Bir derdim oldunuz....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet bunu ben de söyledim. Kadın o kadar güzel donanımlı ve güçlü bir karakterki. Adam ezikliğini başka şekilde öne çıkarak kapatmaya çalışmış resmen
Teşekkür ederimmmmBiz kadınlar bedene zayıf, karakter olarak güçlü yaratılmışız şükür ki... Hepimiz böyleyiz

Aminnnnn çok teşekkür ederim, inşallah

Aminnnnn

İşte kadincagiz kendince üzülmüş ama siz kocanizdan normal bir şekilde ayrilmiyorsunuzki affetme durumunuz olsun,o videoları görse anneniz bakalım yine üzülecek mi o pislik adam için.
Allah çok büyük, evlatlarinizi hayırlı bir şekilde yetiştirip kendi hayatiniza bakın,daha yaşınız çok genç bundan sonra Allah böyle adamlarla karsilastirmasin.

Aminn, Allah herkese hayırlı eşler versin inşallah

Hat kPLı, yani sşm tok diyor telefonda

Onda da şifre vsr malesef

Amin, Allah bin kere razı olsun her birinizden

Hiç muhatap olmak istemiyorum inanın. Kelimelerimi bile harcamak istemiyorum bu adama. Ama ailesine söylerim ona iletirler

Çok hoşsun leydi ya hayat karşına ummadığın güzellikler çıkaracak inanıyorum. İçimizi şenlendiren konular açtığını da görmek nasip olur inşallah.
Ah inşallah, inşallah

Şu olayları atlatayım, işe gireyim Allahın izniyle. İnanıyorum herşey güzel olacak

Ailesi, annesiyle konuştunuz mu hiç? Ne diyorlar?
Onlar içinde zordur bir şey sevdasına 11yıllık yuvasından gül gibi karısından çocuklarından oldu. Daha çok ağlayacak. Allahta ona acımasın.

Anne
Ailesi, annesiyle konuştunuz mu hiç? Ne diyorlar?
Onlar içinde zordur bir şey sevdasına 11yıllık yuvasından gül gibi karısından çocuklarından oldu. Daha çok ağlayacak. Allahta ona acımasın.
Annesi üzüntüden hasta imiş. Eltilerim yazıyorlar saolsunlar. Herkes yanımda, diyecek bişey yok yaptıklarından sonra. Onlarla irtibatta kalacağım çocuklarım için.

Allah sana güzel kapılar açmak için kapının önündeki engelleri asmanız için güç versin. Allah korusun ya çok geç farketseydin. Genç yastasin herşey geride kalır güler geçersin canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…