- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
naçizane bir tavsiyem olacak, inşirah suresini okumak çok ferahlatır kalbini.. Okuyamazsan bile netten aç dinle.. Benim ilacım olur kendileri.. Sıkıntıya birebir şifadır.. Sana da şifa olur inşallah...Ne güzel bir dua buuu
AminHamile hamile düşünmeyin. Allah razı olsun duanız için, düşündüğünüz iyi niyetin misli sizi bulsun. Dilerim anneli babalı büyüsün yavrunuz
Rabbim hepimizi böyle iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah kardeşimRabbim sizi de evlatlarınızı da iyi, merhametli, vicdanlı, hakkaniyetli ve sevgi dolu yiğit mert dürüst insanlarla karşılaştırsın. İşiniz gücünüz rast gitsin inşallah
Sanane bundan???Çok meraklısınız.....
Neden yakmadınız peki zaten aldatmış siziBen pek oyle biri degilim ben burda cok ozelimi yazamiyorum ama benim esim babam sayesinde suan devletle alakali cok onemli bir mevkide calisiyor hani gemileri yakarim emin olun
Kibrit yokmuşNeden yakmadınız peki zaten aldatmış sizi
Ya ben dalga amaçlı sormuyorum böyle birşeyi afdediyorsan önüne bakacaksın unutacaksın veya affetmeyip böyle hayatı kendine zehir etmeyeceksinKibrit yokmuş
Ben de dalga geçmiyorum. Aldatılmış affetmiş ne denir ? Affetmesi normal kendi bilir ama gemi yakarım vb laflara gerek yokYa ben dalga amaçlı sormuyorum böyle birşeyi afdediyorsan önüne bakacaksın unutacaksın veya affetmeyip böyle hayatı kendine zehir etmeyeceksin
İlk defa k.k da yazacağım. Herkese iyi geceler. Mutlu sabahlara uyanalım
AMİNN inşallah Allah razı olsun...Burda herkes sizin için o kadar güzel dilekler yazmışki. Hepsi benimde sizin için gönlümden geçen dilekler. Burda size destek olmak isteyen o kadar çok kişi varki. Sizi teselli edemem belki ama inanın yaşadıklarınız çok sevdiğim birinin başına gelse anca bu kadar endişelenir, bu kadar üzülebilirdim. Güzel yüreğiniz karşınıza hep güzel insanlar çıkarır inşallah. Uyandığınız her sabah bir öncekinden daha hayırlı olur, mutluluk, huzur, sevgi ve iyi olan ne varsa dilerim sizin olur. Rabbim yardımcınız olsun.
Amin Allah razı olsunkonuyu bilmiyorum ama şu an doğru yolda olduğunu anlıyorum Allah yardımcın olsun
Abisi konuyu anlattığımda 'şoktayım, söyleyecek bişey bulamıyorum' diyebildiğim sadece. Eve gidince annesi tamamını öğrendi olanların.S smolu sarıl sarıl iyi sarıl dediğiniz kısım da ayrı üzdü.. hiçbir açıklama yapma girişiminde bulunmadı mı?annesi babası ne kadarını öğrendiler?
İnsan her gün durakta gördüğü kişilere bile alışıyor, illa ki zor zamanlar olacak ama ben sizin çok daha kötü günlerden korunduğunuzu düşünüyorum inşallah. Yepyeni mis gibi bir hayat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?