• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim mi var acaba ben mi büyütüyorum?

Utse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2016
38
26
3
merhaba öncelikle kendimi tanıtayım 24 yaşındayım daha yeni evlendim 2 ay oldu...
öncelikle biz evlenmeden önce 6 ay bi ayrılık yaşadık ben ayrıyken hep onu takip ettim ne yapıyor yada nasıl diye. Ve o sırada barısmak için elimden gelen herşeyi yaptım ki bu sayede barıstık... eşimin çalıştığı yerde bi kız vardı ben aralarında biz ayrıyken hep bişeyler gectiğini hep hissettim ve bak uzak ol bu saatten sonra yok bak bişeyler olmuş belli dedikçe beni delilikle paranoyaklıkla suçladı. Bu arada biz barıştıktam bi hafta somrada komusmaya falan devam etmişler. Geçen gün bana itiraf etti ve ben yıkıldım. Bunun dışında aramızda bi birliktelik olamıyor olamıyorda derken hep ben zorluyorum o şekilde oluyor ve ben sürekli internetten ve burdan okuduklarıma göre hep bi çözüm aradım. Elimden gelen herseyi yaptım. Konustum yinede bi çözüme ulaşamadık. Artık son çare beni aldatıyor diye düşünüp teşefonunu karıstırdım. (Yanlış biliyorum ama bu durumda olan bi insan başka ne yapabilirki) bi kadınla bi resmini mail adresine saklamak ğzere atmış. Kadını görseniz gerçekten çok çirkin. Ve oarayla birlikte olduğu biri. He bu arada bu benden önce olan bişey. Zaten ona kızgınlıgım bundan dolayıda değil resimde o kadar mutlu ki. Benle hiç o kadar mutlu görmedim ben onu. Ve sürekli kendimde kusur aramaya başladım. Ama öyle bi kadına dokunup birlikte oldugu içinde tiksiniyorum ne yapmam gerektiğini artık bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var... hepinize teşekkürler ve sevgiler

Böyle devam ederek kendini ve evliliğini yıpratırsın.
Konuştun olmadı o zaman birlikte terapiste gitmeniz lazım.
Eğer aranızdaki cinsel iletişimsizlik hallolursa ve bu konuyu kafana takmaya devam edersen o zaman bireysel yardım alırsın.
Başka çaresi yok.

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Ben mi yanlış yapıyorum bilmiyorum. Ondan soguma düşğncesi bile beni rahatsız ediyor

Cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Ben mi yanlış yapıyorum bilmiyorum. Ondan soguma düşğncesi bile beni rahatsız ediyor

Evet yanlış yapıyorsunuz. Gereksiz bence bu kadar araştırmanız. Çünkü bir şey yapamayacaksınız. Eee girdiniz gördünüz evet yemiş eskiden bir haltlar... Ne oldu? Bildiğinizle kaldınız. Boşanacak mısınız? Yok. Hesap mı soracaksınız? Hayır, haddinize değil. (sizden önce olup bitmiş) O halde bilmenize ne gerek var? Kendi kendinizi yemeyin. Bırakın eski hesapları şu anki problemlerle ilgilenin çözebilmek için.

Bu kadar katı tavırları ne yazıkki anlayamıyorum. Burada derdimi anlatmak için çözüm bulabilmek adına yazdım farkındaysanız.

Ta başta barışmak için o cabalayacakti sen değil, demek ki sen onu daha çok seviyorsun, kadın daha çok sevdiğinde hep yıpranır

Ben zaten ondan öncesine karısamam ama o resmi gördiğimden beri ondan sogudum içten içe iğrenme hissim var. Bunu nasıl aşmam gerektiğini bilmiyorum ve o resimdeki mutlulugu gözümün önünden gitmiyor. Ben nasıl onu mutlu edemiyorum diyip kendini yiyorum.

Ve gerçekten öyle ben onu onun beni sevdiğinden daha çok seviyorum ayrıyken konustugumuzda oda hep bana ima ederdi belkide ben onu safça beklediğim için bu kadar agrıma gitti

Evlilik danışmanı ya da mutsuz hayatlar. Bu arada sakın çocuk yapar kocamı eve bağlarım deme daha beter bi bataklığa girersin.

Yok zaten çocugum olmuyor benim yani aslında olma ihtimali çok düşük. Yumurtlamam çok az. Mutlu olmaya geri dönmek istememin sebebi oda beni gercekten seviyor bunu hissediyorum. Söylüyorda. Sadece unutamadığım şeyLer beni rahatsız ediyor

Rabbim bütün kadınları, eşini/sevgilisini sırf sevgisinden kıskandığı için; paranoyaklikla suçlayacak adamlardan uzak tutsun ve hiçbir kadına yediği hakaretlere rağmen kendini savunamayacak acizliği yaşatmasın.

Eşin değil sevgilin olsaydı daha ağır konuşabilirdim ama şu an tek söyleyebileceğim şey, o seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyor. İnşallah ozguvenini toparlayıp kendinin sevilmeye değer bir kadın olduğunu anlayıp eşine seni kaybetme korkusunu hissettirmeyi başarırsın. Yoksa bu şekilde buraya daha çok konu açacaksın gibi görünüyor.

Yazmayı unutmuşum, o eski fotoğrafa gelince de o konuyu biraz abartmışsin. Ne kadar eski bilemiyorum tabi ama sırf bir fotoğrafta fazla mutlu gülümsedi diye o tiksindiğin kadınla bile daha mutlu olduğu kanısına varamazsın. Alt tarafı bir fotoğraf belki çok sarhoştu orada. Kadının kim olduğunu da bilmiyorsun sanırım belki senin kurduğun gibi tiksinmeni gerektirecek bir yakınlaşma bile olmamıştır. Sil gitsin fotoğrafı senden onceymis nasılsa.

Rabbim bütün kadınları, eşini/sevgilisini sırf sevgisinden kıskandığı için; paranoyaklikla suçlayacak adamlardan uzak tutsun ve hiçbir kadına yediği hakaretlere rağmen kendini savunamayacak acizliği yaşatmasın.

Eşin değil sevgilin olsaydı daha ağır konuşabilirdim ama şu an tek söyleyebileceğim şey, o seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyor. İnşallah ozguvenini toparlayıp kendinin sevilmeye değer bir kadın olduğunu anlayıp eşine seni kaybetme korkusunu hissettirmeyi başarırsın. Yoksa bu şekilde buraya daha çok konu açacaksın gibi görünüyor.

Amin umarım hersey hepimiz için güzel olur peki o kaybetme korkusunu nasıl yaşatabilirim? Ne yapmam gerekir? Annem uzakta yasıyor bi kaç arkadasımla konustugumda erkek unut diyorlar

Hayır benle barısmadan 1 ay önce parayla birlikte oldugu biri. Tiksinmemin sevebi öyle kadınların günde kaç kişiyle birlikte oldugu belli olmayan insanlar. Ve esim benimle evlendiğimiz andan itibaren hiç istEkli değil.

Amin umarım hersey hepimiz için güzel olur peki o kaybetme korkusunu nasıl yaşatabilirim? Ne yapmam gerekir? Annem uzakta yasıyor bi kaç arkadasımla konustugumda erkek unut diyorlar
Kayberme korkusunu yaşatmak için onu kaybetme korkunu bastırman gerekiyor önce. Ozguvenin olsun giyin süslen, o ne yapıyor ediyor diye düşünmeyi bırak mesela, çünkü sen ne kadar kafanda kursan da, ne kadar engellemeye çalışsan da yapacak adam bir yolunu bulup yapıyor emin ol. Hepten rahat bırak demiyorum gözün üstünde olsun ama o sana bakmıyorken izle. Yani karda yürü izini belli etme. Bir şey olursa zaten çıkar önüne. Ben bugüne kadar hep öyle dua ediyorum ve ters bir şey olunca Allah önüme çıkartiyor.

Şu an sizin ilişkinizde bi aldatılma falan yokmus çok şükür. Sen mutlaka ki kıskanmakta haklısın ama bu kadar dillendirirsen adamın aklına sokarsın. bir de eşin seni rahatlatacak hiçbir şey söylememiş aksine seni daha da iskillendirmis. Böyle şüphelerle değil ama gerçekten elle tutulur bir şey görürsen arkana bakmadan gideceğini hissettir. Kim o kadın neden konusuyosun diye baskı kurarak değil de Merak ettiğinde şakayla karışık sor tatlı sert yap. O kadın kim ki neden kıskanayım havasına bürün, yani kadını rakip görme basite al

Hayır benle barısmadan 1 ay önce parayla birlikte oldugu biri. Tiksinmemin sevebi öyle kadınların günde kaç kişiyle birlikte oldugu belli olmayan insanlar. Ve esim benimle evlendiğimiz andan itibaren hiç istEkli değil.
Parayla birlikte oldugunu nerden biliyorsun onu anlayamadım?

Günde kaç kisiyle birlikte olan biriyse cinsel hastalık bulaştırdı diye korkardım ben olsam.

Yok zaten çocugum olmuyor benim yani aslında olma ihtimali çok düşük. Yumurtlamam çok az. Mutlu olmaya geri dönmek istememin sebebi oda beni gercekten seviyor bunu hissediyorum. Söylüyorda. Sadece unutamadığım şeyLer beni rahatsız ediyor
Evet gerçekten çok seviyor çok imrendik doğrusu !

Bu da ciddi bi sorun işte ilk zamanlardan beri mi böyle? Sevgiliyken istediğini belli eder miydi? Belki seni istemediği için değil de depresyonda falandır. 2 aylık evliymissin şimdi gördüm. Bu kadar taze evliyken uğraştığın şeylere bak gerçekten üzüldüm. Ama bak bizim bir yakınımızin oğlu daha yeni 3 aylık evliyken bosaniyordu. Sebep yok. Adam herhalde evlilik tribine girmiş, ne kızla birlikte oluyormuş ne sohbet ediyormuş ki bunlar severek evlendi. erkekler kadınlar gibi değil evlenince özgürlükleri elinden alınmış gibi bunalıma giriyorlar. Kız kaynanasina anlatmış durumu açık açık kadın oğlunu bi güzel haşlanmış şimdi çok mutlular. belki öyle bi durum vardır eşinde

Katı tavırlı bir şey söylemedim ki, düşüncemi söyledim. Aksine iyiliğin için. Kendine zarar kafana takman. Mizacımı sert bulmuş olabilirsin ama normal şekilde söyledim seni düşünerek.

Back
X