Hattı o gece daha iptal etmiş. Twitter i değiştirmiş. Fave2ve5, Chat sitelerinden bildirim geliyor çünkü evdeki WiFi ye de bağlanmış. Şimdi otomatik geliyor ama göremiyorum işteHala mesajlar geldiğini göre hesapları kapatamıyor. Demek ki mail ile değil numara ile almış hesapları.
Yalnız ola ki yeni hat çıkartmayı akıl edebilirse, hesap şifrelerini yenileyip hepsini silebilir.
Hiç whatsapp bildirimi geliyor mu ekrana ?
Hattı kapatmış kii. Ben onu yeniden alamaz mıyım acaba? Eminim ne eskort numaraları, mesajları çıkacak oradan daŞunu denedin mi ? Sim kartı başka bir telefona tak ekran şifresi olmayan, sonra faceye numara ile giriş yapmaya çalış. Şifremi unuttum'a tıkla. Face sana sorar şifreyi maile mi yollayalım telefona mı diye. telefona yollat. Telefona gelen kodu gir ve şifreyi yenile !
Eğer face'yi mail ile açtıysa ve telefonunu kaydetmediyse işe yaramaz ama denemeye değer.
Aynı şekilde vodafone uygulamasını indirip arama/mesajlaşma dökümüne de ulaşabilirsin.
Hatta ekranda gördüğün diğer uygulamalara da numara ile giriş yapmaya çalışıp şifre yenileyebilirsin.
İnşallah, Allah razı olsun. Sizin dualarınız ile ayaktayım inanıyorum kiKonunuzun gerçek olduğundan zerre şüphem yoktu.
Sizi kutluyorum güçlü, soğukkanlı, kararlı ve dimdik duruşunuzdan ötürü. Bende böyle olmayı öyle çok isterdim ki...
Bundan sonraki hayatınızda inşallah hep mutlu olursunuz ve yine aynı güçlü duruşunuzla devam edersiniz. Sizin için dua edeceğim Rabbim yardımcınız olsun...
Hat kapatıldıgında bir yıl kadar sürede aynı numara satışa sunulmuyor diye biliyorumHattı kapatmış kii. Ben onu yeniden alamaz mıyım acaba? Eminim ne eskort numaraları, mesajları çıkacak oradan da
Tüh keşke uyandırmadan yapsaydık bunu.Hattı kapatmış kii. Ben onu yeniden alamaz mıyım acaba? Eminim ne eskort numaraları, mesajları çıkacak oradan da
Ben alakasız bişey söyleyeceğim, (söyleyeceğim sizi üzmesin ama) maşaallah gerçekten çok çok güzelsiniz konunuzu ilk günden takip ediyordum bazı insanlara fazla gelince karşılarındaki insanlar kendinde hissettikleri eksikliği ezikliği kendilerinden daha aşağılarıyla muhatap olarak gideriyorlarmış tam da olay bence bu siz bayağı fazla gelmişsiniz ahlaksıza
Günaydın iyi ve güçlü olduğuna sevindim.Bu süreci de güçlü ve sorunsuz olarak atlatmanı diliyorum .Bir önerim kadın doğum uzmanına gidip muayene olurmusun.Çünkü bir tanıdığıma bayandan bayana geçen karaciğeri yıpratan bi hastalık geçti.Önlem almak amaçlı bunu yaparmısın.Sevgiyle kal lütfenKonuyu biliyorsunuz öncelikle ilk mesajım ifşa edenler, yönetimi ya da beni sadece hayal güçlerine dayanarak suçlayanlara olacak, lütfen benim, ailem ve hatta çocuklarım hakkında bildiklerinizi unutun ve rica ediyorum mesaj yazıp, konumu takip etmeyin.İfşa edenler için yasal hakkımı kullanacağım ve bunu yapmak açacağım boşanma davası kadar kolay olacak benim için.
Bu konu bana güç veren, dua eden beni duaları ile gerçekten güçlü bir kadın olmama vesile olanlara...
Ben hayatımda ilk defa bir AKREP oldum. Hani burçları severiz ya, en azından ben özelliklerini okumaktan keyif alırdım. Soğukkanlı, intikamcı ve sabırlı derler akrep burçları için.
İşte 4, 5 gündür sanıyorum ki BI BENİM!
Nefessiz kaldım ama sahtekarca yüzüme gülen eşime güldüm ben, cinsel organı heryer de elinde Fotoraflar paylaşan bu adamla 3 gece daha aynı yatakta yatmayı ve hiçbirşey hissettirmemeyi başardım ben...
Nasıl oldu, önce Allah, sonra sizlerden sabret diyenler ve tabiki devri olma diyen ailem sayesinde...
Dün gece hayatımın en soğukkanlı ayrılık konulmasını, eşimin ağbisi ve yengesinin yanında yaptım eşime.
Ona dönüp dedim ki, Sana çokk teşekkür ederim. Bana hayatımı bahşettin! 3 sene aldatılmışsım ama ben henüz 28 yaşımdayım. Önümde koca bir hayt var
Ya 35,40 yaşında anlasaydım.? Bana yeniden yaşama fırsatı verdiğin için teşekkür ederim. Umarım o yattığın o.... Birinden hastalık kapmışsımdır da, aeist ten ölürsün ' dedim.
Ve merak eden Allah razı olsun dua kardeşi olan, bana beni tanımadan dua eden kardeşlerim, olay şöyle gelişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?