Cok Tesekkur ederim ozellikle watsapp konusmalarina bakmak istiyorm insallah basaricammIphonelarda ana ekranı sola kaydırınca ekran süresi diye bir kısım var. Uygulamayı silse bile orda ne kadar vakit geçirildiği yazıyor. Ekran görüntüsü bu günü gösteriyor ayrıca hafta dökümü de var.
YazacağımNerde yasiyosunuz acaba ozelden yazar misiniz sikinti olmazsa.bigisayarci bi arkadasim var hacker gibi belki yardimci olabilir.konunuzu gunlerdir sessizce takip ediyorum allah yardimciniz olsun insallah.cpl guclusunuz ve akillisiniz masallah size.yavrularinizla guzel omrunuz olsun insallah bundan sonra
Çok teşekkür ederim, Kalbinizin güzelliği ve ettiğiniz dualar yeter. Allah razı olsunSatis yaptiginiz sayfayi ifsa etmeden destek olmamiz mumkun mu acaba? Maddiyat en büyük sorun olacaktir. Bizim de destegimiz olamaz mi
ne büyük haddini bilmezlik! sağlam bir tazminat davası hak ediyorlar.Konu sahibi eşinin aldattığından şüphe etmiş ve konu açmış. Kk nın meraklı ve hafiye hanımları kadını ifşa etmişler. Kocasının adına kadar bulmuşlar. Hatta kadının sosyal medyasında açık açık yazmışlar. Yetmemiş kocasına mesaj atmak istemişler, trolmü diye merak etmişler.
Bu bana muhtaç hissettirir. Düşünmeniz yeter. Ben çalışayım da rızkım gelir beni bulurAynen bizde sayfandan arkadas olup sana yardimci olmak isteriz. Sayfanizi ozelden yazin bizde biseyler aliriz
İnşallahSize sahte diyenler,soğuk kanlı diyenler, başlarına gelmeden asla anlayamazlar. Dilerim rabbim hiç getirmesin. Deliler gibi sevdiğim eski sevgilim tarafından aylarca aldatılmışım haberim yoktu. Tabi evli ve çocuklu olunca işler daha zor ama o zamanlar canım nasıl yandı çok iyi bilirim. Şimdi evliyim eşimle severek evlendim dünyalar güzeli bir oğlum var, velhasıl çok mutluyum ama o aldatılmanın acısı hissi şuramda kaldı. Kız kardeşim dahil kimseye anlatamadım, ağlayamadım bile. Benimki soğuk kanlılık değildi artık hissizliğinde getirdiği yok oluştu, ruhen ölümdü. Sonra ne mi oldu. Ben zamanla unutup allahın açtığı hayırlı kapılarsan geçerken, o kişi önce beni aldattığı insanla kaçıp evlendi, sonra kadının ona yalan soyledığını hatta ilk kocasından 1 çocugu bile olduğunu öğrendi,işleri yolunda gitmedi, dükkanları kapandı, iflas ettiler , çiftlik dükkan falan ne varsa kaybettiler, kız bunu bıraktı başkasıyla evlendi, bu bana tekrar gelmek istedi, ama allahın ilahi adaleti henüz tam tecelli etmemişti. Oğullarının beni aldattığını bilip diğer kızı isteyip beni oyalan anne babası boşandı, babası annesini başkası ile aldattı. Şimdi kapı komşum bu insanlar. Yani öylelerdi, terk edip gittiler buraları, bir tek babası kaldı. Özetle, allah kimsenin yanına koymuyor mazlumun ahını. Siz gönlünüzü ferah tutun. Rabbim her şeyi görüyorda biliyor da. Gün gelecek acınız geçecek, gerçekten yeniden doğmuşa döneceksiniz. Lütfen o dik duruşunuzu gücünüzü kaybetmeyin.
Bir pedagog destegiyle ayrildiginizi soylemen gerekiyor sanirim. Daha cok kucukler cunku3 ve 10 yaşındalar. Büyük oğluma misafir gelen yiğen demiş annenler boşanacakmış diye. Gittiklerinde sordu 'nerden çıktı oğlum yanlış anlamış. Hem ayırsak bizim dedenin evine gidip babanı terk etmemiz gerekirdi, bak biz ebdeylz7. Baban gelecek' dedim
Ufaklık ta bugün delilleri çıkarttım renkli olarak oradan profil resmini gördü en üstte, bu benim babam, nerde benim babam deyip durdu, ağladı... Rabbim kolaylık versin, ferahlık versin bana ve en Çok evlatlarıma
Haklısınız ama o an gözleri dolu dolu bana gelince ve bende hala olayın sokunda olduğum için söyleyemediğim. Aöa doğru şekilde söyleyeceği İnşBeni yanlış anlamayın , şu an için sizi üzmek istemiyorum ama oğlunuza yalan söylemeyin.
" Bosanma konusunu konuşmak için erken, böyle bir durum netlesirse ilk seninle paylaşacağım . Karı koca olarak ayrilirsak bile anne baba olarak kalacağız hep. Seni , sizi çok seviyorum . Sarıl bana. " gibi kısa bir konusma yapabilirsiniz.
Size olan güvenini kaybetmemeli. Kritik bir yaşta.
Ya bunu demek ne kadar doğru bilmiyorum ama illa wp yazışmalarını görmek istiyorsanız bilgisayarınıza whatsapp web indirin sonra telefondan (onun telefonundan) whatsappa girin ayarlara tıklayın whatsapp Web yazan kısıma tıklayın, yüklediğiniz whatsapp Web uygulamasını açın orada bi kod çıkacak telefonun kamerasına o kodu okutun (ayarlardan tıkladığımız bölümde kamera açılıyor) artık ne yaparsa yapsın yazsın vs bilgisayardan görebiliyorsunuz. Açıkçası bunları yapan kadınlardan ben hep nefret ederdim ta ki evlenene kadar. Ben eşimi çok seviyorum ama evliliğimizin ilk ayında güvenimi yerle bir etmişti aldatma olmadı ama internetten tanıştığı 1-2 kızla güya arkadaşça yazışmaya devam etmişti kızlar da biliyor evlendiğini hatta utanmadan kızın biri evlenmeyi düşünmüyordun niye evlendin vs demişti. Rezil ettim tabi ama gördüm ki kadınlar bırakmıyor sülük gibi yapışıyorlar. Hatta birini çalıştığı iş yerinden (kadın polisti) amirlerine şikayet ettirdim korkmuŞtu baya. Ama güven gidince gelmiyor ki geri. Eşim çok çabalıyor, hata yapmamak için her şeyi yapıyor vs ama ne bileyim güven yıkıldı mı gelmiyor. Tek bir hatası olursa durmayacağım ve bunu olabildiğince çirkef bir şekilde yapacağım. Bu yüzden ne yazık ki her türlü şeyi kurcalıyorumCok Tesekkur ederim ozellikle watsapp konusmalarina bakmak istiyorm insallah basaricamm
Neden muhtac olasin? O senin isin. Bizler de musterin olacagiz. Bunda muhtaclik ne var ? Oyle dusunme lutfen. Biz her turlu destek icin burdayiz.Bu bana muhtaç hissettirir. Düşünmeniz yeter. Ben çalışayım da rızkım gelir beni bulur
Amin inşallahGerçekten çok büyük geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun bundan sonra.Kanserli bir hücreden kurtuldun.Helal olsun keşke bütün kadınlar senin gibi güçlü olsa.Burdaki konularda bile birçok kadın yok çocuğum var naparsa yapsın adam ama çocuk babasını görsün, yok para nasıl kazanıcam yok elalem ne der diye bahanelerin arkasına sığınıyorlar çok kızıyorum.Ellerine sağlık Allah bol kazançlar bol müşteriler versin.
Neden oyle hissedesin ki.. sen isini yapıyorsun bizde destek olmak istiyoruz bize zorla bsey satmayacaksin ki..Bu bana muhtaç hissettirir. Düşünmeniz yeter. Ben çalışayım da rızkım gelir beni bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?