Bir derdim oldunuz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah yardımcın olsun. Umarım bundan sonra çok güzel bir hayatınız olur, kuzularınla beraber...

Rabbim yar ve yardımcınız olsun umarım bundan sonra hayatınız güzel olur rabbim sizi evlatlarınıza evlatlarınızı da size bağışlasın mutlu bir hayat sizi bekliyor olsun

O ko

O konuda düşünecek bir seçenek bile yok. Ben çocuklarımın babasının böyle bir adam çıkmış olmasına üzülüyorum sadece
Ama çocuklarınızın sizin gibi bir annesi var. Üzülmeyin bu yüzden Allah bir taraftan alınca diğer taraftan misli misli veriyor. Rabbim huzurunuzu mutluluğunuzu eksiltmesin.

Telefondaki butun gecmisi temizlerse bile hersey tespit edilebilir mi? bende kendi esimin telefonuna girmek istiyorum bu yuzden soruyorm siz biliyor musnz acaba
Tespit edilir ama biraz profesyonellik istersanirim. Geri Yükleme yapabiliyorlar bildiğim kadarıyla

Rabbim gönlüne ferahlık versin kardeşim, sen çok güzel bir insansın ve kendine açtığın yeni sayfanda, umarım hep güzel anılar biriktirirsin

Telefondaki butun gecmisi temizlerse bile hersey tespit edilebilir mi? bende kendi esimin telefonuna girmek istiyorum bu yuzden soruyorm siz biliyor musnz acaba
Iphonelarda ana ekranı sola kaydırınca ekran süresi diye bir kısım var. Uygulamayı silse bile orda ne kadar vakit geçirildiği yazıyor. Ekran görüntüsü bu günü gösteriyor ayrıca hafta dökümü de var.

Eklentiler

• 3AB58859-0FB9-407D-91E6-03BFD41F5C0E.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 157
Yok estağfurullah bende çok şaşırdım gerçekten. Cesarete bakarmısın, eşine soracakmış kadının konu gerçekmi diye.
Silinen konu hakkında bilgi vermeseniz daha iyi olur, siz yazdikca bilmeyenler iyice meraklaniyor.
Bundan sonraki süreç hakkında destek olalım konu sahibine, yeterince yıprandı zaten

Bu avukat özel olarak destek alacağım avukat kadar ilgili olur mu peki? Dediğim gibi şuanda maddi kaygılar yaşamaya da başladım...

Nerde yasiyosunuz acaba ozelden yazar misiniz sikinti olmazsa.bigisayarci bi arkadasim var hacker gibi belki yardimci olabilir.konunuzu gunlerdir sessizce takip ediyorum allah yardimciniz olsun insallah.cpl guclusunuz ve akillisiniz masallah size.yavrularinizla guzel omrunuz olsun insallah bundan sonra

O ko

O konuda düşünecek bir seçenek bile yok. Ben çocuklarımın babasının böyle bir adam çıkmış olmasına üzülüyorum sadece
Haklısın çok üzücü. Çocuklar için de zor bi süreç olacak. Ama birlikte mutsuz bi anne baba olmaktansa ayrı ayrı mutlu olabilen anne baba onlar için daha sağlıklı. Çocuklarım için boşanamadım derler ya, işte bazen sırf çocuklar için boşanmak gerekir.

Satis yaptiginiz sayfayi ifsa etmeden destek olmamiz mumkun mu acaba? Maddiyat en büyük sorun olacaktir. Bizim de destegimiz olamaz mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…