Bir derdim oldunuz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok üzüldüm başından beri.Çünkü inandınız güvendiniz iki çocuk yaptınız hayatınızı paylaştınız sırtınızı döndünüz o sizi sırtınızdan bıçakladı.Çok zordur güvendiginiz insanın bambaşka birisi çıkması.Ne diyeyim kendi pisliğinde boğulsun.Allah siz ve çocuklarınızada çok mutlu bir yaşam versin

Bir yillik evliyim esimin 1ay once baska bir kizla konustugunu gordum. Bana guya hissettirmedigini saniyordu ama ben hissediyordum. Kadinlar anlar derler hep dogruymus basima gelince anladim. Birgun esim yatakta uyurken telefon elinde ekranda acik uyuya kalmis bende onu uyandiracaktim telefonun sarji bitmesin telefonu kapatsin diye sonra birden watsapda biriyle yavrum my konustugunu farkettim sonra telefon onun elindeyken hissettirmeden karistirdim ve ne goreyim esim baska bir kizla konusuyor. o an elim ayagim titredi ama aglamadm , o konusmalarinin telefonumla cektim sonra esimin cuzdanindaki butun nakit kart ne varsa aldim altinlarimi para edicek herseyi cantama doldurup sessizce evden ciktim sonra ortadan kayboldum vs sonra esimle yuzlesik falan neyse affettim dedim ona ama aslinda hic affetmedim icimde birseylern savasini veriyorum hala neden diyorum neden ? buna layik gorucegi naptim diyorum hep depresyondaym icten ice

Verebileceğim tek tavsiye güven konusu halletmeden asla çocuk sahibi olmayın.

Yeri burası değil ama yazmışken cevap vermek istedim. Tekrar yapacak! Bunu bilerek devam et edeceksen. Haa sen whatsapp mesajlarını takip ettiğini zannedersin, tamam temiz dersin o başka bir telefon alır ordan yapar. Halihazırdaki konumuzda olduğu gibi. İnan şu an bile yazışıyordur. Çocuğun da yok yazık değil mi sana boşu boşuna içini yiyen seni kemiren bir şüpheyle ve mutsuzlukla yaşayasın?

Bitta eger yardima ihtiyacin varsa bence yeni konu ac. Daha cok insana ulasirsin, yardimci olan daha cok olur.

Çocuklarım ıcın katlanıyorum cocuklarım babalarını cok seviyor cok iyi baba gibi gercekdısı bahanelerle böyle adamlarda duranlara ders niteliğinde okutumalı bu konu

Gurur ve onur böyle bisey iste.
S smolu sizi can_ı gönülden tebrik ediyorum Insallah bundan sonra hep mutlu olursunuz

Bu konuştuğu kız adamın evli olduğunu bildiği halde mi ilişki yaşıyordu? Eğer öyleyse bence o kızada iyi bir ders verin. Evde ki kadın ses etmeyince daha da cesaretleniyolar bunlar

Gerçekten çok karakterli ve güçlü bir kadınsınız. Çok ama çok güzel evlatlarınız var onlar sizin en büyük destekçileriniz olacak ilerde inşallah.

Hayat çok kısa hiçbir şey için üzülmeye değmez. Her gecenin sabahı var siz bu zor günlerden de alnınızın akıyla çıkarsınız ben ona emin oldum gerçekten.

Hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun, rabbim önünüze güzel kapılar açsın inşallah bundan sonra. İnşallah çocuklarınızla çok mutlu ve sağlıklı bir hayat geçirirsiniz. Gerisi hiç önemli değil zaten herşey bir şekilde hallolur. Su akar yatağını bulur.

Elinizdeki delillerle çekişmeli de boşansanız çok uzamaz davanız. Anlaşıcam diye hak ettiğniz nafaka ve tazminattan vazgeçmeyin sakın.

Hakim size bu yaşadıklarınız için manevi tazminat verir. Zaten çocuklar için de gelirine uygun bir nafakaya hükmeder.

Davayı açarken hem çocuklarınız hem de kendiniz için tedbir nafakası istemeyi ihmal etmeyin. Dava sonuçlanana kadar bir geliriniz olur böylece.
Allah yar ve yardımcınız olsun

Son düzenleme:
Çok büyük geçmiş olsun arkadaşım.Allah önüne çıkardı bu olayı.Ama her şerde bir hayır vardır derler.Gencligin ve çocukların var ne mutlu sana.Umarım bundan sonraki hayatın sana hakkettigin mutluluğu getirir.

Tabii hassas dönemden geçen birini merakımızla rahatsız etmeyelim. Ben diğer konunun kaldırıldığını bilmiyordum. 2k yorum yapılınca ne olduğunu merak ettim sadece.

Bu konuştuğu kız adamın evli olduğunu bildiği halde mi ilişki yaşıyordu? Eğer öyleyse bence o kızada iyi bir ders verin. Evde ki kadın ses etmeyince daha da cesaretleniyolar bunlar
esimin anlattigi gore kiz evli oldugunu biliyormus eski calistigi yerdenmi falan aslinda anlattiklarna zerre inanmiyorm kesinlikle yalan konustugu bir kisim var benim amacim onu bulmak ve eger o yalanini yakalarsam ona bu dunyayi zehir ederim

çok üzüldüm gerçekten benimki öyle bir olay değildi nasılsın vs tarzında konuşmalar onu bile kaldıramadım ben. Zira kendisi o sıralar bütün arkadaşlarımı hayatımdan çıkartmış, mini eteklerime açık kıyafetlerime yasaklar getirtmiş, gideceğim gitmeyeceğim cafeleri yerleri kendisi belirlemişti. Üstelik takılan bütün altınlarımı da (anne babamın aldıkları hariç) borçlar için satmış durumdaydım. Maddiyatı hiçbir zaman umursamadım bekarken bile su an ikimizin geliri kadar parayı zaten ailem bana yolluyordu bunu çok iyi biliyor. Gerçekten para, altınlar ev eşya umrumda bile değil boşansam zaten evimi ailem alır maaşım da arabam da var. Lanet eşyalar yerin dibine batsın. Ondan tek istediğim sadakat. Bu kadar basit yaaa ne para ne de başka bir şey. Ailesine bir kez bile hürmette kusurum olmadı, üstelik onların yanında istekleri üzerine başörtü örtüyorum ki ben gayet dövmeli falan bi tipim. Ne diyim umarım eşim bu şekilde devam eder beni tekrar üzmez pişman etmez. İnsallah buraya bir gün üzüntü içinde bir konu da ben açmam. Sizin adınıza da çok üzüldüm

aslinda kanit toplamak icin watsap konusmalarina bakmak istiyorm hala bu halti yiyorsa delillerle onu mahfedicem

Geçmiş olsun çok büyük bir sınavdan geciyorsunuz Allah yardımcınız olsun daha çok gençsiniz ve akillisiniz her şeyin en iyisini hakediyosunuz hayat size güzel kapılar açsın her şerde bir hayır vardır.

Aminnnnnnn Allah razı olsun

Benim cevremde butun herkes bana kocan sana nasil asik allahim bizede boyle koca nasip et diyolardi inanabiliyomusunuz yani birde cevrem bana eger esinin watsap konusmalarini cekmeseydin anlattiklarna inanmazdik senn yanlis anladigini dusunurduk dediler yani dusunun nasil bir profil cizmis kendine. ama ben malimi bilmezmiyim hissetirmedi ama ben anladim cevrem bana paranoyaksin sen kendinden uyduruyosun diyodu en cokta hakli ciktigima sevindim hani uzulemedim bile bu duruma

İnşallah, çok teşekkür ederim. Dilerim kalbinde kötülük olmayan tüm insanlar çokk mutlu olsunlar inşallah

İnşallah, çok teşekkür ederim. Dilerim kalbinde kötülük olmayan tüm insanlar çokk mutlu olsunlar inşallah
Güçlü olmana sevindim. Başlıklarını takip edıyorum lakin yorum yapmamıştım dilim varmadı o cirkin herifin yaptıklarına. Sana ve evlatlarına sağlıklı uzun ve dürüst insanlarla dolu hayat dılerim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…