Bir derdim oldunuz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sabahin korunde girdim baktim son durumunuz nedir diye cok Sukur her sey sizin istediginiz gibi ilerlemis.dilerim bundan sonra sizin icin her sey cok guzel olur

Oh be, eski konuyu başından itibaren takipteydim, sonradan başına birşey geldiğini düşünüp korkuyla beklemiştim. Hadi geçmiş olsun Bundan sonrası ailenin desteğiyle daha kolay geçer umarım. Ayakta durmak için bir kocaya ihtiyaç duyacak bir kadın değilsin, her türlü hayatını çocuklarınla idame ettirirsin

Öncesi olanları bilmiyorum ama adam uçkurunun peşine düşmüşse sende avukatın peşine düş derim, tekmeyi bas
Duygusal olmadan, hayat bazen acımasız olabiliyor

Neyse ki kötü birşey olmadan atlatılmış çok korkmuştum artık ayağa kalkma zamanı

Allah yardımcınız olsun.. Umarım en kısa sürede eskisinden de daha guclu olarak yola devam edersiniz.

Konunuzun başından beri sizin için dua ediyorum dün olanlar çok korktum sizin için ama atlatırsınız sizde bu dirayet dik duruş iki meleğiniz var yanınızda kalkarsınız bunun altından önünüzdeki yeni günler sizin bile anlayamadığınız kadar güzellikler getirsin size iyi olun inşallah öpüyorum sizi güzel kalbinizden

Çok üzüldük ve korktuk senin için, Rabbim yolunu açık etsin umarım bundan sonrasını da kolaylıkla sonuçlandırırsın

Bu avukat özel olarak destek alacağım avukat kadar ilgili olur mu peki? Dediğim gibi şuanda maddi kaygılar yaşamaya da başladım...
Emin olun bu bulacağınız avukatın işine olan bakış açısıyla ilgili. Çook yüksek ücretle çalışan meslektaşlarımızın dosyalarını hiç takip etmediğine de tanık oluyoruz maalesef. Ben adli yardımdan gelen dosyalarımı normal dosyalarımdan asla ayırmadım. Yıllar geçse de hala akıllarına takılan birşeyde arar danışırlar asla da aman bunlar adli yardımdı deyip yük görmem. Neticede onun ücretini de devlet ödüyor ve zorunlu birşey değil isteyen avukat alıyor.

Sabah gozumu acar acmaz kk ya girdim sizin icin. Iyi olmaniza cok sevindim. Evet siz gercekten guclu bi kadinsiniz. Bundan sonraki hayatinizda daha da guclu olmak zorundasiniz ama ben inaniyorum ki yolunuza cikan her tas sizi daha cok siz yapacak her seyin ustesinden geleceksiniz.
Yalniz bu surecte kendinizden daha cok dusunmeniz gereken 2 caniniz var cocuk olunca ne yazikki insan kendi hislerini yasadiklarini arka plana atmak zorunda kaliyor. Onlari en az zarar alacak sekilde bu surecten gecirmenizi temenni ederim ki siz zaten bu sekilde yapacaksinizdir, eminim.
Yolunuz acik olsun. Rabbim yardimciniz olsun insallah.

Öncelikle İyi olduğuna gerçekten çok sevindim.. Çok güçlü bir kadınsın hayran kaldım Allah bundan sonra hayatındaki tüm engelleri kolayca aşmanı nasip etsin hiç korkma yeni hayattan kale gibi iki oğlun var onlar sana herzaman enerji ve güç olacak tükendiğin yerde dayanak olacak çok çok mutlu ol inşaallah

yeni hayatında umarım çok mutlu olursun. insta da sanırım satış yapıyorsun. site kurallarına aykırı mıdır bilmiyorum ama link paylaşsan sana takip açısından destek olsak ? çünkü bu süreçte maddiyata çok ihtiyacın olacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…