Bir derdim mi var acaba ben mi büyütüyorum?

Zorla konuşmaya çalışıp evlenmen hata. Sen kendini değersizleştirip peşinden koşmuşsun, zorla güzellik bu kadar olmuş. Hiç değilse bundan sonra biraz cool davran.

bence rahat olun onu takmayan tavırlar sergileyin . hani barısmak için ugrasmıssınızya tamam razı ettiniz ama adam kadına göre daha az caba sarfediyorsa hazır buldumcu oluyor.

Eşinin telini karıştırmak yanlış falan değil. Tabi karıştıracaksın Yeri geldiğinde. Eşler arasında telefon gizlenmez, gizleyen varsa gizlediği birşey vardır zaten

Paronayaklik,delilik hmm erkeklerin klasik suçlamaları. Geçmişi, bazi seyleri bu kadar irdelersen kendine ve evliliğine zararın olur. Ne idiği belirsiz bi kadınla kendini kıyaslaman yok onda mutlu imiş falan geç bunları ya takmaya asla değmez. Daha çok yeni evlisin bi daha bu zamanlar gelmez keyfine bak.

Bu kötülüğü neden yapıyorsun ki kendine, seninle mutlu olmadığı hususu sadece senin çıkarımların ve dolayısıyla fotoğrafta gördüğün mutlu hali de öyle veya sanrı.

Tek gecelik birliktelik demişsin zaten, alkolden oluşan boş bir bakışı veya gülümsemeyi mutluluğa addetmemelisin.

Artık evlisiniz ve sen de evliliğine odaklanmalısın. Geçmişi kurcalama, kurcaladıkça kendine ve eşine yakıştıramadığın iğrençliklerle geleceğimi körelteceksin, yapma.

Aman boşan bence bu ne saçmalık ben bile okurken sinirlendim yani

Herkese çok teşekkür ederim... değer verip yazdıgınız için... herşey gönlünüzce olsun...

Parayla birlikte oldugunu nerden biliyorsun onu anlayamadım?

Günde kaç kisiyle birlikte olan biriyse cinsel hastalık bulaştırdı diye korkardım ben olsam.
Kendisine sordugumda söyledi zaten kadında öyle görünen bir kadın

İnanın bende sizin gb düşğnüyorum. Zaten çözüm yoku bulamadıgım için buraya yazdım. Çok teşekkür ederim sizede anlayıp dinlediğiniz içşn. Dediklerinizi uygulayacagım.

Valla arkadaşım, ayrıldığın ve senden uzak duran bir adamdan bahsediyoruz. Ben barışmak için neden elinden geleni yaptığını bile anlamadım ama evlenmişsiniz artık. Seni aldatıyor mu? Aldattı mı bilemem ama aşk mutluluk dediğin şeyler dış güzellikle olmuyor. Yani hayata bu açıdan bakarsan yanlış yaparsın. Yani fotoğraftaki kadın güzel olsaydı için rahat mı edecekti. O zaman iğrenmeyecek miydin?

Eşinin telini karıştırmak yanlış falan değil. Tabi karıştıracaksın Yeri geldiğinde. Eşler arasında telefon gizlenmez, gizleyen varsa gizlediği birşey vardır zaten
kesinlikle katılıyorum. herşeyi paylaştığın insanla telefonunu paylaşamıyorsan ortada bir sıkıntı vardır zaten.

Ben seven bi insan olarak onun peşinden koştum bu konudada asla pişman değilim. Kadının güzellik mevzusuna gelirsekte etkilenmek manasında demiştim. Neden tiksindiğimi açıkça anlattım. Bu kesin tavırlarnızı asla anlamıyorum anlamayacagımda. Bazı insanlara kalsa bosanmam yada hemen unutmam bekleniyor. Kendinizi benim yerime koyarak düşğnürseniz belki daha iyi anlarsınız

Ama o kadını sevseydi onla evlenirdi neden seninle evlendi ?sevmediği biriyle evlenmez kimse

Ama o kadını sevseydi onla evlenirdi neden seninle evlendi ?sevmediği biriyle evlenmez kimse
Zaten ben o kadını seviyor demedim parayla birlikte oldugu bi insan. Ve o resimdeki mutlulugunu unutamıyorum çünkü benim ısrarım dısında benimle olmuyor ve cok kısa sürüyor dedim. Ve bende iğreti oluyorum o resmi gördüğümden beri öyle bir kadınla birlikte oldugu için dedim

Sende uzak dur yani sende umursama üzerine düşersen kıymete biner hatta kafana göre takılıyormuş gibi yap

Alkollüdür orda ondan öyle sırıtıyordur mutlu görünüyordur eşin kendi için doğru olanı bilen ama uygulayamayan biri. Bi arkadaşım vardı eşi benzer şekildeydi aşağılaya aşağılaya kendine bağladı. Kocasıyla alay ediyordu aşağılıyordu bıyık altından üzerine espri yapıp laf sokuyordu. Sanki elinin altındaki kadınmış gibi değilde daha tavlaması için çok fırın ekmek yemesi gerekiyormuş gibi. giydiği kıyafete kadar beğenmiyordu.
Şimdi çok mutlular üstelik eşi çok değişti. Ama kadın hala aynı aşağılayıcı tavırları sergiliyor ama eskisi gibi değil konuştuk huy oldu napiyim dedi.

Aynısını bende yapıyorum bakalım nolacak bende büyük bi heyecanla bekliyorum. Ama değişmek için çabalıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…