- Konu Sahibi AYLINNN7677
-
çocuğunu sevdin diye bir insanla hayat birleştirilir mi?
Hem güvensizlik yaşamışsın,dahası duygusal olarak birşey hissetmiyorsun gibi geldi..
O kişinin kızını alıp sen mi bakıyorsun birkaç günlüğüne ?anlamadım..öyleyse de,o da biraz tuhaf..
konunun disina cikacagim belki ama ben ne sana nede o adama birtek o yavrucaga takilip kaldim...
Yazik ya....bir lokma sevgi görmek icin babasi ile evlenmeni istiyor!:çok üzgünüm:
Kimbilir neler yasadi bu kisacik ömründe....neler gördü!
Offf....cocuk olmakta zormus be....:çok üzgünüm:
Anasinin babasinin hatalarini hep bu mahsumlar cekiyor.
Sana gelince arkadasim: Hatir icin evlenilmez....belliki bu adamin daha cok kirli camasirlar var....cocugu cok sevdiysen, arada bir al gezdir, sev, hem onuda sevindir....ama evlilik olayini unut bence.
olmazz,üzülürsün...mantık evliliğini, çocuğu olmayan ve mümkünse 2 kere evlenmemiş ,üstelik sana yalan söylemeyen biriyle yap bence..( tabi gönlüm severek aşk ile evlenmenden yana)..ohaoldumsmile
bana da cok sacma geliyor sonucta cocukla degil adamla evleniyorsun , ha ayni evde olcaksiniz evet ama her gece ayni yataga o adamla ( ismini bilmedigimden) girceksin , bence cocuga olan sevgin yüzünden böyle riske girmemelisin
aşk kaldımı ki....herşey yalan dolannn..yakalayan dünyanın en şanslı insanı demek...
aşk insanın içinde,senin kii taa en diplerde kalmışş.dilerim onu canladırcak birisi karşına çıkar:1rolleyes: Karamsar olmasan belkide bu insanla bile biran için evlenmeyi düşünmezdin..( bu insan derken küçümsemek adına söylemiyorum)
sanırım 30 yaş sentrozomu bu..yada birşeylerden kaçıp bir yere sığınma..kimbilir...
Ama inanın adam iyi gibi amaa amaa yuzune bile bakamıyorum
anlıyorum..ama geç kalmış falan değilsin..hele ki bu düşünceyle evlilik düşünüyorsan bir daha düşün...adam tabii ki iyi olabilir,şansız evlilikler de atlatmış olabilir..bişiy diyemeyiz kimsenin de demeye hakkı yok..sadece yaşadıklarımdan yola çıkarak üzülürsün dedim ben..birini tanımak,ona hayatını açmak çok büyük bir sorumluluk; fakat iki kişiye hayatını açıp,onların sorumluluğunu almak daha büyük bir sorumluluk ki sen daha önce evlilik yaşamamışsın..herşeyi göze alabilirsen tabii ki olumlu düşün...hislerini dinle,sana yardımcı olacaktır..:1hug:
sırtından vurulmak kötü bişiydir..hele ki yaşadıklarını bastırmak,hayatına devam etmek...ama inan zaman ne çıkarır karşına bilemezsin...karamsarlığını at biran önce ve sadece arkadaş kalın derim...
o her ne düşünürse düşünsün..önemli olan senin ne düşünüp hissettiğin....o işin tabiki o kısmınıda düşünecektir " kızıma iyi bir anne".senin eş olmaya daha hazır değilken anne olmaya ne kadar hazırsın o da ayrı bir mevzuu canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?