Bir derdim oldunuz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hattı o gece daha iptal etmiş. Twitter i değiştirmiş. Fave2ve5, Chat sitelerinden bildirim geliyor çünkü evdeki WiFi ye de bağlanmış. Şimdi otomatik geliyor ama göremiyorum işte

Konunuzun gerçek olduğundan zerre şüphem yoktu.
Sizi kutluyorum güçlü, soğukkanlı, kararlı ve dimdik duruşunuzdan ötürü. Bende böyle olmayı öyle çok isterdim ki...
Bundan sonraki hayatınızda inşallah hep mutlu olursunuz ve yine aynı güçlü duruşunuzla devam edersiniz. Sizin için dua edeceğim Rabbim yardımcınız olsun...

Hattı kapatmış kii. Ben onu yeniden alamaz mıyım acaba? Eminim ne eskort numaraları, mesajları çıkacak oradan da

İnşallah, Allah razı olsun. Sizin dualarınız ile ayaktayım inanıyorum ki

Hattı kapatmış kii. Ben onu yeniden alamaz mıyım acaba? Eminim ne eskort numaraları, mesajları çıkacak oradan da
Hat kapatıldıgında bir yıl kadar sürede aynı numara satışa sunulmuyor diye biliyorum

Bence suan sana cok fazla ofkeli. Sebebi eline hcbir sekilde sana kizacagi, seni suclu gosterecegi bir malzeme birakmadin yaptiklari o kadar igrenc seyler ki kendi ailesi de dahil herkese desifre ettin. Suan senden ozur dilemesini falan beklemiyorum ben o yuzden.
Bir sure sonra kendince olaylari zaman asimina ugratip, senin biraz yumusamis olma ihtimalini dusunerek karsina cikacak diye dusunuyorum.
Aglamali fotolarla falan kendince magdur edebiyati yaparak,cocuklarina karsi seni suclu gostermek isteyebilir. Bence bu durumu iyi gozlemle. Ozellikle buyuk oglunun sana karsi hareketlerini her zaman gozlemle. Ona gore erkenden mudahale edersin mevzuya.
Bu rahatligini, sakinligini, uzgun hissetmemeni ben normal bulmuyorum suan iyi ki de boylesin ama ilerisi icin dusunuyorum psikolojik olarak sana sıkıntı verebilir. Ilk firsatta bir uzmandan destek almani oneririm.
Rabbim senin ve cocuklarinin yardimcisi olsun arkadasim..

Faceten bildirim geldiğine göre hesabı açık. Sen numarayla arattığında hesap çıkıyor mu ?

Ben alakasız bişey söyleyeceğim, (söyleyeceğim sizi üzmesin ama) maşaallah gerçekten çok çok güzelsiniz konunuzu ilk günden takip ediyordum bazı insanlara fazla gelince karşılarındaki insanlar kendinde hissettikleri eksikliği ezikliği kendilerinden daha aşağılarıyla muhatap olarak gideriyorlarmış tam da olay bence bu siz bayağı fazla gelmişsiniz ahlaksıza

Bence bir an önce davayı açın davayı açınca size belli miktarda bir para bağlanır süreç içinde mağdur olmayayın diye.Sadece iyi bir avukat bulmanız gerekiyor.Zaten paylaştığı ahlaksız fotoğraflar boşanmanız için yeterli tekefonun içindeki diğer şeyler karşı tarafın kusurunu artırır.Tahminimce telefonun kilidini açamazsınız uzmanlık isteyen bir konu.Ama devlet isterse açar.Telefonla çok da uğraşmayın başına bir şey gelmesin.Keşke eski eşiniz durumu öğrenince sizden af dileyip barışmak isteseydi siz de diretince çocuklarım ve mağdur ettiğim eski eşim zarar görmesin diye çekişmesiz boşanmayı kabul etseydi .Ama anladığım kadarıyla bu kafada biri değil affetseniz bir daha aldatacak biri.

Evet bunu ben de söyledim. Kadın o kadar güzel donanımlı ve güçlü bir karakterki. Adam ezikliğini başka şekilde öne çıkarak kapatmaya çalışmış resmen

Olduk olmadık zamanda konulara gelip fakesin demeyeni dövüyorlar.
Hele bir de yeni üye olup cinsellikle ile konu açmışsan vay haline..
Anlamıyorumki cinsel hayatında yaşadığı bir problemden sebep kişi üye olmak istemiş olamaz mı?
Bunun bir parametresi şartı şurtu varsa bilen yazsa da çakma medyumlar bir rahat etse!
Bir defasinda eşiyle cinsel problem yasamis üyelerden birine erkeksin diye tutturmuşlardı bakıyorsun üyenin geçmiş konularına tüp bebek ve türevi şeyler
Ağızlarına tam tuvalet terliğiyle vurmalıklar yani!
Yazmayıver inanmıyorsan.. Fake diye ciyak ciyak bağırmanın bir de üstüne ispatlamaya çalışmanın sana faydası ne??
Konunuzun detaylarını bilmiyorum ama yorumlardan pekala birşeyleri anlamak zor değil.
Bir kadın olarak gurur duydum sizinle.
Boşanmakla alakalı nice konular açılıyor bir cok kadına cesaret oldunuz,olacaksınız..
Bir konu daha birşeyleri anlamamıza vesile oldu tekrar sayenizde..
Kadını, güçsüzlük sembolü olarak zavallı göstermeye çalışan kim varsa utansın!!
Allah;davasında haklı ve doğru olanın her zaman yanındadır,her daim yar ve yardımcınız olsun inşallah..

Günaydın iyi ve güçlü olduğuna sevindim.Bu süreci de güçlü ve sorunsuz olarak atlatmanı diliyorum .Bir önerim kadın doğum uzmanına gidip muayene olurmusun.Çünkü bir tanıdığıma bayandan bayana geçen karaciğeri yıpratan bi hastalık geçti.Önlem almak amaçlı bunu yaparmısın.Sevgiyle kal lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…