mi diyim? nediyim ki çıkmazdayım yaa
alsında düşünmek gerekirse kendisine çok bağlanmadım o yüzden unutmakta çok uzun sürceğini sanmıyorum moralim yerine geldi böyle konuşunca iyiki varsınız...
bu zamanlarda ilişiler uzun olmaz üzülen taraf sen olursun falan dedi
Bu sözünde çok haklı...Kendide kısa süreli ilişkiler yaşıyorsa hiç yanaşma derim...Çünkü bu tür erkekler biri gider biri gelir mantığı vardır..Yanı birini önemsemeleri hatta sevmeleri çok zor...Bunlar uzak durulması gereken erkek tiplerinden biri...Çok iyi birine benziyor diyorsun..Söyle dışarıda gezerken gördüğümüz çoğu kişide insana benziyor ama kimisi dolandırıcı,kimi katil,kimi yalancı,kimide bilmem ne...görünüşe inanma insanlar çok iyi kamufle edıyor kendini heleki erkekse...sana böyle üç beş akıllı laf eder direncini kırıp güvenini kazanmak için sonra kendi yapmadığı pislik kalmaz...Bir erkeği tanımak istıyorsan bir önceki sevgilisine sorun ...nede olsa o onu yaşamıs biri olarak iyimi kötümü nasıl biri sana az çok tüyo verir..gerci cocuk azıyla demiş ,çok iyimser olma ...her erkek kurttur unutma bunu.
Evet katılıyorum artık ortada.klasik bir erkek..zamanında ask acısı cekmis bir kız tarafından oldukca üzülmüs belki hala unutamamıs yada bir baskasına kaptırmıs hıncını baska kızlardan alıyor kendi deyimiyle kısa süreli yada gündelik iliskiler yasıyor ve suna emin olun asla sizden hoslanmıyor
Bence senin ondan hoşlandığını hissetti ama o senden hoşlanmadığı için bunu dolaylı yoldan belirtmek istemiş 'şimdiki ilişkiler kısa sürüyor, ilişkim olsun istemiyorum' diyerek. Sana sinyal vermiş ama sanırım epeyce hoşlandığından algılayamadın durumu. Çok net her şey oysa ki... Hiç düşünme sen bunu, bağlanmadım da diyorsun, aklından silmek çok daha kolay olacak o zaman.
klasik bir erkek..zamanında ask acısı cekmis bir kız tarafından oldukca üzülmüs belki hala unutamamıs yada bir baskasına kaptırmıs hıncını baska kızlardan alıyor kendi deyimiyle kısa süreli yada gündelik iliskiler yasıyor ve suna emin olun asla sizden hoslanmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?