- Konu Sahibi AYLINNN7677
-
Arada cocugu alirsin tabiki bu insanla arkadas kalicaksanki ben kalnazdim Hayati yalan ustune kurulmus!!!
Simdi bu adamla idtemiyosan evlenmiceksin tabiki isin icinde birde yalan var yaramaz bacim bu sana
sağol rakıcı ablam benim fikirlerin su gibi geldi bana...
Sağol canım da abla deme birden bunalıma girdim...
kafamçokkarıştı
bana öle içten sarılıyorki..belki bende ona muhtacım gibi..bana çok güzelsinnn canımmmmmmmm diyor....sana anne diyim mi diyor..aklıma babası geliyor siması geliyor adamın...hayırrr diyor
canımcım en küçük bir sınavda bile birinci olmak sevindirir insanı.ki sınav en fazla bir saatlik bir olay.hayat ve evlilikse bir ömür.neden bu ömürde her sınavda ikinci ve hatta üçüncü olasınki?senin ilk heyecanlarının tümünde o alışmış olacak;güceneceksin...ha mutlu olur musun elbette olabilirsin ama bence sen sınavında birincisi olacağın bir adam seç..
ya bitirsene o sapığı iyimsmn sen..topla kendini amaaa...
ya konunu okuyunca yani yazamadan edemedim aynısını gördüm bu olayın çünkü bu kadar benzerlik olur bi akrabamın başına geldi ama çok yakın akraban yani,o kişide 2 evlilik yapmış birincisi karısı aldatmış güya ondan ayrılmış 2 de çocuğu var 2. evliliğinide kızına işkence yapıyomuş güya kadın dövüyomuş falan diye ayrılmış ondanda işte kendini bir övmüş bir övmüş nerdeyse 4 ,4 lük adam yani diye evlendi akrabam ama mutlumu hayır çünkü adam acayip sorumsuz evle alakası yok heryere borç falan vyrdumduymaz kızına bile doğru düzgün babalık yapmıyo sevgi göstermiyo yazık çocuklara akrabamın ufak bir geliri var o alıyo herşeyini adam hiç birşeyiyle ilgilenmiyo kızının bile yani bunları anlatmam içine girmeden bilemiyo insan bazen girincede iş işten geçmiş oluyo sen neyseki çabuk ayıkmışsın kendini kurtarmışsın bence arkadaş olarak bile görüşme boşver unut onları çıkar hayatından.:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?